Türk Eğitim Sen Haberleri

Türk Eğitim Sen Haberleri

UYSAL, “ZAMANINDA SÖYLENMEMİŞ SÖZÜN ANLAMI YOKTUR”

2022-2023 İlköğretim Haftası nedeni ile Türk Eğitim Sen Fethiye Temsilcisi Yüksel Uysal bir basın açıklaması yaptı. Türk Eğitim Sen Fethiye Temsilcisi Yüksel Uysal açıklamasında yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilere başarı dileyip, geçtiğimiz günlerde İlçe Milli Eğitimde yaşanan değişimden bahsederek okullar ile ilgili sorunlara değindi.

Türk Eğitim-Sen’den Basın Açıklaması

Türk Eğitim-Sen Fethiye İlçe Temsilciliği tarafından Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde basın açıklaması yapıldı. Basın açıklaması Türk Eğitim Sen Fethiye Temsilcisi Ercan Okyay tarafından okundu.

Milas’ta öğretmen ve ailesine yapılan saldırı kınandı

Muğla'nın Milas ilçesinde evde canlı ders yapan bir öğretmen ve evde bulunan aile bireyleri sesten rahatsız olduklarını iddia eden grup tarafından saldırıya uğradı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Eğitim Bir Sen, Türk Eğitim Sen, Eğitim Sen, Eğitim İş Temsilcileri ve Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortak basın açıklaması yapılarak yaşanan olay kınandı.

ÖZATA, “MİLLİ EĞİTİM’DE POZİTİF AYRIMCILIK DEVAM ETMEKTEDİR”

Türk Eğitim Sen Muğla Şube Başkanı ve Türkiye Kamu-sen Muğla İl Temsilcisi Mürsel Özata yaptığı yazılı açıklamada Milli Eğitim’de hala pozitif ayrımcılığın devam ettiğini ifade etti. Özata, “Eğitim iş kolunda faaliyet gösteren ve eğitimin paydaşı olan bir kuruluş olarak kamuoyunun gözünün önünde apaçık yapılan bu pozitif ayrımcılığa ve adaletsizliğin yaşanmasına asla göz yummayacağız” dedi.

TÜRK EĞİTİM-SEN’den “Ek zam” Açıklaması

Türk Eğitim Sen Muğla Şube Başkanı Ve Türkiye Kamu-Sen Muğla İl Temsilcisi Mürsel Özata “Ek Zam Talebine” İlişkin yazılı açıklamada bulundu. Özata açıklamasında “Kamuoyunu malumu olduğu üzere, 2018 ve 2019 yıllarında memur ve memur emeklilerine yapılacak maaş zamlarının belirlendiği toplu sözleşme görüşmeleri, 2017 yılının ağustos ayında gerçekleştirilmiş ve mutabakatla sonuçlanmıştır” dedi.