Tadilat Haberleri

Tadilat Haberleri

Ortaca'da yolların bakım ve onarımları yapılıyor

Ortaca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından mahallelerde bozuk olan yolların tadilatı ve bakım onarımları yapılıyor.

Marmaris’te yeni belediye binası yüzde 95 tamamlandı

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın ‘prestij projeleri’ arasında yer alan yeni belediye binası yüzde 95 oranında tamamlandı.

Babalarının vasiyetini yerine getirdiler

Muğla’nın Milas ilçesindeki Kızılcayıkık İlkokulu’nda hayırsever bir vatandaşın vasiyeti sonrasında yapılan tadilat işlerinin ardından öğrenciler okullarına kavuştu.

Tadilattaki Okulun Durumu Ne Olacak?

Muğla'nın Fethiye ilçesinde muhtemel bir depreme karşı Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların ne zaman tamamlanacağı merak konusu oldu.

Kaymakam Karaman’dan Tadilattaki Okula Ziyaret

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin devam eden deprem güçlendirmesi ve onarım çalışmalarını yerinde incelemek üzere ziyarette bulundu.

Baha Şıkman Caddesi Aşınma Tabakası Serimi Tamamlandı

Fethiye Belediyesi tarafından yürütülen Baha Şıkman Caddesi’nde yürütülen sıcak asfalt BSK aşınma tabakasının seriminin tamamlandığı belirtildi.

Şehit Fethi Bey Park’ında tadilat çalışmaları sürüyor

Fethiye’nin gözde parklarından biri olan Şehit Fethi Bey Parkı’nda onarım ve tadilat çalışmaları devam ediyor. 

MARMARİS’TE KİRACILARIN KENDİLERİNİ ÇIKARMAK İSTEDİĞİNİ İDDİA ETTİKLERİ APART SAHİBİ KONUŞTU

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ev kiralarının artması ve bazı konut sahiplerinin tadilat yaptıracağız evden çıkın uyarılarına istinaden elektrik ve suları kesildiği iddia edilen apartın sahibi yazılı basın açıklamasında bulunarak, apartın faaliyet gösterdiği yapıda; elektrik tesisatı ve su tesisatı ile beraber yapının ihtiyaçlara cevap verebilmesi açısından hemen her yerinde tadilat yapılma kararı alındığını, gerekli yasal prosedürlerin uygulandığını belirtti.

APART SAHİBİNİN KİRACILARINI ÇIKARMAK İÇİN SUYU KESTİRDİĞİ İDDİASI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir apartta 1+1 odalarda yaşayan kiracılar, apart sahibinin tadilat yapılacağını belirtip evlerin suyunu kestiğini iddia etti. Kiracılar, apart sahibinden şikayetçi oldu.

BAŞKAN KARACA, “TİYATRONUN ÖNÜNDEN GEÇEN YOL İLE İLGİLİ PLAN TADİLATI YAPIYORUZ”

Muğla'nın Fethiye ilçesinde deniz kıyısında hem de şehir merkezinde yer alan, ender antik tiyatrolardan Telmessos Antik Tiyatrosu yaklaşık 7 yılın ardından kapılarını ziyaretçilere açtı. 

ÇATI TADİLAT İŞİ YAPTIRILACAKTIR

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre Çatı tadilat işi yaptırılacaktır.

BİNA TADİLAT İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre Bina tadilat işleri yaptırılacaktır.

Bodrum Belediyesi’nden eğitim kurumlarına destek

Bodrum Belediyesi ekipleri, yılbaşından yana ilçedeki 33 okulda tamirat ve tadilat işlerini tamamladı.

Köyceğiz’de Hacıbey Camii yeniden ibadete açıldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bir süre önce tadilata alınan tarihi Hacıbey Camii yeniden ibadete açıldı.

Marmaris’te Bal Evi yenilenen yüzüyle hizmete açıldı

Geçtiğimiz yıl yaşanan 29 Temmuz-5 Ağustos orman yangınında hasar gören Marmaris Bal Evi ve Arıcılık Müzesi, yapılan tadilat sonrası yeniden hizmete açıldı.

