Tek Kadın Haberleri

Tek Kadın Haberleri

Deniz Kuvvetleri bünyesinde tek kadın İHA pilotu hem mavi vatanı hem de gök vatanı koruyor

 Deniz Kuvvetleri bünyesinde tek İHA pilotu olarak görev alan ve birçok tatbikata katılan Deniz Teğmen Nurşah Uyar, hem mavi vatanı hem de gök vatanı koruyor.

Listesini İlk Teslim Eden Deva Partisi Oldu

Fethiye’nin ilk resmiyet kazanan ve tek kadın adayı Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç yine ilk olmayı başararak meclis üyesi listesini ilçe seçim kuruluna ilk teslim eden aday oldu.

Avrupa Şampiyonu Milli Takımda Muğla Büyükşehir Atrenörü Görev Aldı

Romanya Bükreş’te 07-10 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Ümitler (U-21) Taekwondo Avrupa Şampiyonası’nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Taekwondo Antrenörü Naz Göktaş tek kadın milli takım baş antrenörü olarak görev yaptı.

Dolandırıcılar Muhtarın Adı İle İşe Koyuldu

Dolandırıcılar bu kez de Fethiye’nin tek kadın muhtarı, Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar’ın sosyal medya hesabını çaldı. Vatandaşları dolandırmaya çalışan dolandırıcılar ‘sosyal yardımlaşma ödeneği’ yalanıyla mesajlar attı.

Atletikspor Kadın Futbol takımı 2. Lige hazırlanıyor

TFF Kadınlar 3. Lig F Grubu lideri Muğla Atletikspor, ligin 10'uncu haftasında sahasında konuk ettiği Uşak 64 Belediye Gençlikspor maçının ardından grubunda şampiyon olmuştu. Menteşe'nin tek kadın futbol takımı 19 ve 22 Mayıs tarihlerinde oynanacak, 2'nci lige çıkacak takımların belirleneceği play-off maçlarına hazırlanıyor.

Muhtar Taşar, “Emekçi ve cefakâr annelerimizin anneler günü kutlu olsun”

Fethiye’nin 41 mahallesinin tek kadın muhtarı Süzen Taşar anneler gününü unutmadı. 

Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Taşar’dan örnek bir hizmet daha

Fethiye’nin tek kadın muhtarı Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar’dan örnek bir hizmet daha… Mahallesinde bulunan yaşlıların fotoğraflarının evlerinde çekilmesini sağlayan Muhtar Taşar, kimliklerini de evlerine teslim ediyor. 

Milas zeytinyağında MİTSO'nun şimdiki hedefi ihracat

Milas Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MİTSO) başvurusu üzerine Milas zeytinyağına AB'den coğrafi işaret alınması, Oda meclisinde pasta ile kutlandı. Üzerinde Milas zeytinyağına AB coğrafi işaretinin görüntüsü olan pastayı MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve meclisin tek kadın üyesi Seyhun Melda Haktanır tarafından kesildi.