Semineri Haberleri

Semineri Haberleri

Muğla İl Müftülüğü'nden eğitim semineri

Muğla İl Müftülüğü, gençlik çalışmalarını ve manevi danışmanlık hizmetlerini geliştirmek amacıyla "Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Danışmanlar Eğitim Semineri" düzenledi. Seminer, Muğla İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Muğla’da Hac Semineri Düzenlendi

Muğla İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şubesi tarafından Menteşe ve Ula ilçelerinden kutsal topraklara gidecek vatandaşlar için Hac semineri düzenlendi.

Alzheimer hastalığında günlük sorunlar ve çözümler konuşuldu

Fethiye Alzheimer Derneği’nde Nisan ayı semineri kapsamında “Alzheimer hastalığında günlük sorunlar ve çözümler” konulu seminer gerçekleştirildi.

Muğla’da Jandarma'dan uyuşturucu eğitimi

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından anne, anne adayı veli ve öğretmene uyuşturucu semineri verildi.

FTSO Meclis Üyeleri, Ankara'da TOBB Bilgilendirme Seminerine Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, Ankara'da düzenlenen TOBB Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine (MÜBS) katıldı.

Köyceğiz’de Öğrencilere Mesleki Rehberlik Semineri Verildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Zeytinalanışeyh İlk ve Ortaokulu’nda öğrencilere çeşitli konularda seminer verildi.

Deprem Konulu Seminer Düzenlendi

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi Fethiye Temsilciliği İnş. Müh. Ahmet Çelikkollu’nun konuşmacı olarak katıldığı 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri ve depreme dayanıklı yapı tasarımı konulu meslek içi eğitim semineri düzenledi.

Köyceğiz'de aile değerleri seminerleri sürüyor

Köyceğiz Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından ailelere yönelik düzenlenen 'Aile Değerleriyle Güçlüdür' seminerleri devam ediyor.

Muğla’da “Değerleriyle Güçlü Ailem” konferansı düzenlendi

Muğla İl Müftülüğü tarafından “Aileyi Ayakta Tutan Değerler” konferansı düzenlendi.

Köyceğiz Müftülüğü personellerine su verimliliği semineri verildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi müftülük personellerine ‘Su Verimliliği Seferberliği’ çerçevesinde seminer verildi.

Köyceğiz’de ‘şiddete dur’ semineri düzenlendi

 Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 4. Ulusal Eylem Planı (2021-25)" çerçevesinde seminer düzenlendi.

Seydikemer'de bilgilendirme semineri

SGK İl Müdürlüğü ve Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliğinde mevzuatlar ve teşvikler hakkında bilgilendirme semineri düzenledi.

Türkiye’nin ilk kadın Valisi Aytaman ‘Cumhuriyet’e İz Bırakan Kadınlar’ seminerine katıldı

Muğla'nın ve Türkiye'nin ilk kadın Valisi Lale Aytaman Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Cumhuriyet'e İz Bırakan Kadınlar' seminerine katıldı.

Okul öncesi öğretmenlerine “Lego eğitimi” düzenlendi

Avrupa Birliği ve Türkiye tarafından finanse edilen “Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması Projesi” çerçevesinde, okul öncesi öğretmenlerine yönelik “Oyun Yoluyla Öğrenme ve Lego Eğitimi” semineri verildi.

'Engelliler Eğitim Semineri' düzenleniyor

Marmaris Belediyesi’nin destekleriyle bu yıl da Engelliler Eğitim Semineri Marmaris’te düzenleniyor.

Kaymakam Karaman, Sosyal Medya Okuryazarlığı Seminerine Katıldı

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen Sosyal Medya Okuryazarlığı seminerine katılım gösterdi.

