Transferi Haberleri

Transferi Haberleri

Fethiyespor'a Amed'den Forvet Transferi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ara transferin son gününde Amedspor'dan 31 yaşındaki eski forveti Ahmet Dereli'yi kadrosuna kattı.

Fethiyespor’un Futbolcusunun Transferi İptal Oldu

Fethiyespor’da forma giyen sol bek oyuncusu Mehmet Sacit Yolcu’nun 3 Eylül’de Elazığspor’a transferi duyurulmuştu. Yolcu’nun transferi, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı’nın isteğiyle iptal oldu.

Seydikemerspor’a kaleci takviyesi

Seydikemerspor, başarılı kaleci Burak Sezer ile anlaşma sağladı.

Seydikemerspor Başkanı Akdenizli İlk Transferi Yaptı

Seydikemerspor, geçen sezon Gaziantepgücü Spor’da forma giyen forvet oyuncusu Serdar Vefa Yeşil ile anlaşarak ilk transferini yaptı.

Şampiyon 10 numara Muğlaspor’da

Bölgesel Amatör Lig’e şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve birbirinden önemli transferlere imza atan Muğlaspor, beklenen ‘’10 numara’’ transferini gerçekleştirdi.

Şampiyon 10 numara Muğlaspor’da

Bölgesel Amatör Lig’e şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve birbirinden önemli transferlere imza atan Muğlaspor, beklenen ‘’10 numara’’ transferini gerçekleştirdi.

Muğlaspor’a Şampiyon Sağ Kanat

Bölgesel Amatör Lig’de transfer çalışmalarına son sürat devam eden Muğlaspor, 19. transferini gerçekleştirdi.

1,98'LİK DEV KALECİ MUĞLASPOR'DA

Yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz sezon Çatalhüyük Çumra Belediyespor forması giyen 21 yaşındaki kaleci Hüseyin Ayan'ı kadrosuna dahil etti. 1,98'lik boyuyla dikkat çeken genç eldiven, Nazilli Belediyespor altyapısının ardından Sarayönü Belediyespor, Isparta 32spor ve Çatalhüyük Çumra Belediyespor formalarını terletti. Geride bıraktığımız sezon 7 maçta forma giyen Hüseyin Ayan, kalesinde 4 gol gördü. Büyük bir camiaya geldiğini ifade eden Hüseyin Ayan; ''Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Takım arkadaşlarımla birlikte eski günlere geri dönmek için elimden gelen en iyi mücadeleyi vereceğim. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

Girgin: ‘Çevre Ajansı Eliyle Servet Transferi Yapılıyor’

Bayındırlık İmar Ulaştırma ve Turizm Komisyonu'nda bugün görüşmelerine başlanan “Çevre Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” Türkiye Çevre Ajansının özel şirketler kurması, MUÇEV ile Göcek ve Dalaman Koylarının mapa ve şamandıra işletme işinin özelleştirilmesi hakkında hükümler içeriyor. Teklifin Anayasa’ya aykırılığı üzerine söz alan, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin şunları söyledi:

Girgin: Çevre Ajansı eliyle servet transferi yapılıyor

Bayındırlık İmar Ulaştırma ve Turizm Komisyonu'nda bugün görüşmelerine başlanan “Çevre Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” Türkiye Çevre Ajansının özel şirketler kurması, MUÇEV ile Göcek ve Dalaman Koylarının mapa ve şamandıra işletme işinin özelleştirilmesi hakkında hükümler içeriyor. Teklifin Anayasa’ya aykırılığı üzerine söz alan, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin şunları söyledi:

Girgin: İktidar Elektriği İhtiyaç Değil Lüks Tüketim Haline Getirdi Zam Değil Kaynak Transferi Yaptı

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, elektrik zamları ile ilgili, 12 başlıkta gelinen durumu özetleyen bir açıklama yaptı.

Başkan Çebi’den transfer açıklaması

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen şampiyonluk kutlamasında transfer konusunda açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, 'Transferler gizli yapılır. Transfer bittiği gün açıklanır. Transferin daha evvel konuşulması kesinlikle kulübümüze ve o işe zarar verir.' diye konuştu.

Fethiyespor 2 oyuncuyu renklerine bağladı 

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ara transferin son gününde kadrosuna 2 oyuncuyu daha kattı. Eski futbolcusu Hüseyin Rüzgar ile Karşıyaka’dan Görkem Ali Kınay’ı renklerine kattı. 

Fethiyespor’da 2 oyuncu transferi daha bekleniyor

3. lig 2. Grupta ilk yarıyı lider olarak kapatan Fethiyespor, şampiyonluk yolunda takıma katkı sağlayacak transfer takviyelerine başladı. Lacivert beyazlılar, Adanspor, Demirgrup Sivasspor ve Van Büyükşehir Belediyespor takımlarında orta saha oyuncusu olarak forma giyen Cem Özdemir’i renklerine kattı. Cem Özdemir, “Fethiyespor’u şampiyon yapmak zorundayız” derken, başkan Esat Bakırcı da “şampiyon olup 3.lig kaosundan kurtulmak istiyoruz” dedi. 

