Karaca'nın Göcek Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca'nın, Göcek seçim ofisi törenle açıldı. Karaca, 'Her mahallemizi olduğu gibi Göcek'i de önemsiyoruz. Göcek ve Ölüdeniz dünya markası haline gelmiş 2 mahallemiz' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Göcek merkezindeki seçim koordinasyon merkezi açılışına CHP geçmiş dönem Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez, belediye meclis üyesi adayları ve partililer katıldı. Görevde bulunduğu zaman zarfında Göcek'e yapılan yatırımları anlatan Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, göreve seçilmesi halinde ikinci döneminde daha güzel hizmetlerin hayata geçirileceğini söyledi. 
Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez kısa bir destek konuşması yaptı. CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, “Göcek bizim için çok önemli. Fethiye’nin aydınlık yüzü… Her zaman bizlerin yanında, biz de onların yanında olacağız. Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin koordineli çalışmalarının kazanımlarını gördük. Seçimlere sayılı günler kala kavgadan uzak duracağız. Her geçen gün atılan iftiraların onlara mutlaka geri dönüşü olacak. Hep beraber yolumuza devam edeceğiz ve bunlara kulak asmayacağız. Yapmamız gereken tek şey Fethiye Belediyesi’ni ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak. Meclis olarak da çok güçlü çıkacağız” diye konuştu.  

HER MAHALLEMİZİ OLDUĞU GİBİ GÖCEK’İ DE ÖNEMSİYORUZ
Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca konuşmasında, “2 yıla yakın bir süre pandemi ile mücadele ettik. Dünyada bu kadar büyük bir ekonomik kriz ile karşıya kaldı. Asrın felaketi depremi yaşadık. Buna rağmen yılmadan uyumlu olduğumuz kurumlarla yatırımlar yaptık. Bugünün fiyatıyla 4 milyar 680 milyon TL’lik yatırım yapıldı. Bizler göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, Göcek halkını yalnız bırakmamak adına her Çarşamba günü buraya geldik. Her mahallemizi olduğu gibi Göcek’i de önemsiyoruz. Göcek ve Ölüdeniz dünya markası haline gelmiş 2 mahallemiz. Bizden kaynaklanmayan nedenlerden dolayı bazı hizmetlerimiz eksik kaldı. Buradaki sahil düzenlemesini biz yapmak istedik fakat MUÇEV’e devrildi ve bize tahsisini yapmadılar. Tam 4 yıldır mücadele veriyorum. Hazırladığımız projeyi hayata geçirmek istiyoruz ama yasal engellere takılıyoruz. İptal edilen imar planı için 5 defa Ankara’ya gittim. İnşallah yeni dönemde bu sorunu çözeceğiz ve vatandaşlar rahat bir nefes alacak. Şu zamana kadar Göcek’e 56 milyon TL’lik yatırım yaptık. Bu yeterli değil. Biz burayı güzelleştirmek zorundayız” şeklinde ifadeler kullandı. 

İKİNCİ DÖNEMDE GÖCEK’TE GÜZEL HİZMETLERİMİZ OLACAK
Konuşmasını sürdüren Karaca, “Dünyanın en önemli iş insanları ve bürokratları Göcek’e tatil için geliyor. Onları buradan güzel izlenimler ile uğurlamalıyız. Bu yönde belediye olarak gerekli özeni göstermek zorundayız. İkinci dönemde Göcek’te güzel hizmetlerimiz olacak. Yaz döneminde içme suyu için bir proje hazırladık. Büyükşehir belediyesi ile bu çalışmayı tamamlayacağız. Kavşak düzenlemeleri, peyzajları ile birlikte kısa sürede Göcek halkının hizmetine sunulacak. Fethiye’nin çeşitli noktalarında halk evleri ve halk plajları açtık. Vatandaşlarımız 1 TL’ye çay içebiliyor. Her şeyi yapabilirsiniz ama insanların gönüllülerine yol yapamazsınız. Bizim içimizde intikam duygusu yok” açıklamasında bulundu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN