Seçim çalışmaları değerlendirildi

İyi Parti 28. Dönem Muğla 2. sıra Milletvekili Adayı Behçet Saatcı beraberinde İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ile birlikte İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Sohbet havasında geçen ziyarette İyi Parti 28. Dönem Muğla 2. Sıra Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aktardı. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istişarelerde bulunan Milletvekili Adayı Saatcı, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin büyük bir önem taşıdığının altını çizdi.
İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları yaptığı açıklamada, “Milletvekili Adayımız Sayın Behçet Saatcı ile İncirliova Belediye Başkanı Sayın Aytekin Kaya’yı ilçe teşkilatımızda ağırladık. Önümüzdeki seçimler, seçim çalışmaları ile İyi Parti’nin bölgemiz projeleri hakkında istişare edildi. Verimli ve faydalı toplantı için iştirak eden tüm partililerimize teşekkür ederiz. Hep birlikte kazanacağız, tarih yazacağız” şeklinde ifadeler kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN