Sona Erdi Haberleri

Sona Erdi Haberleri

Fethiye’de esnaflara kötü haber! Kredilere yeni faiz oranları..

Kooperatiflerin esnaflara sunduğu düşük faizli kredi fırsatı resmen sona erdi. Kooperatif ortakları, kredilere yeni faiz oranları uyguladı. İşte bugün kredilere gelen zamlar!

GEKA’nın desteklediği ‘Coğrafi İşaret ve Gastronomi Turizmi’ eğitimi sona erdi

Muğla Valiliği ve MUTSO iş birliğinde Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Teknik Destek Programı çerçevesinde Muğla Ticaret İl Müdürlüğü katkılarıyla iki gün süren “Gastromuğla-Coğrafi İşaret ve Gastronomi Turizmi” eğitimi tamamlandı.

MSKÜ'de Korolar Şenliği ödül töreni ile tamamlandı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) ev sahipliğinde düzenlenen ve Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen 2’inci Muğla Korolar Şenliği, muhteşem bir ödül töreniyle sona erdi.

Bodrum’u heyecanlandıran yarış sona erdi

 Muğla’nın Bodrum ilçesinde 3 gün boyunca süren otomobil yarışında Ali Türkkan-Oytun Albayrak Genel klasman 1’incisi oldu. Karya Otomobil Spor Kulübü (KAROSK) tarafından düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ayağı Rally Bodrum nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. 7’den 70’e insanların akın ettiği yarışlar ödül töreniyle sona erdi. Jandarma 185. yılına özel etabında en iyi zamanı yapan Türkkan-Albayrak, jandarma özel ödülünü de kazanırken, ekip aynı zamanda sınıf 3 birinciliğinin de sahibi oldu.

Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali sona erdi

Fethiye Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yeşilüzümlü Muhtarlığı ve Likya Kadın Girişimi Üretim İşletme ve Kalkınma Kooperatifi iş birliğinde Yeşilüzümlü Mahallesi'nde düzenlenen festival sona erdi.

Zeybek, ‘Güzel bir festival oldu’

Fethiye'de bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali sona erdi. Festivalin ardından Kuzugöbeği satışı yapan esnaf Mehmet Zeybek, etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Fethiyespor Arnavutköy Deplasmanından Eli Boş Ayrıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup 36. hafta mücadelesinde Fethiyespor, Arnavutköy Belediyespor ile karşılaştı. Lacivert beyazlıların deplasmanda oynadığı mücadele 0-2 ev sahibi takımın galibiyeti ile sona erdi.

Fethiye'de spor şenliği renkli görüntülere sahne oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Spor Şenliği, 21 okuldan 812 öğrencinin katılımıyla sona erdi. şenlik,katıl

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Çay, öğrenciler ile bir araya geldi

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci ara tatili, 15 Nisan itibarıyla sona erdi. Ramazan Bayram ile birleşen 9 günlük ara tatilin ardından Muğla’da öğrenciler, okullarında ders başı yaptı. Muğla İl Millî Eğitim Müdürü Emre Çay, ilk ders gününde Menteşe Nazmi Zehra İyibilir Ortaokulunda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Seydikemer’deki satranç turnuvası sona erdi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde gerçekleşen 3. Geleneksel Satranç Turnuvası, genç zihinleri doğa bilinciyle buluşturdu.

Kara Avcılığı Sezonu Kapandı

26 Ağustos tarihinde başlayan kara avcılığı 2023-2024 av dönemi merkez av komisyonu kararları doğrultusunda ülke genelinde 3 Mart 2024 tarihinde sona erdi. Bu tarihten itibaren 2024-2025 av dönemi açılışına kadar kara avcılığı faaliyetleri tüm ülke genelinde yasaklandı.

‘Dede Korkut Okumaları Hikâye Yazma Yarışması’ Sona Erdi

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Dede Korkut Okumaları Hikâye Yazma Yarışması" ve "Dîvân-u Lugâti't-Türk Hakkında Deneme Yazma Yarışması" sonuçları açıklandı.

Bodrum Kitap Günleri Sona Erdi

“Doğayı Okumak” temasıyla düzenlenen “Bodrum Kitap Günleri” kitapseverlerin yoğun katılımıyla sona erdi.

