Sözleşme Imzaladı Haberleri

Sözleşme Imzaladı Haberleri

Sokak Hayvanları İçin Sözleşme İmzaladılar

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, sosyal medyada 10 bin takipçisi bulunan Fethiye Hayvanseverler Yardımlaşma ve Dayanışma Grubu (HAYPET) üyeleri ile toplantıda bir araya geldi.

Bodrum FK, Eray Akar’ı Renklerine Bağladı

Bodrum Futbol Kulübü, Afyonspor forması giyen Eray Akar ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Haqi Osman Bodrumspor'da

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor, 21 yaşındaki Haqi Osman ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Fethiyespor’a Gol Kralı Forvet

Fethiyespor, 2022/2023 sezonunda Ankaragücü U19’da forma giyen Furkan Ceylan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Bodrumspor’a Forvet Takviyesi

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor, son olarak Adanaspor A.Ş forması giyen Burak Çoban ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Apti Mert Çayır Fethiyespor’da

TFF 2.Lig ekiplerinden Fethiyespor, son olarak Bodrumspor forması giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Apti Mert Çayır ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Çağdaş Bodrum'da Transferler Sürüyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde geçireceği ilk sezon öncesi transfere hız veren Çağdaş Bodrum Spor, kısa süreli NBA kariyeri de bulunan ABD'li uzun forvet Ben Moore ve aynı pozisyondaki Berkay Genç'le sözleşme imzaladı.

Fethiyespor’da Aykut Uluç İle Yola Devam

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, iç transferde Aykut Uluç ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Şahan Akyüz ile yola devam

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, iç transferde Şahan Akyüz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

KÖYCEĞİZ’DE MİLLİ GÜREŞÇİ İLYASOĞLU SÖZLEŞME İMZALADI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde antrenör Elis Yıldız'ın çalıştırdığı, bir çok başarılara imza atan Milli Güreşçi Selvi İlyasoğlu Köyceğiz Belediyespor ile sözleşme imzaladı.

TVF KADINLAR 2. LİG TAKIMLARINDAN BODRUMSPOR TRANSFERLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Lig takımlarından Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Sinem Yıldız ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

LACİVERT BEYAZLILARA ORTA SAHA TAKVİYESİ

Fethiyespor, geçtiğimiz sezon Sakaryaspor forması giyen Selçuk Alibaz ile sözleşme imzaladı.

İbrahim Yattara, Muğla Süper Amatör Lig takımı Ortaköyspor ile sözleşme imzaladı

Trabzonspor'un unutulmaz yıldızı İbrahim Yattara, Muğla Süper Amatör Lig'in yeni ekibi Ortaköyspor ile resmi olarak sözleşme imzaladı.

Bodrumspor, 2 yabancı futbolcuyu daha renklerine kattı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor, İspanya'nın Celta Vigo ve Valladolid takımlarının formalarını da giyen Sırp futbolcu Dejan Drazic ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Fethiyespor, Toros’la sözleşme imzaladı

Fethiyespor'un 3 yıl aradan sonra, TFF 2'nci Lig'e çıkmasının ardından İçel İdmanyurdu'yla anlaşan teknik direktör Selahaddin Dinçel'le yollarını ayırmıştı. Fethiyespor 2021-2022 sezonu için, eski teknik direktörlerinden Mesut Toros ile yeniden sözleşme imzaladı. Fethiyespor'da daha önce iki farklı dönemde teknik direktörlük yapan Mesut Toros ile anlaşılarak imzalar atıldı.

MSKÜ Ege’de ilki başardı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknoloji Fakültesi 2020-2021 eğitim öğretim güz yarıyılında Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü eğitim öğretim programında yer alıp, açılması planlanan Marka Ders ile ilgili olarak uluslararası bir ısı teknikleri firması ile sözleşme imzaladı.

Cemal Şener 2 sezon daha Fethiyespor’da

3.Lig 2. Grupta play-off yarı final karşılaşmasında elenen Fethiyespor, yeni sezon öncesi bazı futbolcuları ile birebir görüşmeler yaparak, iç transfere başlıyor. İlk olarak 2 yıldır Fethiyespor’un başarısı için ter döken orta saha oyuncusu Cemal Şener ile 2 yıllık daha sözleşme imzaladı. Cemal Şener yaptığı açıklamada, “Başkanımız Esat Bakırcı ile konuştuk. Başkanımız Fethiyespor’da kalmamı çok istedi. Kıramayacağımız sözler söyledi. Ben de başkanımızın yanın da oldum. Birlikte başaracağız. Başkanımız ve takımımızla Fethiyespor’u bu sezon direk 2. Lige çıkaracağız” dedi. 

Fethiyespor, Enver Ataçocuğu ile sözleşme imzaladı

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, bu sezon 3. hocası olan Enver Ataçocuğu ile sözleşme imzaladı. Teknik Direktör Bahri Kaya ile yollarını ayıran Fethiyespor’da göreve gelen Ataçocuğu, Tokatspor hazırlıkları kapsamında ilk antrenmanına çıktı. 

Teknik Direktör Toros, “Rövanşı alacağız” 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden lider Fethiyespor, Perşembe günü saat 13.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda ağırlayacağı Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde sürdürdü. Fethiyespor, Kozanspor’dan eski oyuncusu Hüseyin Rüzgar ve Karşıyaka’dan genç oyuncu Görkem Kınay’ı renklerine kattı. Takımdan ayrılan Bülent Kalecikli ise Muğlaspor ile sözleşme imzaladı. Yeni transferlerin de adaptasyon sürecinin devam ettiği Fethiyespor’da, Teknik Direktör Mesut Toros, “Darıca Gençlerbirliği’ni yenerek hem liderliğimizi sürdürmek, hem de rövanşı almak istiyoruz” dedi.

Ömer Perorak Dönemi Başladı

Erkekler Bölgesel Ligi 6. Grup’ta lider durumda bulunan Fethiye Basketbol Takımı Teknik Direktör Alkım Ay ile yollarını ayırdı. Grupta oynadığı 9 maçın sekizini kazanan Fethiye Basketbol Kulübü Ömer Petorak ile sözleşme imzaladı.

Fethiyespor’da Başaran Dönemi Başladı

Teknik sorumlu Enver Ataçocuğu ile yollarını ayıran Fethiyespor, tecrübeli hoca Akif Başaran ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla ligde tehlikeli bölgeye yaklaşan Fethiyespor teknik sorumlu Enver Ataçocuğu ile yollarını ayırdıktan sonra aradığı teknik direktörü buldu. Aydınspor’un eski teknik sorumlusu olan Ege takımlarını yakından takip eden Akif Başaran ile bir yıllık sözleşme imzalayan Fethiyespor kulübü, takımı tecrübeli hocaya teslim etti.

Fethiyespor Gücüne Güç Katacak

Fethiyespor Kulübü ile Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım Şirketi forma sırt sponsorluğu için 8 aylık sözleşme imzaladı. Anlaşmamanın kulübe getirisi 200 Bin TL. olacak. Fethiyespor Kulübü ile Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım Şirketi arasında forma sırt sponsorluğu anlaşması imzalandı. Lacivert-Beyazlı futbol takımı, yapılan 8 aylık anlaşma çerçevesinde Spor Toto Beyaz Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında Babadağ Sky WalkFethiye logolu forma giyecek.