Sürüyor Haberleri

Sürüyor Haberleri

13. Dastar ve Kuzugöbeği Festivali sürüyor

13. Dastar ve Kuzugöbeği Festivali tüm hızıyla devam ederken bölgede kahve satışı yapan Özgür Öncü, festival hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Marmaris’te 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri sürüyor. Sahil Güvenlik Botu TCSG 904 18 Mart vesilesi ile ziyarete açıldı, Atatürk anıtına çelenk sunuldu, kültür merkezinde şiirler okundu, tiyatro oyunu sergilendi.

Fethiye’de şap hastalığı ile mücadele sürüyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde şap hastalığı ile ilgili aşılama çalışmaları devam ediyor.

Likya İş İnsanları Derneği’nin etkinlikleri sürüyor

Likya İş İnsanları Derneği (LİDER) tarafından Tamarind Restautant&Bar’da kahvaltı programı düzenlendi. Programa yoğun katılımdan dolayı herkese teşekkür eden dernek başkan Volkan Büber, derneğin siyaset üstü bir kuruluş olduğunun altını çizdi.

Karaca’ya Ziyaretler Sürüyor

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya yoğun destek ziyaretleri sürüyor.

Milas’ta gıda denetimleri sürüyor

Milas İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 5996 sayılı kanun kapsamında, marketlerin hayvansal ürün satış bölümlerinde denetimler gerçekleştirildi.

Büyükşehir Muğla’nın Suyunu Kontrol Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekipleri İl genelinde vatandaşlara temiz ve sağlıklı içme suyu sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda atık su ve içme suyunun kontrolü için Bodrum ve Marmaris ilçelerinde bulunan Çevre Analiz Laboratuvarlarında analiz çalışmaları rutin olarak sürüyor.

Bodrum'da Kaçak Yapılaşma İle Mücadele Sürüyor

Bodrum Belediyesi kent genelinde beş yıldır sürdürdüğü kaçak yapılaşma mücadelesine devam ediyor.

Gençlik Buluşmaları Sürüyor

Fethiye'de her hafta Salı günü saat 21.00’de Fethiye Diyanet Gençlik Merkezi'nde düzenlenen ‘Gençlik Buluşmaları’ gençlerin yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Dalaman’da Sıcak Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle 13 ilçede yapılan kanalizasyon, içme ve yağmur suyu hatları gibi eksiklerin tamamlanması ile birlikte kazı yapılan bölgelerde yol yapım projeleri hayata geçiriliyor. Son olarak Dalaman’da çalışmalarına devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri İlçede sıcak asfalt ve parke kaplama çalışmalarına sürdürüyor.

Aras, gerçeği yansıtmıyor dedi! Aday oldu? 

31 Mart yerel seçimlerinde partilerin aday belirleme çalışmaları sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi aday belirleme gündemi ile toplandı. Toplantı sonrası yapılan açıklama ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras oldu.

Köyceğiz’de Islak Keçe Sanatı Eğitimleri Sürüyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde ıslak keçe sanatı eğitimleri hız kesmeden devam ediyor.

Fethiyespor, İnegöl’ü Mağlup Etmek İstiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 20.haftasında evinde İnegölspor’u konuk edecek. Lacivert beyazlılar mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

Milas'ta Trafik Denetimleri Sürüyor

Muğla'nın Milas ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'nden trafik kurallarını ihlal eden sürücüleri tespit ederek cezai işlem uygulanıyor.

Marmaris Beldibi’ndeki parkta çalışmalar sürüyor

Marmaris Beldibi İnönü Caddesi üzerinde yapılan 2 bin metrekare büyüklüğündeki parkta hummalı çalışma devam ediyor.

Köyceğiz'de aile değerleri seminerleri sürüyor

Köyceğiz Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından ailelere yönelik düzenlenen 'Aile Değerleriyle Güçlüdür' seminerleri devam ediyor.

Marmaris'te 7 düzensiz göçmen yakalandı: 1 gözaltı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde düzensiz göçmenlere karşı mücadele sürüyor.

Köyceğiz’de Gençlik Buluşmaları Sürüyor

Muğla’nın Köyceğiz Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü cami gençlik buluşmaları devam ediyor.

112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası etkinlikleri sürüyor

Aralık ayının ilk haftası kutlanan 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası etkinlikleri devam ederken, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Burak Mülayim ve beraberindeki heyet Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Kadınlara Hem Broşür Hem Çiçek

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla Marmaris’te etkinlikler sürüyor.

Fethiyespor’da Karaman FK Mesaisi Sürüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 15. Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 26 Kasım Pazar günü evinde Karaman Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Lacivert beyazlılar mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor.

Muğlaspor, Irlıganlıspor’u Yenmek İstiyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Muğlaspor, ligin 5. Hafta mücadelesinde evinde Irlıganlıspor’u konuk edecek. Mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

Fethiyespor Derince Engelini Kayıpsız Aşmak İstiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 13. Hafta mücadelesinde evinde Belediye Derincespor'u konuk edecek. Mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

Çocuk müstehcenliğiyle mücadele aralıksız sürüyor

Çevrimiçi çocuk müstehcenliği ile mücadele çerçevesinde, İstanbul merkezli olarak aralarında Muğla’nın da bulunduğu 48 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 50 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Fethiyespor, İskenderunspor’u Konuk Edecek

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 11.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde İskenderunspor ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

“Bu yaz en çok Ölüdeniz Turları tercih edildi”

Muğla'nın Fethiye ilçesinde hava sıcaklıkları henüz mevsim normallerine düşmediğinden dolayı günübirlik tur teknelerinde yaşanan yoğunluk Ekim ayında da sürüyor. Günübirlik tur işletmeciliği yapan Nika Hanım, mikrofonlarımıza yaz sezonunun değerlendirmesini yaptı.

Fethiyespor’da Hedef 3 Puan

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 9.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Düzcespor ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

İskandinav pazarı için çalışmalar sürüyor

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve turizm bileşenlerinin İskandinav pazarı için görüşmelerini sürdürüyor.

Fethiyespor’da Sarıyer Mesaisi Sürüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 8.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, İstanbul ekibi Sarıyer’e konuk olacak. Lacivert beyazlılar yaptığı antrenmanlarla hazırlıklarına devam ediyor.

Hatay Arsuz’da çalışmalar sürüyor

Bodrum Belediyesi tarafından Hatay’ın Arsuz ilçesinde kurulan Arsuz Bodrum Kardeşlik Kenti'nde yaşam devam ediyor.