Türk Bayrağı Haberleri

Türk Bayrağı Haberleri

Seydikemer’i Bayraklarla Donatıyoruz

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Hizmet Binasına Türk bayrağı asarak ev ve iş yerlerinin bayraklarla donatılması için çağrı yaptı.

Fethiye'de sağlık personelleri yamaç paraşütü yaptı, Türk bayrağı açtı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde  “Acil Sağlık Hizmetleri Haftası'nı” acil sağlık merkezi çalışanları  yamaç paraşütünde Türk bayrağı açarak kutladı.

Fethiye’de dalgıçlar Atatürk’ü 10 metre derinlikte Türk bayrağı açarak andı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde dalgıçlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü deniz altında Türk bayrak açarak andı.

Datça Ülkü Ocakları Murdala Adası'nda Türk Bayrağı'nı dalgalandırdı

Muğla'nın Datça ilçesinde Ülkü Ocakları öncülüğünde Murdala Adası'nda yapımı tamamlan bayrak direklerine Türk bayrağı ile ülkü ocakları bayrağı göndere çekildi.

100 Metre Uzunluğundaki Türk Bayrağı, Seydikemer’in Sokaklarını Süsledi

Binlerce yıllık şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktası olan, destansı mücadelemizin sembolü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı Seydikemer’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Yüzlerce öğrenci ve vatandaşın katılımıyla yapılan Kortej Yürüyüşünde 100 metrelik dev Türk bayrağı omuzlarda taşındı.

Başkan Akdenizli’den Cumhuriyetle Yaşıt Vatandaşlara Anlamlı Ziyaret 

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede ikamet eden 100 yaşındaki Kore Gazisi Mehmet Nazım Yılmaz, eşi Fatma Yılmaz ve 113 yaşındaki Meryem Akpulat’ı evlerinde ziyaret etti. Cumhuriyetle yaşıt çınarlara Türk Bayrağı hediye eden Başkan Akdenizli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Seydikemer’de Cumhuriyetin 100. Yılı Coşkusu Yaşanıyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıp bayrakların ev ve iş yerlerine asılmasını istedi.

20 Bin Türk bayrağı dağıttı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı il genelinde değişik etkinliklerle kutlamaya devam ediyor.

Ünlü İngiliz iş adamının yolcu gemisinin ışıkları Türk bayrağını yansıttı

Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen Resilient Lady isimli dev yolcu gemisi, 2 bin 63 yolcu getirdi. Ünlü İngiliz iş adamı, yazar ve ticari astronot Richard Branson'a ait geminin ışıkları Türkiye Cumhuriyetin 100’üncü yılı nedeniyle Türk bayrağını yansıttı.

Gazilerden anlamlı hediye

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan ve üyeleri, Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli’ye teşekkür ziyareti gerçekleştirip, Türk Bayrağı hediye ettiler.

Denizin 40 Metre Derinliğinde Türk Bayrağı Açtı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan Aziz ve Buse Zehir, çifti Antalya’nın Alanya ilçesinde deniz altında Türk bayrağı açtılar.

İlçe Başkanı Turgutoğulları’ndan Açıklama

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgutoğulları, Fethiye’de yaşanan Türk Bayrağı üzerine isim yazılması ve logo yerleştirilmesi hususunda yazılı bir açıklama yaptı. 

CHP Fethiye'den Bayrak Açıklaması

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın, 'Türk Bayrağı üzerine adını yazdırarak, bayrakları belediye görevlilerine şehrin farklı noktalarına astırdı' iddialarına CHP Fethiye İlçe Başkanlığından açıklama yapıldı.

Başkan Karaca’dan Bayrak İddialarına Cevap

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Türk Bayrağı üzerine adını yazdırarak, bayrakları belediye görevlilerine şehrin farklı noktalarına astırdı” iddialarına yaptığı kamuoyu açıklamasıyla yanıt verdi.

Devlet Memurları Yemin Ettiler

Fethiye Belediyesi’nde görev yapan sözleşmeli 38 personel 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun ilgili maddesine göre Türk Bayrağı üzerine yemin ederek, devlet memuru olarak göreve başladı.

159 sözleşmeli personeller yemin etti

Muğla İl Müdürlüğünde görev yapan sözleşmeli 159 personel Türk Bayrağı üzerine yemin ederek devlet memuru oldu.