LH Fethiye Belediyespor evinde kaybetti 86-93

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, sahasında Avrupa’nın en önemli takımlarından birisi olan Fenerbahçe’yi ağırladı. Geçtiğimiz yıllarda Euro Lig şampiyonluğunu kazanan sarı lacivertliler salondan 93-86 galibiyetle ayrıldı. Fethiye temsilcisinin yeni transferi oyun kurucu Robert Johnson oyuna bençten dahil oldu ve 20 sayı üretti.

Karaca, Şampiyonluğa ilerliyoruz

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol takımının Süper Lig'de tutunması ile Fethiyespor'un bu sezon 2. Lig'e yükselmesi için belediye ve Fethiye halkı olarak ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi. Belediye Başkanı Karaca " Yunanistan'ın AEK takımındaki bir oyuncuyla şuan ilgileniyoruz. Bir transferimiz olacak. Fethiyespor olarak şampiyonluğa doğru da emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

100. golünü atarak ‘Dalya’ dedi

Fethiyespor’un, transferin son gününde renklerine kattığı Yakup Alkan, kariyerinin 100. golünü Fethiyespor formasıyla attı. Alkan, İskenderun F.K ile oynanan karşılaşmada 100. Golünü, savunma oyuncusu ve üzerine gelen kaleci Ramazan’ı da çalımlayarak ağlara taktı. 28 yaşındaki golcü oyuncu Fethiyespor formasıyla 5 gol kaydetti.

Bodrum Belediyesi, sağlık hizmetlerinde de yalnız bırakmıyor

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Sağlık Hizmetleri Birimi, Ortakent’teki merkezi aracılığıyla pandemi sürecinde de vatandaşları yalnız bırakmıyor. Birim, 2020 yılının ilk 9 ayında toplam 3 bin 127 hastaya sağlık hizmeti verirken, 758 hastanın sağlık birimlerine nakil ve transferini gerçekleştirdi.

Yakup Alkan "Fethiyespor açık ara şampiyon olacak"

Fethiyespor'un transferin son gününde gerçekleştirdiği transfer bombalarından olan Kocaelisporlu Yakup Alkan FRT'ye yaptığı açıklamada "Fethiyespor en az 10 puan fark ile açık ara şampiyon olacaktır ifadelerini kullandı.

FERİZCAN “EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan, Yakup Ramazan Zorlu, Halil İbrahim Pekşen ve Kağan Söylemezgiller transferinin ardından yaptığı açıklamada transfer çalışmalarını aceleye getirmek istemediklerini, transferi emin adımlarla sürdürdüklerini belirterek Fethiyespor’un bu yıl üst sıralar için oynayacağını ifade etti. Ferizcan daha önce birkaç kez yaptığı açıklamasını tekrarlayıp taraftarların raflardaki bayraklarını çıkarmalarını da önerdi. Fethiyespor başkanı Mustafa Ferizcan Kağan Söylemezgiller ile üçüncü transferi gerçekleştirdiklerini ifade edip transfer çalışmalarını aceleye getirmek istemediklerini söyledi. Kağan Söylemezgiller transferinin görüşmelerinin yaklaşık bir buçuk aydır devam ettiğini hatırlatan Ferizcan, başta kaleci olmak üzere görüşmelerini sürdürdüğümüz oyuncular var. Transfer devam edecek” dedi.

UCUZ PARA TRANSFERİ MERKEZİ FETHİYEDE DE AÇILDI

Ucuz para transferi (UPT) merkezi Fethiye’de de hizmete açıldı.Açılışa yoğun katılım oldu. Türkiye’de giderek yaygınlaşan dünyanın 400 Bin noktasına yurt içinden ve yurt dışından banka hesabı olmadan ucuz, hızlı ve güvenli bir şeklide para gönderip, alınabilecek para transfer sistemi olan Ucuz Para Transferi Merkezi Fethiye’de de açıldı.Açılış törenine yoğun ilgi oldu.

Saatcı; “Üst Düzey Teklifler Aldım”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu talep ettiğini geçtiğimiz günlerde açıklayan Başkan Saatcı, gazetecilerin sorusu üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan ile neler konuşulacağını da basın mensuplarıyla paylaştı. Başkan Saatcı ayrıca Ak Parti’ye transferiyle ilgili soruya da, “Bulunmaz Hint kumaşı değilim. Ancak benim başlık param Fethiye’nin il olması. Fethiye’yi il yapsınlar, Ak Parti’ye geçerim” dedi.