Şehit, Haberleri

Şehit, Haberleri

Başkan Gürün 293 Muğlalı kadını Çanakkale’ye uğurladı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün katılımı ile gerçekleştirilen uğurlama töreni ile Çanakkale Şehitliğini hiç görmeyen 293 kadını ziyaret için Çanakkale’ye gitti.

Seydikemer, Şehitlerimiz İçin Tek Yürek

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde hain terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimiz için Seydikemer’de saygı programı gerçekleştirildi.

Şehitler düzenlenen konvoyla anıldı

Pençe Kilit Harekatı'nda şehit olan Mehmetçikler için Muğla'nın Bodrum ilçesinde arazi araçlarından oluşan konvoy düzenledi.

Mustafa Koyuncu, 'Acımız büyük'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, 12 askerimizin şehit olduğu saldırılar ile ilgili basın açıklaması yaptı. İlçe Başkanı Koyuncu, “12 vatan evladımızı bölücü terör örgütünün hain saldırılarında şehit verdik. Yüreğimiz yandı, bağrımıza taş oturdu. Acımız büyük” ifadelerini kullandı.

Marmaris’te konserler iptal edildi

Marmaris Belediyesi, 12 askerin şehit olması nedeniyle düzenlenecek tüm etkinlikler, eğlenceler ve yılbaşı konserini iptal etti.

Mandalina Festivali buruk geçti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Bodrum Mandalina Festivali, Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit olan 12 Mehmetçik nedeniyle buruk geçti. Festivalde konser ve halkoyunları gösterileri yapılmadı.

Gaziler Ve Şehit Yakınları İçin Yemek Düzenlendi

Marmaris Kaymakamlığı ilçede yaşayan gaziler ve şehit yakınlarını 19 Eylül Gaziler günü vesilesi ile yemek davetinde buluşturdu.

GÖREV DÖNÜŞÜ KAZA YAPAN KOMİSER ŞEHİT OLDU

Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Komiser Ekrem Uyar, Bodrum'dan Menteşe ilçesine görev dönüşü içinde bulundukları aracın uçuruma yuvarlanması sonucu görev şehidi oldu.

DEMİR'DEN ŞEHİT KUBİLAY'I ANMA MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir, Öğretmen Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay'ın ölüm yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı.

ŞEHİT AİLELERİ İÇİN AFYON GEZİSİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehit ailelerine yönelik Afyonkarahisar gezisi organize etti. Fethiye ve Muğla’daki şehit ailelerinin yer aldığı program için katılımcıların Muğla il merkezinden uğurlandığı belirtildi.

GAZİLER GÜNÜ NEDENİ İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

Fethiye Kaymakamlığı tarafından 19 Eylül Gaziler Günü için kahvaltı programı organize edildi. Barbunn Bistro’da gerçekleşen etkinliğe katılım yoğun oldu.

Bodrum Belediyesi, şehit yakınları ve gazileri unutmuyor

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi gaziler ve şehit yakınlarının evlerinde ziyaretlerde bulundu.

Bodrum’da 1 polisin şehit edildiği olayla ilgili davaya devam edildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde polis memuru Ercan Yangöz'ün şehit olduğu, bir polisin de yaralandığı olayla ilgili 1'i tutuklu 2 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Şehit anne ve babası, mezarlıktan ayrılmıyor

Ankara'da 17 Şubat 2016 tarihinde Hava Kuvvetleri servis aracı geçerken patlatılan bomba ile 29 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda şehit olan Hava Kuvvetleri sivil memuru Fethiyeli Orçun Münyas'ın annesi Gürsel ile babası Mehmet Münyas en acı bayramı yaşıyorlar. Münyas çifti, bayram nedeni ile biricik oğlunun mezarını ziyaret ederek; duada bulundular.

Şehit Pilot Anısına Dikilen Ağaçların Kesilmesine Başkan Aras’tan Sert Tepki

Yalıkavak Mahallesi Aratepe Mevkii Cumhuriyet Caddesi üzerinde, Şehit Kara Pilot Üsteğmen Tahsin Barutçu Çeşmesi yanında bulunan Benjamin ağaçlarının kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce kesilmesine Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras sert tepki gösterdi.