Akdenizli Sevgisi, Sokaklara Taştı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar aday gösterilmesinin ardından AK Parti Muğla Aday Tanıtım Toplantısı dönüşünde coşkulu bir kalabalık ve meşalelerle karşılandı. Metrelerce uzayan kuyruk AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı önünde sona erdi. Burada Başkan Akdenizli’nin Seydikemer Belediye Başkan Adaylığı için adak kurban kesilip, dualar edildi.

Köyceğiz Gençlik buluşması kampı sona erdi

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün Köyceğiz Gençlik Merkezinde 31 Ocak-2 Şubat tarihlerinde düzenlendiği gençlere yönelik ara dönem kampı cami gençlik buluşması ile sona erdi.

Türkiye Taekwondo Şampiyonası Muğla’da Sona Erdi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde, Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Menteşe Spor Salonunda 5 gün boyunca çekişmeli müsabakalara sahne olan Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası sona erdi.

Muğla’da 167 Bin 013 Öğrenci Karne Aldı

2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönemi sona erdi. Muğla’da 838 okulda, toplam 167 bin 013 öğrenci ve 15 bin 547 öğretmen tatile girdi.

Kick Boks Muğla Birinciliği Sona Erdi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okul Sporları Kick Boks Muğla Birinciliği Menteşe Atatürk Spor Salonunda düzenlendi.

Fethiyespor, Evinde Mağlup: 1-3

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 19.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Anagold 24Erzincanspor'u ağırladı. Mücadele, rakip takım 24Erzincanspor’un 1-3’lük galibiyetiyle sona erdi.

Tenzor International Cup’ta zafer Tenzor Takımı’nın oldu

Bodrum’da düzenlenen J/70 sınıfı yelken yarışı Tenzor International Cup’ın ilk etabı bugün yapılan yarışların ardından sona erdi. Organizasyonun ilk etabında Tenzor Takımı şampiyon oldu.

Fethiyespor Diyarbakır’dan 1 puanla dönüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 14. Hafta mücadelesinde Fethiyespor, namağlup lider Amedspor’a konuk oldu. Mücadele, Berk İsmail Ünsal ve Rıdvan Türker’in karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.

Okul sporları voleybol turnuvası düzenlendi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet programı çerçevesinde Genç A Erkekler Voleybol İl Birinciliği bugün oynanan final müsabakasıyla sona erdi.

Boat Show muhteşem finale sona erdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Marmaris Ticaret Odası tarafından düzenlenen Marmaris Boat Show, kesilen cumhuriyet pastası ile sona erdi.

Köyceğiz’de '100. Yılında Cumhuriyet Satranç Turnuvası' tamamlandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Köyceğiz Satranç İlçe Temsilciliği tarafından organize edilen '100. Yılında Cumhuriyet Satranç Turnuvası' sona erdi.

Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali tamamlandı

Fethiye’de düzenlenen 23. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali sona erdi.

Başkan Karaca, paraşütle atlayarak Ölüdeniz manzarasının tadını çıkardı

23. Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali muhteşem etkinlikler ve konserlerin ardından sona erdi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise Babadağ’dan paraşütle atlayarak muhteşem Ölüdeniz manzarasının tadını çıkardı.

Muğlaspor Burdur’dan Beraberlikle Dönüyor

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup 2.Hafta mücadelesinde Muğlaspor, Burdur MAKÜ’ye konuk oldu. Mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

The Bodrum Cup yarışı sonrası anlamlı hareket

 Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bu yıl 35.'si gerçekleştirilen Maximiles Black The Bodrum Cup yarışları ödül töreniyle sona erdi.

Plaj Güreşinde 3 altın madalya kazanıldı

Bu yıl Türkiye’de düzenlenen Dünya Güreş Birliği, Muğla’nın Ortaca ilçesi Belediye Sarıgerme tesislerinde sona erdi. Toplamda üç altın, iki gümüş ve bir bronz madalya kazanan Türk Milli Takımı turnuvaya damga vurdu.

BIOR yarışları ödül töreniyle sona erdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bu yıl 11’incisi düzenlenen Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları (BIOR) ödül töreniyle sona erdi. Dereceye giren minik yelkencilere ödülleri verildi.