Seçim Koordinasyon Merkezi Haberleri

Seçim Koordinasyon Merkezi Haberleri

Başkan Aras’tan ‘Teşekkür Muğlam’ mesajı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan eski Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yüzde 55’lik bir seçim zaferinin ardından Muğlalılara Menteşe’deki Seçim Koordinasyon Merkezinin bulunduğu 3 katlı binayı boydan boya kaplayan mesaj ile teşekkür etti.

Kökten, Fethiye'de 5 Bin Kişilik İftar Yemeği Verdi

Cumhur İttifakı tarafından düzenelenen İftar proğramına katılım yoğun oldu. Programda katılımcılara hoşgeldiniz konuşması yapan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, "Bizler önümüzdeki beş yılda Fethiye'ye hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız"dedi.

Karaca’nın Göcek Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca’nın, Göcek seçim ofisi törenle açıldı. Karaca, “Her mahallemizi olduğu gibi Göcek’i de önemsiyoruz. Göcek ve Ölüdeniz dünya markası haline gelmiş 2 mahallemiz” dedi.

Belediye Başkan Adayı Saatcı, Mahalle Ziyaretlerinde Coşkuyla Karşılandı

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, haftasonunda gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Kökten, "Kutlu bir yola çıktık"

STK başkanları ve bazı siyasiler, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'i seçim koordinasyon merkezinde ziyaret ettiler. 

Vekil Adayı Tan Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Muğla’nın Milas ilçesinde 14 Mayıs seçim çalışmalarına devam etti. Milas Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde Milletvekili Adayı Eylem Tan, beraberinde Milas ilçe başkanı Emin Çelik, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ve partililerle birlikte esnaf ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

İyi Parti, Seydikemer’de seçim ofisini açtı

İyi Parti, seçim çalışmalarını yürütmek için Seydikemer'de seçim koordinasyon merkezi açılışını gerçekleştirdi.

Millet İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezinde Bir Araya Gelerek Bayramlaştı

Millet İttifakı ortaklarından altı siyasi partinin başkan ve üyeleri geçtiğimiz gün açılan Millet İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezinde bir araya gelerek bayramlaştı.

Behçet Saatcı’nın seçim koordinasyon merkezi açılışı mitinge dönüştü.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’de, ‘Halkın İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı. Muğla’nın 13 ilçesinden vatandaşların katılımıyla mitinge dönüşen açılışta, Kurşunlu Meydanı’nı dolduran kalabalığa seslenen bağımsız Aday Saatcı, Muğla’nın 31 Mart’ta tarih yazacağını belirterek, “Bizim arkamızda partiler, sermayeler, iktidar yok. Sadece halk var.” dedi.

Milletvekili Kalyoncu başarılar diledi

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu ile Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz seçim çalışmaları kapsamında Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ve ekibini Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ziyaret etti. AK Parti, MHP, Muğla ve Fethiye Ülkü Ocakları yöneticilerinin yer aldığı programda birlik beraberlik mesajları verildi.

Halkın İttifakı seçim koordinasyon merkezini açıyor.

20 yıldır Fethiye Belediye Başkanlığı yapan ve Muğla’da “Halkın İttifakı”nın oluşmasıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne Bağımsız Başkan Adayı olan Behçet Saatcı’nın Muğla Seçim Koordinasyon merkezi açılıyor.

Kayabaş, “Spora gereken desteği vereceğimize söz veriyoruz”

Fethiye’deki 14 amatör spor kulübünü bir çatıda toplayan Fethiye Kulüpler Birliği yöneticileri ve üyeleri Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş’ı, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ziyaret ettiler. Amatör ve profesyonel tüm spor branşlarının ele alındığı toplantı sohbet havasında gerçekleştirildi.

AK PARTİ SEÇİM OFİSİ YOĞUN KATILIMLA AÇILDI

Ak Parti Fethiye Seçim Koordinasyon Merkezi yoğun bir katılımla açıldı. Törende konuşan Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Muhittin Kayabaş “Vakit Türkiye vakti, Vakit Muğla Vakti, Vakit Fethiye vakti” dedi. Fethiye’de ilk seçim koordinasyon merkezini Ak Parti açtı.