Tiyatrosu Haberleri

Tiyatrosu Haberleri

Muğla’da üniversite öğrencileri çocuklara tiyatro oyunu sergiledi

 Muğla Gençlik ve Spor il Müdürlüğü bünyesindeki Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi gönüllü gençleri çocuklara müzikli çocuk tiyatrosu sergiledi.

Geleneksel Gölge Oyunu Hacivat Ve Karagöz Çocuklarla Buluştu

Muğla'da üniversite öğrencileri tiyatro ekibi çocuklara Hacivat ve Karagöz oyununu sergiledi.

Ara Tatilde Çocuklara Müzikli Çocuk Tiyatrosu

Muğla’da üniversite öğrencilerinin 2 aylık bir çalışma sonucunda Gençlik Merkezi'nin faaliyetlerine katılan çocuklara yönelik Müzikli Çocuk Tiyatrosu ''Sihirli Çiçeğin Gücü'' oyununu sergilendi.

Yarıyıl Tatilinde Öğrencilere Tiyatro Gösterimi

Yarıyıl tatiline giren öğrenciler için Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Eti Çocuk Tiyatrosu ‘Mutluluk Denince Akla’ tiyatro oyununu 25-26 Ocak tarihlerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi Yıldız Kenter Sahnesinde seyircisi ile buluşturdu.

‘Fare Kapanı’ Muğla’da İzleyici İle Buluşuyor

Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün organize ettiği, Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Tiyatrosu’nun oynadığı ‘Fare Kapanı’ tiyatro oyunu Muğla’da izleyici ile buluşuyor.

Menteşe Belediye Tiyatrosu Yarıyıl Tatilinde Perdelerini Çocuklar İçin Açıyor

Menteşe Belediye Tiyatrosu yarıyıl tatilinde perdelerini “Eyvah Kral Oldum” adlı çocuk oyunu ile açıyor. Çocuk oyunu 27 Ocak Cumartesi günü saat:13.00’te Menteşe Belediyesi Ahmet Zeybek Kültür ve Sanat Merkezi’nde izleyicisiyle buluşacak.

Hey Gidi Günler, 19 Ocak’ta Milas’ta

Milas Belediyesi, Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşler’in, 'Hey Gidi Günler' adlı interaktif müzikal oyununu Milaslı sanatseverlerle buluşturacak.

Bodrum'da ünlü tiyatro oyunu seyirciyle buluşuyor

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Türkiye genelinde büyük ilgi gören oyunu "Ben Frida Kahlo: Otoportre" ile tiyatro severleri buluşturuyor.

“Sihirli Gemi” Her Cumartesi Sahnede

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından çocuk oyunu “Sihirli Gemi” cumartesi günleri Nurol Kültür Merkezi’nde sahnelenecek

‘Son kaçamak’ izleyenleri kahkaya boğdu

Menteşe Belediye Tiyatrosu tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen ‘Son Kaçamak’ adlı komedi türündeki tek perdelik oyun izleyicileri kahkahaya boğdu.

FTSO’dan Cumhuriyetin 100. Yılı Anısına Anlamlı Konser

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Cumhuriyetin 100. yılı anısına, Telmessos Antik Tiyatrosu’nda anlamlı bir konser düzenliyor.

Sanat Tiyatrosu Resim Kurslarına Kayıtlar Başladı

Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılacak Milas Sanat Tiyatrosu Resim Kurslarına kayıtlar başladı. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek kurslar kapsamında Güzel Sanatlar Liselerine hazırlık, üniversiteye hazırlık ve yetişkinler için yağlı boya ve akrilik boya çalışmaları düzenlenecek.

MİŞTİ Çocuk'tan Gümbür Gümbür Komedi 'Lokanta'

Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MİŞTİ)’nun çocuk grubu tarafından hazırlanan Lokanta oyunu, 24 Eylül Pazar günü Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda sahne alacak.

Karya ve Dostları oyunu 10 mahallede sahnelendi

Menteşe Belediye Tiyatrosu yaz döneminde 'Karya ve Dostları İş Başında' isimli müzikli çocuk oyununu Menteşe'nin 10 farklı Mahallesinde sahneledi. Sahnelenen oyunu çocuklar ilgiyle izlediler.

Belediye'den, Çocuklara Tiyatrosu Yaz Oyunları

Menteşe Belediye Tiyatrosu yaz oyunları kapsamında “Karya ve Dostları İş Başında” adlı müzikli çocuk oyunu ilçe genelinde ki mahallelerde çocuk izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

 “Ben Anadolu” oyunu Stratonikeia’da Sergilendi

22 Temmuz Cumartesi akşamı Stratonikeia Antik Tiyatrosunda Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle, İş Sanat Antik Sahne etkinlikleri çerçevesinde Ayça Bingöl “Ben Anadolu” oyunu sergilendi. 