‘Turizmde çocuk koruma’ semineri düzenlendi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde İngiltere Büyükelçiliği himayesinde GETOB (Güney Ege Turistik Otelciler Birliği) organizasyonu ve Marmaris Ticaret Odası (MTO) işbirliği ile ‘sürdürülebilir turizm’’ projeleri dahilinde ‘Turizmde çocuk koruma ve çocuk istismarı ile mücadele semineri" düzenlendi.

Engelliler eğitim seminerinde, kortej yürüyüşü yapıldı

Marmaris’te Engelliler Eğitim Semineri kapsamında kortej yürüyüşü ve çelenk sunumu yapıldı.

BELEDİYEDEN SU SEMİNERİ

Bodrum Belediyesi tarafından 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla seminer düzenlendi.

MARMARİS’TE MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE ‘GÜVENLİ TRAFİK’ SEMİNERİ

Türkiye’nin gözde turizm merkezilerinin başında yer alan ve yaz nüfusu 1 milyona yaklaşan Marmaris’te motosiklet sürücülerine yönelik ‘Güvenli Trafik’ semineri verildi. Marmaris Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen seminere motosiklet sürücüleri yoğun ilgi gösterdi.

İYİ PARTİ “KAPI ÇAL, GÖNÜL AL” PROJESİ FETHİYE’DE DE BAŞLADI

İYİ Parti’nin  “Kapı çal, gönül al” projesinin tanıtım semineri Fethiye’de de yapıldı. 

FARKINDALIK SEMİNERİ YAPILDI

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, dünya genelinde engelli haklarına ve sorunlarına dikkat çekilmek için ilan edildi. Bu özel gün de Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde farkındalık semineri yapılarak skeç gösterisi sergilendi.

KÖYCEĞİZ'DE GÖÇ İDARESİ MÜDÜRLÜĞÜNCE SEMİNER VERİLDİ

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde din görevlilerine yönelik Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğünce bilgilendirme semineri yapıldı.

BOKS ADAY HAKEM KURSU BAŞARI İLE TAMAMLANDI

19-20 Kasım 2022 Cumartesi ve Pazar günü Muğla Fethiye’de Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Boks Aday hakem kursu başarı ile tamamlandı. Hakemlik seminerini Gençlik spor müdürlüğü tarafından Türkiye Boks Federasyonu Baş Hakemi İbrahim Avcıoğlu dersleri işledi. 

POLİS VE BEKÇİLERE HALKLA İLİŞKİLER VE İLETİŞİM SEMİNERİ 

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Polisleri ve Bekçilerden oluşan 125 kişiye Halkla ilişkiler ve iletişim semineri verildi. 

MARMARİS'TE ÖĞRETMENLERE ENGELLİ HAKLARI İLE İLGİLİ SEMİNER DÜZENLENDİ

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Müdürlüğü tarafından ‘Mesleki Gelişim Programları, Kişisel Gelişim Eğitimleri' çerçevesinde “Ülkem için Dünyam için Ben de Varım” sloganıyla düzenlenen ‘Engelli Hakları ve Türk Hukuk Sistemindeki Yeri' semineri, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay'ın katılımıyla Marmaris ilçesinde başladı.

JANDARMADAN ÖĞRENCİLERE 'TRAFİK GÜVENLİĞİ' SEMİNERİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde jandarma ekiplerince öğrencilere trafik güvenliği seminerleri veriliyor. Seminer sonunda boyama kitapları hediye ediliyor.

KAMUDA ÇALIŞAN ENGELLİLER MARMARİS'TE BULUŞTU

Engelliler Eğitim Semineri Marmaris Belediyesi'nin destekleriyle 3. kez Marmaris'te düzenleniyor.

’MADDE BAĞIMLILIĞI’’ BİLİNÇLENDİRME SEMİNERİ

Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, ‘’Madde Bağımlılığı’’ konusunda aileleri bilinçlendirme maksadıyla bir seminer düzenledi.

MUĞLA OBM’DE YENİ ŞEFLERE EĞİTİM VERİLDİ

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde yeni göreve başlayan orman mühendislerine yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenleniyor.