Son Başvuru Haberleri

Son Başvuru Haberleri

Küçük Ölçekli Balıkçılarımıza Destek Başvuruları Başladı

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Küçük Ölçekli Balıkçıların Desteklenmesi ile ilgili başvuruların 08 Ocak 2024 tarihinde başladığını ve son başvuru tarihinin 16 Şubat 2024 olduğunu açıkladı.

Tarımsal Yatırımlar İçin 15. Etap Başvuruları Başladı

Tarım ve Orman Bakanlığının 29 Aralık 2023 Tarihli Remi Gazetede yayınlanan; ‘Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Programı’nın başvuruları 3 Ocak 2024 tarihinde başladı. Son başvuru tarihi 19 Şubat 2024 olurken, başvurular www.tarimorman.gov.tr adresinden onlıne olarak yapılacak. Program çerçevesinde yatırımcılara yüzde 50 hibe verilecek.

Kıl Keçisi Projesi için Son Başvuru 15 Eylül’e Uzatıldı 

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin üç ilçede devam edeceği Kıl Keçisi Projesi’ne başvuru süresi 15 Eylül’e kadar uzatıldı. 

MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Fethiye Kaymakamlığı vesilesiyle, İlçe Gençlik ve Spor Merkezi tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'nın ikincisi başlıyor. Bu sene de büyük bir heyecan beklendiği turnuvanın son başvuru tarihi ise 16 Aralık Cuma günü.

10 KASIM ATA'YI ANMA SATRANÇ TURNUVASI BAŞLIYOR

Türkiye Satranç Federasyonu Fethiye İlçe Temsilciliği tarafından Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği’nin katkılarıyla Fethiye 10 Kasım Ata’yı Anma Satranç Turnuvası düzenlenecek. Etkinliğe katılım için son başvuru tarihinin 4 Kasım Cuma olduğu belirtildi. 

ÇİFTÇİLERE MÜJDE! (ÇKS) ARTIK E DEVLET’TE

2023 yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) ilk başvuru tarihi 1 Eylül 2022, son başvuru tarihi 31 Aralık 2022 olmak üzere toplam 4 (dört) aylık süreyi kapsamaktadır.

2/B TAŞINMAZLARIN SATIŞI İÇİN SON BAŞVURU!

Fethiye Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yapılacak olan 2/B taşınmazların satışı için son başvuru 31 Aralık 2022 olduğu duyuruldu.

SON BAŞVURU 28 TEMMUZ

Kültür ve Turizm Bakanlığınca başlatılan çalışma kapsamında günü birlik kiralanan konaklama tesisi, villa, bungalov, kiralık evler Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İç İşleri Bakanlığınca yapılacak olan bir çalışma ile Turizm Bakanlığına bağlanması planlanıyor.

SON MURACAT TARİHİ 28 TEMMUZ

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Derneği Başkanı Muhammet Kökten bakanlık ruhsatı için Turizm Danışma Bürosu’na başvurdu. Kökten, son başvurunun 28 Temmuz olduğunu belirterek herkesin müracaat etmesi gerektiğini belirtti.

Küçük Aile İşletmelerine Tarımsal Destek

Fethiye İlçe Tarım Müdürlüğü Küçük Aile İşletmelerine Tarımsal destek için son başvuru tarihinin 15 Ocak 2022 olduğunu duyurdu.

SGK yapılandırma için son başvuru tarihi 30 Eylül

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Muğla İl Müdürü Ahmet Ekecan, vatandaşların 7326 Sayılı Yapılandırma Kanunundan yararlanabilmesi için son başvuru tarihinin 30 Eylül olduğuna dikkat çekti.

“11. Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması” başvuruları başladı

Milas Belediyesi tarafından bu yıl 11.si düzenlenecek olan Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması başvuruları başladı. Yarışmanın son başvuru tarihi ise 01 Mayıs 2021 olarak belirlendi.Konu kısıtlamasının olmadığı yarışma tüm çizerlere açık olacak.