Sezona Haberleri

Sezona Haberleri

Fethiyespor, Lige Veda Yemeği Düzenledi

Fethiyespor, 2023-2024 futbol sezonunun sona ermesine yönelik sezona veda etkinliği düzenledi. Kulüp başkanı Esat Bakırcı'nın liderliğinde, yöneticiler, teknik ekip ve oyuncular, "Lull Tershane"de bir araya geldi.

Atık alım tekneleri sezona hazır

Muğla Büyükşehir Belediyesi, denizlerin daha temiz kalması için 8 atık alım teknesi ile turizm sezonuna hazır. Yaz mevsiminde yoğun olan deniz trafiği nedeniyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri 1 Mayıs itibariyle atık ve sintineleri toplayamaya devam edecek.

Dalyan Dev Bisiklet Organizasyonu İle Sezona Merhaba Diyecek

13-14 Nisan 2024 tarihinde 500’den fazla bisiklet sporcusu Muğla’nın Ortaca ilçesi Dalyan’da Uluslararası Dalyan Caretta Granfondo Bisiklet Yol yarışı için bir araya gelecek. Federasyonun 2024 faaliyet programı kapsamında yapılacak yarış YDA Dalaman Aiport’un destekleri ile gerçekleştirilecek.

Marmarisliler baharın keyfini çıkarıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde hava sıcaklığının 20 derece civarında olması ile vatandaşlar sahillere akın etti. Yürüyüş yapanların yanı sıra, sezona hazırlanan turizmciler de yeni sezondan umutlu olduklarını belirttiler.

Başkan Çıralı: ”İnşaat Faaliyetleri, 11 Mart’a Kadar Bitirilmeli”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 2024 yılı turizm sezonunda İngiltere’den Dalaman’a uçuşların 11 Mart’ta başlayacağını vurgulayarak, inşaat faaliyetleri yasağının da, gelen misafirleri mağdur etmeyecek şekilde belirlenmesi gerektiğini söyledi. Osman Çıralı, inşaat sektöründeki Oda üyeleri başta olmak üzere, inşaat yapan bölge sakinlerinin de 11 Mart’ta başlayacak turizm sezonuna uygun planlama yapmaya davet etti. Başkan Çıralı, ayrıca turizmle bağlantılı işyerlerine de 11 Mart’ta başlayacak sezona hazırlanarak, hizmete açılması çağrısı yaptı.

Çalış Sezona Hazırlanıyor

Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden biri olan Fethiye Foça Mahallesi’nde bulunan Çalış Mevkii’nde 2024 yılı yaz sezonu için çalışmalar devam ediyor. İşletmeler yaz sezonuna yetişebilmek için ara vermeden çalışmalarına devam ediyor.

Yarıyıl Tatilinde Beklenen Rezervasyonların Gelmemesi Turizmcilerin Umudunu Yeni Sezona Bıraktı

Türkiye’nin ve dünyanın en gözde turizm kentlerinden olan Muğla’nın Marmaris ilçesindeki yaz, kış açık olan oteller 15 günlük ara tatil dönemindeki rezervasyonların yeterli seviyede olmadığını belirterek kış turizmi için farklı etkinliklerin yapılması gerektiğini belirttiler.

Bozburun deniz hudut kapısı kapandı

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Bozburun Mahallesi'ndeki Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanında olan Bozburun Geçici Deniz Hudut Kapısı Ekim ayı Liman Güvenlik toplantısı kararı gereğince 5 Kasım itibari ile gelecek sezona kadar kapatıldı.

Fethiyespor Sezona İstediği Gibi Başlayamadı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ilk 3 haftada henüz galibiyet ile tanışamadı.

"Milli araya galibiyetle girmek istiyoruz"

Geçtiğimiz hafta alınan Gençlerbirliği yenilgisini Ümraniyespor maçıyla telafi etmek isteyen Bodrum FK'da Teknik Direktör İsmet Taşdemir, “İki senedir bu ligdeyiz ve üzerinde durduğumuz nokta, takımımızın oyun olarak hem bize hem de izleyenlere keyif vermesi. Dolayısıyla bu sezona başlangıç o açıdan biraz yavan oldu” dedi.

Fethiyespor Sezonu 3 Eylül’de Açıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, gerçekleştirdiği transferler ile yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmak için hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.

Fethiyespor Yeni Sezona Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor, hazırlıklarını Afyon’da yaptığı kamp ile sürdürüyor.

Sezonun ilk golünü Gökdeniz attı

Bodrum FK, yeni sezona Giresun deplasmanında 1-0 galip geldi. Mücadelenin tek golü 90+4'de Gökdeniz Bayrakdar'dan geldi.

