Türk Haberleri

Türk Haberleri

Beydağı, ‘Kan bağışı çok önemli’

Kan, sürekli bir ihtiyaç… Sadece 10 dakika süren bir işlemle alınan kan, hastaları hayata bağlıyor. Bağış yapmak isteyenlerin en yakın noktadaki Türk Kızılay kan merkezine gitmesi yeterli.

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Marmaris-Bodrum etabının startı verildi

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye) Marmaris-Bodrum etabı başladı.

Yeşil Vadi'de Konaklama

Yaz tatilinde Türkiye'de en çok tercih edilen yerlerin başında Fethiye geliyor. Fethiye'de gezilecek çok yer ama size denizden biraz uzakta serinlemek isterseniz burası tam size göre…

Bilecik, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın 1. Ayağı'na ilk kez ev sahipliği yaptı

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nda sezonun açılış mücadelesi Bilecik ilinde yer alan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta yaşandı.

Muğla Başkanı Muhsin Erçetin Yönetime Girdi

81 ilde şubesi ve yaklaşık 7900 üyesi olan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin 14. olağan seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara’da yapıldı.

Yiğit, ‘Ülkemizin Tanıtımı İçin Gerçekten Çok Önemli’

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda açıklamada bulundu.

Erçevik, ‘Önemli bir etkinlik’

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu yarış direktörü Mutlu Erçevik, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Fethiye-Marmaris etabı programı hakkında açıklamalarda bulundu.

Fethiye – Marmaris Etabı Bisiklet Turu Başladı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2024) dördüncü gününde Fethiye-Marmaris etabı başladı.

Fethiye’de 23 Nisan Coşkusu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yılı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Fethiye Kaymakamı Ertaş, makamını çocuklara bıraktı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, makamını Atatürk İlkokulu 3-B sınıfı öğrencisi Reyyan Duru Şenal’a bıraktı.

Başkan Akdenizli 23 Nisan Mesajı yayınladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Muğla Ege Yıldızları 21 maçtır üst üste kazanıyor

 Türkiye Kadınlar Hokey Süper Liginde salon sezonunda Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olan ardından İntercity Türkiye Büyük Kadınlar Hokey Şampiyonası'nda da Türkiye Şampiyonluğu'nu Muğla’ya getiren Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü açık alan sezonunda da fırtına gibi esiyor.

Fethiyespor Arnavutköy Deplasmanından Eli Boş Ayrıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup 36. hafta mücadelesinde Fethiyespor, Arnavutköy Belediyespor ile karşılaştı. Lacivert beyazlıların deplasmanda oynadığı mücadele 0-2 ev sahibi takımın galibiyeti ile sona erdi.

Muğla Ege Yıldızları Başkanı Şen: "Muğla’da sahamız olmadığı için maçlarımızı Alanya’da yapıyoruz"

Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi Salon Sezonu’nu Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olarak tamamlayan Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü açık alan sezonu Türkiye Süper Ligi maçlarını Muğla’da sahası olmadığı için Alanya’da oynuyor.

Başkan Karaca, Fenerbahçe Maçını Fethiye’deki Fenerbahçeliler İle İzledi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fenerbahçe’nin Türkiye’yi temsil ettiği UEFA Konferans Ligi’ndeki Olympiakos maçını Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Fenerbahçeli taraftarlar ile birlikte izledi.

Muğla Heyeti Erasmus Projesi İçin İspanya'ya Gitti

Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen 'Bağımlı Geçmiş Bağımsız Gelecek' isimli Erasmus+ projesini gerçekleştirmek üzere Muğla heyeti İspanya'ya gitti.

ADD Fethiye Şubesi’nden Eğitime Destek Kermesi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gelenekselleşen kermes etkinliği bu yılda düzenlendi.

Başkan Ahmet Aras ve 11 ilçe Belediye başkanı Anıtkabir’de

 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve yeni seçilen 11 CHP’li ilçe belediye başkanı Anıtkabir’i ziyaret etti. Aras Anıtkabir özel defterini imzalayarak “Milli değerlerimize bağlı, aklın ve bilimin rehberliğinde insanca yaşam için adil bir yönetim anlayışı benimseyeceğime söz veriyorum” dedi.

Bodrum'da 43 düzensiz göçmen yakalandı: 1 gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 18’i çocuk 43 düzensiz göçmen yakalanırken, aralarında Türk vatandaşı olduğu tespit edilen 1 kişi de gözaltına alındı.

Türkmenistan uyruklu genç odasında ölü bulundu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde Türkmenistan uyruklu genç, odasında ölü bulundu.

Menteşe Ege Yıldızları, Türkiye şampiyonluğu için ter dökecek

Muğla’nın Kızları Hokey takımı Ege yıldızları 17-21 Nisan tarihleri arasında Alanya’da Türkiye Süper Lig Şampiyonası için sahaya çıkacak.

Yunanistan’ın geri ittiği can salı battı

Fethiye ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen ve içerisinde düzensiz göçmenlerin bulundu can salının battığı bilgisinin alınması üzerine olay mahalline Sahil Güvenlik Botu sevk edildi.

Bodrum’da Ralli Heyecanı Yaklaşıyor

Karya Otomobil Spor Kulübü (KAROSK) tarafından düzenlenen 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ayağı Rally Bodrum, 26-28 Nisan tarihlerinde Bodrum yarımadasında adrenalin dolu bir hafta sonu yaşatacak.

Günhan, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Türk halk müziğinin sevilen sesi, TRT'nin ünlü sanatçılarından Şakir Öner Günhan(82), Muğla'nın Bodrum ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Babadağ Muhteşem Manzaranın Anahtarı

Fethiye, Türkiye'nin güneybatısında muhteşem plajları, tarihi zenginlikleri ve doğal güzellikleriyle ünlü bir tatil destinasyonu olarak bilinir. Bu bölgenin en gözde cazibe merkezlerinden biri ise Babadağ'dır. Babadağ, sadece muhteşem manzaraları ve temiz havası ile değil, aynı zamanda sunduğu çeşitli aktivitelerle de tatilcilerin ve macera severlerin ilgisini çekmektedir. Babadağ nerde? Babadağ'a nasıl gidilir? Babadağ Teleferik Nerededir? Babadağ yamaç paraşütü nasıl yapılır? Sorularının cevabı sizlerle?

Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Günhan hayatını kaybetti

Türk halk müziğinin sevilen sesi Şakir Öner Günhan (82), Muğla’nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede yaşama veda etti.

Fethiye İnlice Plajı hizmete başladı Plaja giriş ne kadar? yiyecek ve içecek fiyatları

Türkiye’nin turizm merkezlerinden biri olan Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde bulunan İnlice Plajı, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hizmet verilmeye başlandı. Plajda satışı yapılan bazı ürünlerin fiyatlarını sizler için derledik.

Fethiye’de 18’i Çocuk 21 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında Türk karasularından lastik bot ile yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 18’i çocuk toplam 21 düzensiz göçmen yakalandı.

Emniyet Müdürü Dadaşoğlu, “Tek silahımız güler yüzümüz, şefkatimiz”

Fethiye’de Türk Polis Teşkilatının 179'uncu kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu “Bizim polis olarak görevimiz gönüllere girmektir. Olayları önlemek asıl amacımızdır. Bizim tek silahımız güler yüzümüz ve şefkatimiz” dedi. 

Fethiye Atatürkçü Düşünce Derneği’nden 10 Nisan Laiklik Günü Mesajı

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi, 10 Nisan Lâiklik Günü münasebetiyle bir basın açıklaması yayımladı.