Sürdü Haberleri

Sürdü Haberleri

Bodrum'da yasağa rağmen inşaatlar tam gaz devam ediyor

Bodrum'da turizm sezonunun gelmesiyle birlikte inşaat yasakları 15 Mayıs itibariyle başladı. İnşaat yasaklarını dinlemeyen firmalar ise çalışmalarını sürdürüyor.

4 aydır takip edilen fuhuş çetesi çökertildi

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 4 aydır sürdürülen teknik ve fiziki takip sonrası yurt dışından çalışma vaadi ile getirdikleri yabancı uyruklu kadınların pasaportlarına el koyarak fuhuş yaptıran karı-koca düzenlenen operasyon sonrası çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Belediye ekiplerinden kaçak yapı ve beyaz kum denetimi

Bodrum Belediyesi, doğal yapının korunması, kaçak ve ruhsatsız yapılaşmanın önüne geçmek için ilgili tüm ekiplerle çalışmalarını sürdürüyor.

Oryantiring eğitimi gençlere yön veriyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi, "Biz Bir Takımız" Projesi kapsamında öğrencilere 14 haftalık bir oryantiring eğitimi sundu. Eski Muğla sokaklarında gerçekleştirilen eğitimler, gençlerin doğa sporlarına ilgisini artırırken, takım ruhunu da güçlendirdi.

Dalaman’da öğrencilere gıda güvenilirliği anlatıldı

Dalaman İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik gıda güvenilirliği eğitimlerini sürdürüyor.

Başkan Aras; “Öğrenciler için 1 TL’ye düşürdüğümüz sefer ağını genişletiyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi Ahmet Aras öğrenciler için başlayan 1 TL uygulama sefer ağının genişletileceğini ve ilk UKOME’de merkezden Kötekli’ye giden hatlarında bu kapsama dahil edileceğinin müjdesini verdi.

Muğla'da gönüllü gençler, Yatağan Katrancı İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi gönüllü gençleri, Yatağan Katrancı İlkokulu'nda çocuklarla bir araya geldi.

Başkan Ünlü denetimlerini sürdürüyor

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, denetimlerini sürdürüyor. Dün Kale bölgesi, Otogar ve mahalle ziyaretleri yapan Ünlü’nün son durağı Kapalı Çarşı oldu. Gece yarısı Kapalı Çarşı’ya giden Ünlü, sıkıntıları yerinde inceledi.

Muğla Ege Yıldızları Süper Lig Kadın Hokey takımı Kırklareli kampını tamamladı

Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi'nde başarılarıyla dikkat çeken Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Salon sezonunda Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olan Muğla takımı, açık alan sezonuna hazırlık için Kırklareli'nde kampını tamamladı.

Fethiye’de yalnızca bir dilim karpuzun fiyatı görenleri hayrete düşürdü!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde her Salı günleri kurulan Fethiye Salı Pazarı’nda karpuzun fiyatını görenler hayrete düştü. Bakın Fethiye Salı Pazarı’nda karpuzun dilimi kaç lira? Kilosu kaç lira? Siz değerli okuyucularımız için öğrendik..

Öğrenciye ‘Sakız’ parasına ulaşım hizmeti

Muğla Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 25 bin öğrencinin eğitim gördüğü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde Kötekli-Kampüs-Yeniköy-Turgutreis öğrenci yurtları bölgesindeki ring sefer ücretini 7 TL’den 1 TL’ye düşürdü.

Gönüllü gençler okul bahçesini renklendiriyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nin gönüllü gençleri, Menteşe Şehbal Baydur İlköğretim Okulu'nun duvarlarına geleneksel Türk masal kahramanlarını resmediyor.

Muğla'da çocuklar tarihle buluştu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki faaliyetlerini sürdüren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde 'Biz Bir Takımız' projesine katılan çocuklar Yatağan Stratonekia Antik Kenti'nde tarihe yolculuk ettiler.

Hasadı yapılan kaba yemler üreticilere dağıtıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi sürdürülebilir kırsal kalkınmanın desteklenmesi için S.S. Madenler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile işbirliği protokolü imzaladı ve üreticilere 500 balya kaba yem (yonca) dağıttı.

