Seçim Tarihi Haberleri

Seçim Tarihi Haberleri

EROĞLU’DAN ADAYLIK SİNYALİ 

DP Muğla İl Başkanı Erdal Eroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 10 Mart Cuma günü yapılması planlanan seçim tarihi açıklamasının ardından, adaylık çalışmalarına başlayacağını ve ay sonunda netleştirerek kamuoyuyla paylaşacağını söyledi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SEÇİM TARİHİNİ AÇIKLADI!

Kahramanmaraş merkezli depremler öncesinde 14 Mayıs'ta yapılacağı duyurulan, yaşanan depremler nedeniyle ertelenip ertelenmeyeceği konuşulan seçimlerin akıbeti belli oldu. 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri tarihi açıklandı.

ERDOĞAN'DAN SEÇİM TARİHİ MESAJI: 14 MAYIS'I İŞARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin 14 Mayıs 2023’te yapılacağını belirtti.

İMEAK DENİZ TİCARET ODASI SEÇİM TARİHİ BELLİ OLDU!

SEÇİM 8 EKİM 2022’DE! İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanlığı olağan genel kurulunun tarihi belli oldu. İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanlığı 8 Ekim 2022 Cumartesi günü seçimli olağan genel kurulunun Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Salonunda yapılacağı öğrenildi.

SEÇİM 15 EKİM 2022 TARİHİNDE YAPILACAK

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) seçim tarihi belli oldu. 6 bini aşkın üyesi bulunan FTSO’da organ seçimleri için 15 Ekim 2022 tarihinde sandık başına gidilecek.

ENGİNYURT, “13. CUMHURBAŞKANI MİLLET İTTİFAKI’NDAN ÇIKACAK”

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı Olağan Kongresine katıldı. Kongre’de seçim tarihini de paylaşan Enginyurt, “14 Mayıs 2023 de seçim yapacakmış. Bu tarih Sayın Cumhurbaşkanı için uygun bir tarih değildir. Sayın Recep Tayip Erdoğan sen seçim yapacaksan 17-25 Aralık tarihinden birini seç. Senin için en güzel tarih bu ikisi” dedi.

Demirtaş’ın genç ve çalışkan ekibi sahada

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş’ın kendisi kadar, genç ve girişimci ekibi de esnaflar tarafından taktir topluyor. Seçim tarihine sayılı günler kala toplu halde esnafları ziyaret ederek kongreye davet eden Demirtaş ve ekibi esnaflar tarafından seçimin favorisi gösteriliyor.

Mete Ay; “2019 Sezonu dolu dolu geçecek”

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (Çalış-Der) Başkanı Mete Ay, yaklaşan turizm sezonundan beklentilerini açıkladı. 2019 yaz turizminin Fethiye, Çalış ve bölgede dolu dolu geçeceğini ifade eden Ay, İngiltere’den bölgeye olan ilginin arttığına dikkat çekti. Mete Ay, geçtiğimiz yıllara göre İngiltere’den ilk defa Türkiye’ye gelen turist sayısında gözle görünür şekilde artış yaşandığını kaydetti. 23 Haziran’da yapılacak İstanbul seçimlerinin Çalış’ta tatil planı yapan misafirlerin rezervasyonlarını iptal ettirdiklerini ve bunu hoşgörüyle karşıladıklarını ifade eden Ay; “Seçimin iptali ve yeni seçim tarihi ile ilgili doğabilecek bütün rezervasyon iptallerini bütün otelciler hoş görülü olarak karşılıyor. FETOB’un geçtiğimiz günlerde vermiş olduğu demecine Çalışlı turizmciler olarak tümüyle katılıyoruz. Tatile gelmeyecek kişilere paralarını iade ve rezervasyon iptallerinin kabulünü her zaman yapıyoruz. Biz de müşteri memnuniyeti önceliktir. Müşterilerimizi kötü bir duruma sokmak istemeyiz” dedi.