Turgutoğulları Haberleri

Turgutoğulları Haberleri

İlçe Başkanı Turgutoğulları Oyunu Kullandı

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, 2024 yerel seçimleri için oyunu kullandı.

Başkan Adayı Ergenay, Saatcı’yı Destekleme Kararı Aldı

Memleket Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Halil Ergenay, adaylıktan çekilerek İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’yı destekleme kararı aldı.

Şehitlerin hayrına lokma dağıtıldı

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı şehitlerimizin hayrına, lokma ikramında bulundu. İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları etkinliğe katılanlara teşekkür etti. 

Turgutoğulları Şenliği Değerlendirdi

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Nif Köyü 10. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği’ne katılım sağladı. 

İlçe Başkanı Turgutoğulları’ndan İzmir’in Kurtuluş Yıldönümü Mesajı

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, 9 Eylül İzmir’in Kurtuluş Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

İlçe Başkanı Turgutoğulları’ndan Açıklama

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgutoğulları, Fethiye’de yaşanan Türk Bayrağı üzerine isim yazılması ve logo yerleştirilmesi hususunda yazılı bir açıklama yaptı. 

CHP kongresinde İYİ Partililer kongreyi terk etti

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe kongresini, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve iyi partililer terk etti.

Turgutoğulları’nın 15 Temmuz Mesajı 

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Mesaj yayımladı. Başkanı Tolga Turgutoğulları yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

İlçe Başkanı Turgutoğulları Oyunu Kullandı

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde oyunu Girne Koleji Fethiye Kampüsü’nde kullandı.

İYİ Parti İlçe Teşkilatı Keşkek Günü’ne Katılım Sağladı 

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları beraberinde İyi Parti 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ayfer İlhan Öçer ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından organize edilen Geleneksel Keşkek Günü etkinliğine katılım sağladı. 

Seçim çalışmaları değerlendirildi

İyi Parti 28. Dönem Muğla 2. sıra Milletvekili Adayı Behçet Saatcı beraberinde İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ile birlikte İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ERÖN’DEN, BAŞKAN TURGUTOĞULLARI’NA ZİYARET 

İyi Parti Muğla Milletvekili aday adayı Muzaffer Görkem Erön, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları’nı ziyaret etti. 

İYİ PARTİ’DEN ESNAF ODALARINA ZİYARET

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenana Karayiğit'i ziyaret etti

DEMOKRAT PARTİ’DEN, İYİ PARTİ SAFLARINA KATILDI

Uzun yıllar Demokrat Parti saflarında yer alan Mehmet Kuru, İyi Parti’ye katıldı. Kuru’ya rozetini İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları takdim etti.

İYİ PARTİ’DEN ADD’YE ZİYARET

İYİ Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Ayşe Çiftçi ve İYİ Parti Kadın Kolları, geçtiğimiz hafta göreve başlayan ADD (Atatürkçü Düşünce Derneği)  Başkanı Filiz Topçu’yu ziyaret etti

DP’DEN, İYİ PARTİ'YE ZİYARET 

Fethiye DP (Demokrat Parti Başkanı) Osman Kandönmez liderliğindeki yönetim kurulu üyeleri, Fethiye İYİ Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları'na ziyarette bulundu

İYİ PARTİ İLÇE TEŞKİLATINA KATILIMLAR GİDEREK ARTIYOR

İYİ Parti Fethiye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Hasar’ın, 3 günlük çalışma sürecinde ilçe teşkilatına 50 yeni üye kazandırdığı belirtildi. Konuyla ilgili olarak ilçe merkezinde yönetim kurulu üyeleri ile ilgili bir toplantı yapan İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, seçim öncesi sürecinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüklerini belirtti. 

İYİ PARTİ’DEN BİR DİZİ ZİYARET

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, Belediye Meclis Üyesi Ayşe Çiftçi, Kadın Kolları Başkanı Hülya Yörenti ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye’de konaklayan depremzedeler ve Fethiye Muhacirler Sosyal Dayanışma Derneğine ziyarette bulundu. Başkan Turgutoğulları, depremzedelerin sorunlarını dinlediklerini ve Muhacirler Sosyal Dayanışma Derneği’nin de görüşlerini aldıklarını belirtti.

İYİ PARTİ YÖNETİM KURULUNDAN DEPREMZEDELERE ZİYARET

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye’de bulunan depremzedeleri ziyaret etti.

BAŞKAN TURGUTOĞULLARI, “YARDIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYORUZ”

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilde büyük yıkıma sebebiyet veren depremin ardından sivil toplum kuruluşu anlayışıyla hareket ettiklerini belirten İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, bu yönde çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirtti.

İYİ PARTİ’DEN KIZILAY’A KAN BAĞIŞI

İYİ Parti Gençlik Kolları tarafından organize edilen programda İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Kızılay’a kan bağışı yapıldı.

KARACA’DAN İYİ PARTİYE ZİYARET

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, İYİ Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetimini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında genel seçimler hakkında istişare yapıldı.

İYİ PARTİ’DEN SEÇİM ÖNCESİ İSTİŞARE KAHVALTISI

İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetim kurulu üyeleri, Asmaaltı Kahvaltı adlı mekânda istişare kahvaltısı gerçekleştirdi. 

İYİ PARTİ ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından salı pazarında stat açıldı. Açılan stantta vatandaşla bir araya gelen Başkan Turgutoğulları ve ekibi, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

SOYDEMİR’DEN İYİ PARTİ’YE ZİYARET

Fethiye Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetimi ziyaret etti.

İYİ PARTİ YÖNETİMİNDEN KAYMAKAM KARAMAN’A ZİYARET

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MEHMET DEMİR’DEN İYİ PARTİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir, İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları’nı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunuldu.

İYİ PARTİ YÖNETİMİ, SALI PAZARINDA VATANDAŞLA BULUŞTU

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından salı pazarında stat açıldı. Açılan stantta vatandaşla bir araya gelen Başkan Turgutoğulları ve ekibi, partisine üye olan vatandaşlara rozet taktı.

İYİ PARTİ’DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları tarafından basın açıklaması yapıldı. Yapılan basın açıklaması sonrasında ise görev dağılımı gerçekleştirildi.

BAŞKAN TURGUTOĞULLARI MAZBATASINI ALDI

İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, Fethiye Adalet Sarayı’na giderek mazbatasını aldı.