Çocuk Bilim Parkı yeniden kapılarını açıyor

Menteşe Belediyesi Çocuk Bilim Parkı kapılarını yeniden açıyor. Pandemi nedeniyle bir süre kapalı olan Çocuk Bilim Parkı yapılan bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının ardından bugün ziyaretçilerine yeniden açılacak.

KAFELER SEZONA HAZILANIYOR

Yaz sezonunun gelmesine az bir zaman kala turizm sezonunun açılmasını bekleyen kafeler tadilat, bakım, onarım çalışmalarına hız verdi.

HAZIRLIKLAR RAMAZAN BAYRAMI’NA

Yaz sezonunun gelmesine az bir zaman kala turizm sezonunun açılmasını bekleyen işyerleri tadilat, bakım, onarım çalışmalarına hız verdi.Tüm hazırlıklarını Ramazan Bayramı’na göre yapan turizmciler bayramdan sonra piyasaların hareketleneceğini düşünüyor.

İŞYERLERİ SEZONA HAZIRLANIYOR

İŞYERLERİ SEZONA HAZIRLANIYOR Yaz sezonunun gelmesine az bir zaman kala turizmden para kazanan işyerleri tadilat, bakım , onarım çalışmalarına hız verdi.

MSKÜ kampüs tenis kortları tadilatı yapım işi

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; MSKÜ kampüs tenis kortları tadilatı yapım işi ihalesi gerçekleştirilecek.

Köyceğiz’de müftülük personellerinden cami tadilatına destek

Muğla'nın Köyceğiz İlçe Müftülüğünde görevli İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve Kuran Kursu hocalarından oluşan yaklaşık 60 kişilik din görevlisi ve müftülük personeli Merkez Hacıbey Camii'nin halılarının yenilenmesi için 27 bin 250 TL tutarındaki ilk yardımı yaparak temsili çeki İlçe Müftüsü Ahmet Karagöze teslim etti.

Bodrum Belediyesi Barınaklarında Can Dostlar Emin Ellerde

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, modernize ve tadilat çalışmalarının devam ettiği Torba Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Aras, ameliyathane, yoğun bakım ve tedavi odalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bina güçlendirme ve tadilat işi yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Didim İlçesi Huzurevi bina güçlendirme ve tadilat yapım işi ihale edilecek.

MSKÜ Diş Hekimliği Fakültesi 2. etap tadilat yapım işi

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, MSKÜ Diş Hekimliği Fakültesi 2. etap tadilat yapım işi ihale edilecek.

Kaynak yaparken kendilerini ve hayvanları yakıyorlardı

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akçaova Mahallesinde ahırda tadilat yapılırken çıkan kıvılcımlar sonrası saman balyaları ve bazı büyükbaş hayvanların sırtlarında yanık oluştu.

Muğla’daki yangının ardından yaralar sarılmaya devam ediyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 11 gün süren orman yangınlarında evleri, pansiyonları ve iş yerleri yanan vatandaşların yaraları sarılmaya devam ederken, zarar gören yapıların tadilatları sürüyor.

Kazan dairesi mekanik tadilat işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Sivas Belediyesi Plan Ve Proje Müdürlüğü tarafından, Sivas Belediyesi Kazan Dairesi Mekanik Tesisat Tadilat İşleri yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

İtfaiye eğitim alanı tadilatı yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalı İlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından, Altıeylül İlçesi İtfaiye Eğitim Alanı Tadilat Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Spor salonu asansör tadilat işi yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Amasya Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Ve Spor İl Müdürlükleri Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Amasya Spor Salonu Asansör Tadilat İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Vali Orhan Tavlı, Menteşe Devlet Hastanesi ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İncelemelerde Bulundu

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni hizmet binasına taşınmasının ardından kent merkezinde bulunan ve tadilat çalışmalarının ardından geçtiğimiz yıl hizmete açılan Menteşe Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.