Muğla’da Engelsiz Bahçe Yapıldı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki faaliyetlerini sürdüren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi bahçesinde engelli bireylere yönelik bahçe oluşturuldu.

Kayaköy: Fethiye’de bulunan büyüleyici hayalet köy

Fethiye'nin tarih kokan beldelerinden olan Kayaköy, yüzyıllardır varlığını sürdüren antik bir kent. Kayadan yapılmış evleri ve senelerdir yapısını koruyan mimarisiyle tatil planlarının vazgeçilmezi olan kent, şehir hayatından uzaklaşıp kafa dinlemek isteyenler için oldukça ideal bir seçim. Terk edilmiş olan köy şimdilerde adeta hayalet bir köyü andırıyor. Peki, Kayaköy neden terk edildi? Kayaköy'ün tarihi ne?

Hapimag Sea Garden yerel istihdama destek için ‘Kariyer Günü’ düzenledi

Tüm faaliyetlerini sürdürülebilirlik ilkeleri doğrultusunda devam ettiren ve bu yıl Türkiye’deki 30’uncu yılını kutlayan Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, yerel istihdama destek için Milas Ticaret Odası ve Milas İşkur’la birlikte ‘Kariyer Günü’ düzenledi.

Atık alım tekneleri sezona hazır

Muğla Büyükşehir Belediyesi, denizlerin daha temiz kalması için 8 atık alım teknesi ile turizm sezonuna hazır. Yaz mevsiminde yoğun olan deniz trafiği nedeniyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri 1 Mayıs itibariyle atık ve sintineleri toplayamaya devam edecek.

Muğla BİLSEM’in rekor sayıdaki projesine bölge finali daveti

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde eğitim-öğretimini sürdüren ve aynı zamanda üstün zekalı öğrencilerin eğitim gördüğü Muğla Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), ortaokul öğrencilerinin hazırladığı 12 projesi, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu 2204 ortaokul araştırma projelerinde ortaokul kategorisinde Ege Bölge finaline davet edildi.

Kökten, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Yiğit, çalışmalarını sürdürüyor

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, yerel seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını sürdürüyor.

Akdenizli, Seçim Çalışmalarını Menekşe’de Sürdürdü

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, yerel seçim çalışmaları dolayısıyla sürdürdüğü mahalle buluşmalarına Menekşe Mahallesi’nde devam etti. Akdenizli vatandaşlara, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’tan “spor kompleksi” sözü aldığı müjdesini verdi.

Alim Karaca “Biz Muhatap Olmadıkça Birilerinin Ayarı Bozuldu”

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Sanayii, Çevreyolu ve Çalıca esnafını ziyaret etti. Seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdüren CHP’li Fethiye Belediye Başkanı ve başkan adayı Karaca, son 5 yıldır yaptıklarını ve tekrar seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı.

Kökten esnafların sorunlarını dinlemeyi sürdürüyor

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ekibi ile birlikte Akarca Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Bodrumlu yüzücü Türkoğlu, karanlık sularda kulaç atıyor

Bodrumlu yüzücü Aysu Türkoğlu, Cook Strait geçişi için suya girerken, gece karanlığında yüzüşünü sürdürüyor.

Kökten'den Fethiye için bomba projeler

Cumhur İtifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ak Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete ile birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

Behçet Saatcı’dan Çamköy Mahallesi'nde Halk Buluşması

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, yerel seçimler öncesinde çalışmalarını Çamköy Mahallesi'nde gerçekleştirdiği halk buluşması ile sürdürdü.

Gizli, “Mahallemizin Sorunlarını Hep Birlikte Çözeceğiz”

Fethiye’nin Karaçulha Mahallesine daha iyi hizmet etmek için aday olan Muhtar Adayı Hasan Gizli, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Hasan Gizli, “Mahalle sakinlerimiz ile birlikte hareket ederek mahallemizin sorunlarını hep birlikte çözeceğiz” dedi.

Başkan Adayı Kökten, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Fethiyespor, Uşak’a Bilendi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta müsabakasında Fethiyespor, Uşakspor ile evinde karşılaşacak. Mücadele, 17 Mart Pazar günü saat 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Lacivert beyazlılar yaptığı antrenmanlar ile bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.