100 YILA 1 KALA SEYDİKEMER CUMHURİYET’İN YÜZÜNCÜ YILINA HAZIR

Cumhuriyet'in kuruluşunun 99’uncu yıl dönümü, ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Seydikemer’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar kapsamında 99 metre uzunluğundaki dev Türk Bayrağı omuzlarda taşındı.

DENİZİN ALTINDA CUMHURİYET COŞKUSU

Fethiye'de dalgıçlar denizin altında Cumhuriyet Bayramını 99.yılını kutladılar.

TÜRK BAYRAĞINI ALEVLERE TESLİM ETMEDİLER

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 21 Eylül'de başlayan orman yangını bir gün sonra kontrol altına alınırken, dev Türk bayrağının zarar görmemesi için verilen mücadele İnsansız Hava Aracı ile görüntülendi.

Kabotaj Bayramı Fethiye’de kutlandı

1 Temmuz 1926'da yürürlüğe girmiş ve bu Kanun, “Türkiye Limanları ve sahilleri arasında yük ve yolcu taşınması ile kılavuzluk ve römorkaj hizmetleri, Türk Vatandaşları ve Türk Bayrağı taşıyan gemilerce yapılır” hükmünü getirerek daha önceden yabancılara açık olan bu faaliyetleri bundan böyle sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının yapabileceğini belirtmiştir. Bu nedenle her yıl 1 Temmuz gününü “Denizcilik ve Kabotaj Bayramı” olarak kutlanıyor. Fethiye’de de kabotaj Bayramı Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen Çelenk Sunma Töreni ile kutlandı.

Marmarisli vatandaşlar yanan tepeye Türk Bayrağı dikti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir araya gelen vatandaşlar kendi imkanları ile bayrak, demir ve malzeme alarak 600 metre yüksekliğindeki tepeye Türk Bayrağı dikti.

103’üncü Yıla Özel 103 Metre Uzunluğunda Türk Bayrağı Açıldı

Seydikemer’de, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, 103’üncü yılında düzenlenen törenle kutlandı. Kutlamalar kapsamında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’üncü yılına özel 103 metre uzunluğundaki dev Türk Bayrağı açıldı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak başlattığı istiklal mücadelesinin 103’üncü yıl dönümü Seydikemer’de coşku ve gururla kutlandı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolasıyla Seydikemer Belediye Hizmet Binası ve Hükümet Konağı önünde tören gerçekleşti. Saat 10.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan tören saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla devam etti.

23 Nisan’da 1200 metre yükseklikte Türk bayrağı açtılar

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yamaç paraşütü pilotları uçuş esnasında 1200 metre yükseklikte Türk Bayrağı açtı.

YELLİCE BAYRAĞA YAPILAN SALDIRIYI KINADI

Fethiye Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde Ülkücü Şehit Sadettin Dirgen'in mezarı başına Türk Bayrağı dikilmişti. Kimliği belirsiz kişiler dikilen Türk Bayrağı’nı yerinden sökerek mezarın yanı başına yere atmıştı. Bunun üzerine Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice kınama mesajı yayınladı.

Chelsea’yi almak için kolları sıvadı

İş adamı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea'yi satın almak için Rus milyarder Roman Abramovich'le görüşmelerin devam ettiğini açıkladı. Chelsea'yi almak için tüm hazırlıkların tamamladıklarını Perşembe günü Chelsea yöneticileriyle masaya oturacaklarını söyleyen Bayrak, 'Londra'da Türk bayrağını dalgalandıracağız' dedi.

Muğla Ülkü Ocaklarından Anlamlı 29 Ekim Etkinlikleri

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanlığı Cumhuriyetin 98. yıldönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Seydikemer Kırmızı Beyaza Büründü

Seydikemer Kaymakamlığı ve Seydikemer Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı.

2 bin Türk Bayrağı dağıtıldı

Bodrum Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında vatandaşlara ve esnaflara Türk Bayrağı dağıttı.

CHP’li Demir, Başkan Adayı Demirtaş’a Başarılar Diledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş’a başarılar dileyerek, üzerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resminin olduğu Türk Bayrağı hediye etti.

Dalgıç Bulut, “Bayrağımızı suyun altında da dalgalandırdık”

Fethiye de 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle denize dalan dalgıçlar, Türk bayrağı açtı.