Umut, Haberleri

Umut, Haberleri

Denizanaları kanser için umut oldu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nurçin Killi, son yıllarda Akdeniz ve Ege kıyılarında sayıları her geçen yıl artan denizanalarının zehrini laboratuvar ortamında izole ederek kanser hücrelerinde denediklerini ve olumlu sonuçlar aldıklarını açıkladı.

Yılda 8 bin organ nakli yapılıyor

Ortaca İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘Organ Bağışı Haftası’nda İlçe Müftülüğü işbirliğinde seminer düzenlendi.

UMUT OĞUZ'UN KAHKAHA 'MIKNATIS'I BÜYÜK ALKIŞ TOPLADI

Ekranların sevilen yüzü, dizi ve sinema oyuncusu Umut Oğuz, 'Mıknatıs' adlı tek kişilik gösterisiyle Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluştu.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’den yeni yıl mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, tüm vatandaşların yeni yılını kutladı ve 2021 yılının umut, mutluluk, sağlık ve barış getirmesini diledi.

KAYIP PINAR’IN CANSIZ BEDENİ ORMANLIK ALANDA BULUNDU

Muğla’da 16 Temmuz’dan bu yana kayıp olan Pınar Gültekin, tüm Türkiye’nin yüreğini yaktı. Oysa tüm Türkiye bir olmuş ve 27 yaşındaki Pınar’ın tek bir saç teline dahi zarar gelmeden bulunmasını istemişti. Akıllara yine mi ‘Kadın Cinayeti’ olasılığı geliyor, bu olasılık bile Pınar’ı tanımayanların yüreklerini yakmaya yetiyordu… Ama bir umut, bir güzel haber bekleyen binlerce insan dün sabah Pınar’ın ölüm haberiyle sarsıldı. Pınar’ı sevdiğini iddia eden bir adam onu bu hayattan kopardı. Pınar’ın nasıl öldürüldüğü haberlerde satır satır yer aldı. Biz okudukça kanımız çekildi, boğazlarımız düğümlendi, yüreğimizde yanan ateş o an bütün bu canilerin yok olması için dua etti. Pınar Gültekin artık hep 27 yaşında... ‘Bu son olsun’ ise tek temennimiz!