Nurettin Çakır: "Hedefimiz Şampiyonluk"

Yeni sezona Bolu’da hazırlanan TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un iddialı ekiplerinden Fethiyespor'un başarılı orta sahası Nurettin Çakır, açıklamalarda bulundu.

Yeni Sezona Hazırlıklar Tam Gaz Devam Ediyor

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i Play-Off'ta kaçıran Bodrumspor, 2023-2024 sezonu için hazırlıklarına yaptığı antrenmanlar ile devam ediyor.

Fethiyespor sezona odaklandı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor, yeni sezon hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Bodrumspor yeni sezona hazırlanıyor

Spor Toto 1. Lig takımlarından Bodrumspor, oyuncu kadrosunu koruyarak yeni sezonda da iddialı takımlar arasında yer almak istiyor.

Fethiyespor Yeni Sezona Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, yeni sezon hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

2023 yılının gol kralı Muğlaspor’da

BAL liginde mücadele eden Muğlaspor, sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor. Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Muğlaspor, son olarak Aliağa FK formasıyla şampiyonluk yaşayan ve sezonu gol kralı olarak tamamlayan Muhammet Ali Aydın’ı kadrosuna dahil etti.

Yaz Sezonu Başladı Motor Satışlarında Rekor Artış 

Fethiye'nin önde gelen motosiklet satış ve servis firması Motomix Fethiye, sezona merhaba kampanyası düzenledi.

Berkin Taşkın, Adana 1954 FK’ya transfer oldu

Yeni sezona iddialı bir şekilde, transfer çalışmalarını sürdüren Adana 1954 FK son olarak TFF 2.Lig ekiplerinden Fethiyespor forması giyen 22 yaşındaki Marmaris doğumlu orta saha oyuncusu Berkin Taşkın ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.

Büyük Samanlık Koyu'nda 'mavi bayrak' çekildi

Fethiye’de okulun işlettiği, lise öğrencilerinin çalışarak mesleğe hazırlandığı plaja Fethiye Kaymakamı tarafından mavi bayrak çekilirken, plaj yeni sezona açıldı.

ÇAĞLAYAN ÇELİK YENİ SEZONA HAZIR

Genç yaşta karting ile başlayan motorsporları kariyerine offroad, ATV, pist, rallikros ve ralli branşlarında devam eden Çağlayan Çelik, başarılarına yenilerini eklemek hedefiyle yeni sezona hazır. 2022 sezonunu Türkiye Rallikros Kategori 4 Şampiyonu olarak tamamlayan Bursalı sporcu, bu sene yeni takımı ve yeni otomobili ile 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası’nı takip edecek.

MUĞLASPOR U-16 SEZONA GALİBİYETLE BAŞLADI

Muğla U-16 Futbol Ligi B Grubu'nda mücadele eden Muğlaspor U-16 takımı, ilk hafta mücadelesinden Marmaris 1923spor ile deplasmanda karşılaştı.

ERMAŞ MUĞLASPOR'UN TAKIM OTOBÜSÜ SEZONA HAZIR

Takımın otobüsü için yeni bir tasarım yaptıran Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ermaş Muğlaspor, kulüp armasını taşıyan otobüsü 2022-2023 sezonuna hazırlattı.

ÇYDD’DEN YENİ SEZONA MERHABA ETKİNLİĞİ

Çağdaş Yaşamı destekleme Derneği Fethiye Şubesi tarafından yeni sezona merhaba etkinliği düzenlendi. Dernek terasında yapılan etkinlikte bol bol sohbet edilerek okunan kitaplar hakkında istişare yapıldı.

Muğlaspor sezona hazır

Bölgesel Amatör Lig'de birbirinden önemli transferlere imza atan Muğlaspor'un, 2022-2023 sezonuna hazır olduğu açıklandı.

Muğlaspor yeni sezona şehir turu atarak başladı

Bölgesel Amatör Lig'de birbirinden önemli transferlere imza atan Muğlaspor, 2022-2023 sezonuna Atatürk büstüne çelenk sunup, şehir turu atarak başladı.

BAYRAM TATİLİ BALIKÇI ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kurban Bayramı tatilinin dokuz güne çıkması balıkçı esnafının işine yaradı. Tatilin işler açısından iyi geçtiğini belirten esnaf, “Durgun sezona ilaç gibi geldi” dedi.

Bodrum Belediyesi halk plajları sezona hazır

Bodrum Belediyesi, ilçe sakinlerine ve gelen misafirlere kaliteli hizmet verilebilmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.