Seller Haberleri

Seller Haberleri

Marmaris'te son belediye meclis toplantısı yapıldı

Marmaris Belediye Meclisi’nin 2019-2024 dönemi son toplantısında konuşan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Kimsenin kalbini kırmadan, bel altı yaklaşmadan, dürüst bir şekilde görevimizi ifa etmeye özen gösterdik. Herkese sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum” dedi. Muhalif meclis üyeleri de Başkan Oktay’a teşekkürlerini sundu.

ORMAN YANGINLARINA YÖNELİK UYARICI GÖRSELLER HAZIRLANDI

Menteşe Belediyesi orman yangınlarına yönelik uyarıcı ve bilgilendirici görseller hazırladı. “Geleceğini karartma, ormana ateşle yaklaşma” başlığı ile hazırlanan görsellerde Muğla’nın il olarak yangınlara karşı hassas bir bölge olduğu vurgusu yapılırken, doğal nedenlerin yanında yangınların daha çok tedbirsizlik ya da kasıtlı olarak insan kaynaklı nedenlerle çıktığına dikkat çekildi.

PTT’DEN “ANTİKA SOBALAR” KONULU ANMA PULU

PTT AŞ. Tarafından soba görsellerine yer verilerek hazırlanan ilkgün zarfı tedavüle sunuldu.

Denizli’den Muğla Yerel Tohum Merkezi’ne Ziyaret

Denizli-Kale Ethem Özsoy Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, “Yaşam Topraktan Başlar” projesi kapsamında Yerel Tohum Merkezi’ni ziyaret etti. Öğrenciler, tohum parselleri, üretim serası, distilasyon tesisi, tohum odası ve merkez bünyesindeki 3 laboratuvarı ile ilgili bilgi sahibi oldular.

Chp’li Alban: “Cennet Muğla Afetlerle Anılır Oldu”

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Muğla’da son günlerde etkili olan ve sokakları dereye döndüren yağışların ardından değerlendirmede bulundu. Alban, “Yazın çıkan yangın afetinin etkileri devam ediyor. Cennet Muğlamızı bir kabusla baş başa bıraktılar. Artık Muğla yangınlarla, sellerle anılır oldu maalesef. Bunun sorumlusu da yangına zamanında ve etkili şekilde müdahale edemeyen Tarım ve Orman Bakanlığı’dır” dedi.

Marmaris Cumhurbaşkanlığı Konuk Evi Fotoğrafları İlk Kez Paylaşıldı

Marmaris’te inşa edilen ‘Yazlık Saray’ olarak bilinen Cumhurbaşkanlığı Devlet Konuk Evi 2019 yılında tamamlandı. Yazlık Saray’ın ilk görüntüleri ortaya çıktı. 640 milyon lira harcanarak inşa edilen projenin mimarı Şefik Birkiye, projesinin görsellerini kendi internet sitesinden paylaştı.

4. Belgesel Günleri 17 Nisan’da

Ortaklar Öğretmen Okullular (Adabelenliler ) Derneği Fethiye Temsilciliği’nin geleneksel etkinliği Fethiye Belgesel Günleri etkinliğinin 17 Nisan Cumartesi günü yapılacağı belirtildi. Bu yıl organizasyonun korona virüsü salgını nedeniyle çevrimiçi olacağı kaydedildi. 

Türkiye’nin ilk sanal turizm fuarında Fethiye etkili şekilde tanıtıldı 

COVID-19 salgını nedeniyle bu yıl sanal ortamda düzenlenen 14. Travel Turkey İzmir Fuarı’nda Fethiye etkili şekilde tanıtıldı. Türkiye’nin ilk sanal turizm fuarı olan 14. Travel Turkey Dijital İzmir Fuarı’nda, tanıtım filmleri ve görsellerle tanıtılan Fethiye standına ziyaretçilerin yoğun ilgisi oldu.  

18 kalem elektrik malzemesi satın alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Rize Belediyesi Fen İŞL.MD. tarafından, Park ve bahçeler, dekoratif görseller, anıt vb görselleri aydınlatmasında kullanılacak malzeme alımı ve montajı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

OSB’de mutlu sona ulaşıldı

Milas Organize Sanayi Bölgesi’nin mutlu sona ulaşıldı ve yatırımcılar, 25 Ocak 2021 Pazartesi günü düzenlenen yer tahsisi kura çekimiyle, fabrikalarını kuracakları parselleri belirlediler.

Milas OSB Müteşebbis Heyeti, sanayi parsellerinin tahsis ilkelerini belirledi

Milas Organize Sanayi Bölgesi'nde 54 sanayi parselinin tapularının çıkarılmasına başlandı. Tapuların çıkarılmasının ardından parseller hak sahiplerine teslim edilecek. OSB Müteşebbis heyeti ise arsaların tahsis ilkelerini belirledi.

Bağımsız Saatcı, ‘Sosyal medya oyunları, sonucu değiştirmeyecek’

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın önlenemez yükselişi özellikle sosyal medyada bazı karanlık gurupları harekete geçirdi. Yayınlanan sahte anketler ve kendisi tarafından hazırlanmış gibi gösterilen siyasi içerikli görseller hakkında konuşan Başkan Saatcı, “Siyasi algı oyunları, kaybetmiş olmanın getirdiği aciziyetin sonucudur. Ne yaparsanız yapın, hiçbir şey değişmeyecek. Artık bu iş bitti. Geçmiş olsun.” dedi.