Takviye Haberleri

Takviye Haberleri

Seydikemerspor’a kaleci takviyesi

Seydikemerspor, başarılı kaleci Burak Sezer ile anlaşma sağladı.

Bin 651 Ton Su Takviyesi

Bodrum Belediyesi tarafından rutin temizlik çalışmaları yanında sıcak havalar sebebiyle yaban hayvanlarının yaşam alanlarına su takviyesi yapılıyor.

Bodrumspor’a Forvet Takviyesi

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor, son olarak Adanaspor A.Ş forması giyen Burak Çoban ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Akbelen’de Ağaç Kıyımı Devam Ediyor

Muğla’da Akbelen Ormanı’nda kömür sahasının genişletilmesi için Pazartesi sabahı başlayan kesim ve bu kesime karşı köylülerin direnişi devam ediyor. Jandarma ve takviye olarak gelen polis ekipleri, ağaçlara sarılan vatandaşları kesim yapılacak alandan çıkardı.

200 noktaya mama ve su takviyesi yapıldı

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Marmaris’te belediye ekipleri can dostlar için seferber oldu.

Bodrumspor’dan Defansa Takviye

Spor Toto 1'nci Ligin iddialı ekiplerinden Bodrumspor, defansını Ondřej Čelůstka ile güçlendirdi. Çek futbolcu ile bir yıllık anlaşmaya varıldı.

Bodrumspor’dan Defansa Takviye

Spor Toto 1'nci Ligin iddialı ekiplerinden Bodrumspor, defansını Ondřej Čelůstka ile güçlendirdi. Çek futbolcu ile bir yıllık anlaşmaya varıldı.

Muğlaspor'a kaleci takviyesi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, geçtiğimiz sezon İstanbul temsilcisi Kartalspor’un formasını giyen 24 yaşındaki kaleci Yiğit Demirbilek’i kadrosuna dahil etti.

Muğlaspor’a Forvet Takviyesi

Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Muğlaspor, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Yatağanspor’da geçiren 29 yaşındaki forvet Abdulkadir Özdemir’i kadrosuna dahil etti.

FETHİYESPOR 90 YAŞINDA 

Fethiyespor kuruluşunun 90. Yıl dönümünü kutladı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “2024 yılında 3-4 takviye ile hedefimiz birinci lig olacak” dedi.

FETHİYESPOR’DAN ORTA SAHAYA 2 TAKVİYE BİRDEN

Fethiyespor’un orta saha için Selimcan Temel ve Berkay Samancı ile anlaştığı öğrenildi.

LACİVERT BEYAZLILARA FORVET TAKVİYESİ

Fethiyespor, takımı güçlendirmek için transferlere devam ediyor.

ŞİMŞEKLERE SOL BEK TAKVİYESİ

Ara transfer dönemi devam ederken Fethiyespor, son olarak İskenderunspor forması giyen sol bek Emre Bekir ile anlaştı.

FETHİYESPOR’DAN ORTA SAHAYA TAKVİYE

Fethiyespor, Tarsus İdman Yurdun’da forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Azad Filiz ile anlaştı.

TRAFİKÇİLERDEN ASAYİŞ DESTEKLİ ALKOL UYGULAMASI

Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu Kötekli Mahallesinde Asayiş ve Karakol bekçileri takviyeli alkol uygulaması gerçekleştirdi.

ÇATAL, “DEVRE ARASINDA GEREKLİ TAKVİYELERİ YAPACAĞIZ”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, evinde konuk ettiği Pazarspor’u yenerek 3 puan aldı. Maçı değerlendiren Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “Takımı toparlamak için uğraşıyoruz. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Önümüzdeki hafta yine evimizde oynayacağız. Ondan sonra deplasmana gidip sonra tekrar evimizde oynayacağız” şeklinde konuştu. 

ERMAŞ MUĞLASPOR'A ALTYAPI TAKVİYESİ

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, altyapısında yetişen 5 ismi A Takım kadrosuna dahil etti.

ERMAŞ MUĞLASPOR'DAN KALEYE TAKVİYE

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ermaş Muğlaspor, geçtiğimiz sezon 12 Bingölspor forması giyen 27 yaşındaki kaleci Mustafa Öztürk'ü kadrosuna dahil etti.

