Sosyalleşme Haberleri

Sosyalleşme Haberleri

Babataşı Mahallesine Yeni Park

Fethiye Belediyesi, ilçedeki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Belediyenin Babataşı mahallesinde 3 dönümden büyük bir alanda yaptığı, içinde basketbol sahası, çocuk oyun grubu, 1636 çeşit bitki, 1546 metrekare çim alan ve çeşitli sosyalleşme alanlarının yer aldığı parkın açılışı törenle gerçekleşti.

100 Yaş Evlerinde İkinci Baharı Yaşıyorlar

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 65 yaş üzeri vatandaşların sosyalleşmesi ve çeşitli etkinliklerle el becerilerinin artarak kaliteli zaman geçirmelerine yönelik hizmete sunduğu Nilüfer Caner ve Fethiye 100 Yaş Evi büyük ilgi görüyor. Menteşe’de Nilüfer Caner 100 yaş evinde 1956 üye bulunurken Fethiye 100 Yaş Evinde ise 707 üye bulunuyor.

Okul bahçeleri oyun alanlarına dönüşüyor

Muğla genelinde okul bahçelerinde oluşturulan ‘Oyun, spor, eğitim ve sosyokültürel’ alanlar sayesinde, öğrenciler hem eğleniyor, hem de spordan sanata birden fazla alanda destekleniyor.

FETHİYE 100 YAŞ EVİ YAŞLILARIN İKİNCİ EVLERİ OLDU

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 65 yaş üzeri vatandaşların sosyalleşmesi ve çeşitli etkinliklerle el becerilerinin arttırılarak zamanlarını daha verimli geçirmelerine yönelik hizmete sunduğu Fethiye 100 Yaş Evi büyük ilgi görüyor.

Besiad, Kadınlar Günü Özel Söyleşisi İle “Kadına Şiddete Dur!” Diyecek

Bodrum esnaf ve iş insanlarının sosyalleşmesi, örgütlenmesi ve iş dünyasına yönelik geliştirme faaliyetlerinde bulunmak amacıyla kurulan ve bu vizyon ile faaliyetlerine devam eden Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD), geleneksel üye buluşma toplantısında bu kez ekonomi yerine sosyal bir konuyu mikrofona taşıyor.

Menteşe Belediyesinden Ev Hanımlarına Ücretsiz Tenis Kursu

Menteşe Belediyesi ev hanımlara yönelik ücretsiz tenis kursu düzenliyor. Düzenlenen kurs ile ev hanımlarının spor yaparak sosyalleşmeleri amaçlandığını kaydeden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Kurslarımıza ev hanımları yoğun ilgi gösteriyor. Gelen talepler üzerine tenis kursumuzun ikinci grubunu da açtık. Çok yakında turnuva da düzenleyeceğiz.” dedi.