Bodrum’da DKTT İzdihamı

Türk alternatif rock grubu Dolu Kadehi Ters Tut, önceki akşam Kerkisolfej organizasyonun düzenlediği BtcTurk 10.yıl konserlerinde Bodrum Antik Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluştu.

Belediye Tiyatrosu Yaz Oyunlarına Başlıyor

Menteşe Belediye Tiyatrosu, yaz etkinlikleri kapsamında ‘Karya ve Dostları İş Başında’ isimli müzikal çocuk oyunu ile seyircisiyle buluşuyor. 10 Temmuz Pazartesi günü Bayır Mahallesi’nde başlayacak çocuk oyunları 9 Mahallede sahnelenecek.

“Sanal Âlem” Tiyatrosu Beğeni Topladı

Fethiye Kaymakamlığı Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nin düzenlediği “Sanal Âlem” tiyatrosu izleyicileri tarafından büyük beğeni topladı.

Nebi Uslu Şenlikleri’nin bu yıl 11.’si gerçekleştirilecek

2009 yılında hayatını kaybeden usta tiyatrocu Nebi Uslu’nun anısına başlatılan Nebi Uslu Şenlikleri’nin bu yıl 11.’si gerçekleştirilecek. 2 gün boyunca Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MİŞTİ) ve çeşitli okullardaki tiyatro topluluklarının gösteri sunacağı şenlik 21-22 Haziran tarihlerinde düzenlenecek.

Ortaçgil ve Tezer hayranları ile buluştu

Telmessos Antik Tiyatrosu'nda Açık hava konserleri, ünlü sanatçıları müzik severlerle buluşturmaya devam ediyor.

“Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri” başladı

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde düzenlenen ‘İngilizce Çocuk Tiyatrosu' izleyicilerin beğenisini topladı.

“23 Nisan Çocuk Tiyatrosu"

Migros 27 yıldır Devlet Tiyatroları iş birliğiyle hayata geçirdiği geleneksel “Migros 23 Nisan Çocuk Tiyatrosu Şenliği”ni bu yıl 19-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriyor.

“KOCASINI SON KEZ PİŞİRİYOR” son kez sahnede

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun üç sezondur oynayan “Kocasını Pişiren Kadın” oyunu; 14 Nisan Cuma Akşamı saat 20.30’da Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu Sahnesi’nde, Bodrum seyircisine veda ediyor.

MENTEŞE BELEDİYE TİYATROSU ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Menteşe Belediye Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen “Prensesin Tacı” adlı çocuk oyunu Menteşe Belediyesi Zeybek Sineması Ahmet Zeybek Kültür ve Sanat Merkezi’nde seyircisiyle buluştu.

MENTEŞE BELEDİYE TİYATROSU ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Menteşe Belediye Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen “Prensesin Tacı” adlı çocuk oyunu Menteşe Belediyesi Zeybek Sineması Ahmet Zeybek Kültür ve Sanat Merkezi'nde seyircisiyle buluştu.

BBŞT, BEŞİNCİ YILINI “SİHİRLİ GEMİ” İLE KUTLUYOR

İlk kez 27 Mart 2018 Dünya Tiyatro Günü’nde perdelerini açan Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu (BBŞT), beşinci yılını Sihirli Gemi adlı çocuk oyununun prömiyeri ile karşılıyor

‘HANGİSİ BABASI’ MENTEŞE’DE TİYATRO SEVERLER İLE BULUŞUYOR

Menteşe Belediye Tiyatrosu tarafından ücretsiz olarak sahnelenecek olan ‘Hangisi Babası' isimli komedi türündeki oyun, 6 Aralık 2022 Salı günü saat 20.00'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde tiyatro severler ile buluşacak.

MUSTAFA ÖZBAY EDEBİYAT ÖDÜLÜ SAHİBİNİ BULDU

Yazar ve Şair Mustafa Özbey işbirliği, Menteşe Belediyesi katkıları ile Türk edebiyatını desteklemek ve öykü yazarlarını teşvik etmek amacıyla düzenlenen 'Günce Yayınları Mustafa Özbey Edebiyat Ödülü' töreni Menteşe Belediye Tiyatrosu Ayhan İçöz salonunda gerçekleşti.

DÜNDAR, “7-8 YILDIR ANTİK TİYATRO KULLANILAMIYORDU”

Muğla'nın Fethiye ilçesinde deniz kıyısında hem de şehir merkezinde yer alan, ender antik tiyatrolardan olan Telmessos Antik Tiyatrosu yaklaşık 7 yılın ardından kapılarını ziyaretçilere açtı. Açılışın ardından çeşitli etkinliklerle Fethiye halkına ev sahipliği yapan antik tiyatro, ilerleyen dönemlerde yeni etkinliklere hazırlanıyor.