LACİVERT BEYAZLILARA ORTA SAHA TAKVİYESİ

Fethiyespor, geçtiğimiz sezon Sakaryaspor forması giyen Selçuk Alibaz ile sözleşme imzaladı.

FETHİYESPOR’A YENİ TAKVİYELER

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, transferlere hız kesmeden devam ediyor. Kaleci Enes Fidayeo ile 2 yıllık sözleşme imzalayan lacivert beyazlı ekip ayrıca kadrosuna kanat oyuncusu Ali Ceylan ve forvet mevkiinde görev alan Oktay Balcı’yı kattı.

Muğlaspor’dan sağ bek takviyesi

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) iddialı bir kadro kuran Muğlaspor, son olarak Çine Madranspor forması giyen 25 yaşındaki sol bek Adnan Erdem'i kadrosuna dahil etti.

Fethiyespor'dan orta sahaya takviye

TFF 3.Lig 3. Grupta play offlarda şampiyon olarak TFF 2.Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlattıktan sonra kadrosunu güçlendirmek adına yeni transferler yapmaya başladı. Lacivert beyazlar son olarak İnegolspor da forma giyen Aykut Ulaç ile anlaşma sağladı.

Manisa’dan Muğla’ya itfaiye desteği

Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan ve rüzgarın da etkisi ile büyüyen orman yangınına müdahaleler sürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Marmaris'teki ekiplere destek olmak ve devam eden orman yangınına müdahalede bulunmak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla takviye ekip olarak yola çıktı.

Milas Alatepe ve Kultak Mahallelerine ilave su

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarının yaklaşması ile birlikte il genelinde içme suyu çalışmalarını hızlandırdı. Bu çerçevede ekipler Milas ilçesinin Alatepe ve Kultak Mahallelerine içme suyu takviyesi için başladığı çalışmaları tamamladı.

Fethiyespor’a takviye

TFF 3. Lig 3. Grup'ta zirve takibini sürdüren Fethiyespor, son olarak 2. Lig ekibi Çorum FK’ da forma giyen orta saha oyuncusu Umut Kaya ile anlaştı.

Fethiye’de 300 Bin Liralık Cinsel Güç Arttırıcı İlaç Ele Geçirildi

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde piyasa değeri 300 bin TL olan MAX-48 gıda takviyesi adında cinsel gücü artırıcı ilaçların üretimini ve satışını yapan Y.A. isimli şahıs jandarma ekiple tarafından yakalandı. Mahkemeye çıkarılan şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

Yanan Bölgelere Su Takviyesi Devam Ediyor

Menteşe Belediyesi, Menteşe sınırları içinde 10 bin hektarın üzerinde alanın yandığı orman yangınlara karşı bazı bölgelerde su tankerleriyle direk, bazı bölgelerde ise orman ve itfaiye arazözlerine su takviyesinde bulunarak müdahalelerde bulunuyor.

'LGS'de özel ders alanlara ayrıcalık gösterildi'

LGS’de matematik sorularının uzun ve zor olduğunu belirten Eğitim Sen Muğla Şube Başkanı Birdal Savran; 'Matematik testinde soruları böyle zorluk seviyesinde hazırlamak ve 8. Sınıf öğrencilerine yöneltmek özel okul öğrencilerine bir avantaj sağlamaya dönük müdür?" diye sorarak, "Sınavda özel ders alabilen, uzaktan eğitimi çeşitli araçlarla takviye edebilenlere ayrıcalık gösterilmiştir' dedi.

Cam elyaf takviyeli boru ve ek parça alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından, Cam Elyaf Takviyeli Boru ve Ek Parça mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Fethiyespor’da 2 oyuncu transferi daha bekleniyor

3. lig 2. Grupta ilk yarıyı lider olarak kapatan Fethiyespor, şampiyonluk yolunda takıma katkı sağlayacak transfer takviyelerine başladı. Lacivert beyazlılar, Adanspor, Demirgrup Sivasspor ve Van Büyükşehir Belediyespor takımlarında orta saha oyuncusu olarak forma giyen Cem Özdemir’i renklerine kattı. Cem Özdemir, “Fethiyespor’u şampiyon yapmak zorundayız” derken, başkan Esat Bakırcı da “şampiyon olup 3.lig kaosundan kurtulmak istiyoruz” dedi.