Ticaret Odası Başkanı Ayhan Haberleri

Ticaret Odası Başkanı Ayhan Haberleri

Marmaris Boat Showda Başkan Ayhan’a tasdikname takdim edildi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde ilk kez düzenlenen Marmaris Boat Show fuarında düzenlenen etkinlikler dahilinde dalış eğitmeni ve Araştırmacı Gökçer Karaağaç “Marmaris’te Süngercilik Tarihi” söyleşisinin ardından Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan’a 1931 yılından kalan tekne tasdiknamesi sundu.

MARMARİS TİCARET ODASI BAŞKANI AYHAN; "YAT LİMANI İNŞAATI BİR AN ÖNCE SONA ERMELİ"

Geçtiğimiz aylarda Marmaris Yat Limanı’nda başlayan alt yapı yenileme ve çevre düzenleme çalışmaları sezon başlamasına rağmen halen devam etmesi ile ilgili olarak açıklama yapan Marmaris Ticaret Odası (MTO) Başkanı S. Mutlu Ayhan, "Yat limanı inşaatı bir an önce sona ermeli" dedi.

MARMARİS TİCARET ODASI BAŞKANI AYHAN, GÜVEN TAZELEDİ

Mutlu Ayhan tüm oyları alarak yeniden başkan seçildi.

AK Partili Gökcan, Marmaris Ticaret Odası Başkanı Ayhan ile görüştü

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan Marmaris Ticaret Odasını ziyaret ederek, Başkan Mutlu Ayhan ile Marmaris turizmini ve sektörün sıkıntılarını görüştü.

Marmaris Ticaret Odası Başkanı Ayhan: ''Marmaris için her türlü göreve hazırız''

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 8 gün boyunca devam eden yangın afetinin sona ermesiyle birlikte Marmaris Ticaret Odası (MTO) hem vatandaşların hem de turizm camiasının sesini duyurmak için gerekli temasları kurarak, acilen hayata geçirilmesi gereken ekonomik destek taleplerini ilgili bakanlara iletti. MTO Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan, 'Marmaris'in yaralarını sarmak için görev başındayız' dedi.

Muğla Valisi Orhan Tavlı Marmaris Ticaret Odası Başkanı Ayhan ile görüştü

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Marmaris'te faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlara bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Program kapsamında Marmaris Ticaret Odası'nı da (MTO) ziyaret eden Vali Tavlı, Yönetim Kurulu ile görüşerek ekonomi ve ticari faaliyetler hakkında bilgi aldı.