Serdar Ortaç Haberleri

Serdar Ortaç Haberleri

Serdar Ortaç Marmaris’te konser verdi

Türk pop müziğinin usta sanatçılarından Serdar Ortaç, Muğla’nın Marmaris ilçesinde sevenleriyle buluşarak konser verdi.

Serdar Ortaç Babadağ’ı Salladı

Babadağ teleferik işletmesi tarafından gerçekleştirilen ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği “Eğlence Dorukta” etkinliğinde Serdar Ortaç sahne aldı. Ortaç konser boyunca dinlemeye gelenlere coşkulu anlar yaşattı.

Bodrum’da yazın son konserini Serdar Ortaç verdi

Bodrum'da yazın son konserini Serdar Ortaç verdi. Uzun süredir MS hastalığı ile mücadele eden Serdar Ortaç sahneye güçlükle çıktı. İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019 yılında boşanan Serdar Ortaç 'İsmi lazım değil beni o şerefsiz, beni o vicdansız, beni o Allah'ın belası yıktı' diyerek 'İsmi lazım değil' şarkısını söyledi.

Serdar Ortaç’tan kötü haber, konserleri iptal oldu

Bodrum Belediyesi Kale Konserlerinde sahneye çıkmaya hazırlanan Serdar Ortaç'ın konseri, korona virüse (Covid-19) yakalanması nedeniyle iptal oldu. Ortaç'ın yerine, güçlü sesiyle gündeme gelen sanatçı Rana'nın sahne alacağı öğrenildi.

Bodrum halk konserlerine yıldız isimler yağacak

Muğla'nın Bodrum ilçesinde birbirinden ünlü sanatçılar 'Bodrum Kale Konserleri' kapsamında Bodrum Kalesinde sahne alacak. Halka ücretsiz olacak konserlerde Serdar Ortaç, Şevval Sam, Ferhat Göçer gibi birçok ünlü isim sahneye çıkacak.