Vinç Haberleri

Vinç Haberleri

Başkan Akdenizli 23 Nisan Mesajı yayınladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Ahmet Aras ve 11 ilçe Belediye başkanı Anıtkabir’de

 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve yeni seçilen 11 CHP’li ilçe belediye başkanı Anıtkabir’i ziyaret etti. Aras Anıtkabir özel defterini imzalayarak “Milli değerlerimize bağlı, aklın ve bilimin rehberliğinde insanca yaşam için adil bir yönetim anlayışı benimseyeceğime söz veriyorum” dedi.

Bodrumspor play-off’lara kaldı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig 22. hafta karşılaşmasında Bodrumspor evinde karşılaştığı Aras Kargo’yu 3-1 mağlup etti. Bu skorla birlikte yeşil-beyazlılar adını play-off’lara yazdırdı. Maçın ardından oyuncular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

Ege derbisini Bodrum’un İncileri kazandı

Türkiye Voleybol Federasyonu 20. hafta karşılaşmasında Bodrumspor evinde ağırladığı Karşıyaka'yı 3-0 mağlup etti. Zorlu ege derbisinde gülen taraf olan Bodrum’un İncileri maç sonunda taraftarıyla birlikte büyük sevinç yaşadı.

Muğla’da ‘Karya’nın Hazinesi Defne’ Bahçeleri Kuruluyor

Tıbbi aromatik bitkiler üretiminin önemli merkezlerinden Muğla’da Tarım ve Orman Bakanlığının ‘Tıbbı, Aromatik ve Boya Bitkilerinin Üretiminin Yaygınlaştırılıp Geliştirilmesi’ projesi çerçevesinde yeni tıbbi ve aromatik bitki fidanı dağıtımları İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından devam ediyor.

Bodrum Birlikspor U-16 Ve U-14 Liginde Şampiyon Oldu

Bodrum Birlikspor, U-16 ve U-14 yaş kategorisinde şampiyonluğa ulaşarak tarih yazdı. Teknik yönetiminde tecrübeli isimlerin yer aldığı Bodrum Birlikspor’da, şampiyonluktan dolayı taraftarlar ve oyuncular büyük sevinç yaşadı.

Bodrum’un İncileri Evinde Kükredi

Türkiye Voleybol Federasyonu 16’ıncı hafta karşılaşmasında Bodrumspor, evinde ağırladığı Edremit Belediye Altınoluk Spor Kulübü’nü 3-1 mağlup etti. Ligde emin adımlarla Play-Off potasına giden Bodrum’un İncileri galibiyet sonrası büyük sevinç yaşadı.

Küçük Ölçekli Balıkçılarımıza Destek Başvuruları Başladı

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Küçük Ölçekli Balıkçıların Desteklenmesi ile ilgili başvuruların 08 Ocak 2024 tarihinde başladığını ve son başvuru tarihinin 16 Şubat 2024 olduğunu açıkladı.

Köyceğiz’de 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri Kur’an’a geçti

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an Kurslarında okuyan minik öğrenciler yarıyıl tatiline Kur’an-ı Kerim okumaya başlama sevinci ile girecek. 4-6 yaş Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrenciler karne töreni, elif cüzünü bitirme ve Kur'an'a geçme törenleri ile Cuma günü yarıyıl tatiline çıkacak.

Kontrolden Çıkan Otomobil Su Kanalına Uçtu: 1 Ölü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kontrolden çıkarak su kanalına uçan otomobilin sürücüsü Handan Ustaoğlu hayatını kaybetti.

Tarımsal Yatırımlar İçin 15. Etap Başvuruları Başladı

Tarım ve Orman Bakanlığının 29 Aralık 2023 Tarihli Remi Gazetede yayınlanan; ‘Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Programı’nın başvuruları 3 Ocak 2024 tarihinde başladı. Son başvuru tarihi 19 Şubat 2024 olurken, başvurular www.tarimorman.gov.tr adresinden onlıne olarak yapılacak. Program çerçevesinde yatırımcılara yüzde 50 hibe verilecek.

Milas’taki Hamzabey Çayı, eski günlerine geri döndü

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Karacahisar Mahallesi’nde, yıllardır yaz aylarında kuruyan Hamzabey Çayı’nın bu yılki debisi, bölge halkında sevinç oluşturdu.

Songül öğretmenin 51 yaşında gelen ikiz bebek sevinci

Muğlalı 51 yaşındaki öğretmen Songül ve eşi Sit Nur bebek özlemini 51 yaşında yaşadı. Tüp bebek yöntemiyle anne olmanın sevincini yaşayan, Songül öğretmen ve eşinin bebek özlemi Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde son buldu.

Bodrum Basket’te Galibiyet Sevinci

Bodrum Kadın Basketbol, Bodrum Spor Salonu’nda konuk ettiği Bursa Antspor'u 74 - 69 mağlup etti.

Gençlikspor'da tek hedef şampiyonluk

Muğla Süper Amatör Ligi temsilcilerinden Marmaris Gençlikspor yönetimi tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti. Başkan Aydın Kocabay, Marmaris’teki birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın simgelerinden biri olmayı hedeflediklerini, bunun için de sportif başarılar, şampiyonluklar elde etmek gerektiğine işaret ederek, “Marmaris’e şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyoruz” dedi.

Yörük Şenliğini Değerlendirdiler

Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından bu yıl sekizincisi organize edilen Yayla Karaçulha Yörük Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Şenliğe katılan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, Fethiye Belediye Başkanı Yardımcısı Oğuz Bolelli ve Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Metin Sevinç çeşitli açıklamalarda bulundu.

Orhan Tavlı’nın Kurban Bayramı Mesajı

Ülkemizin ve aziz milletimizin birlik ve beraberliğini karşılıklı sevgi ve saygı duygularıyla pekiştiren mübarek Kurban Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.

Fen Liseliler Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bulunan Fen Lisesi’nde mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Seydikemer’de Karne Heyecanı

Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkan Vekili Hakan Büyükaydın, Hasan Günay İmam Hatip Ortaokulu ve Anasınıfı öğrencileri ve öğretmenlerinin karne sevincine ortak oldu.

Vekil Otgöz öğrencilerle karne heyecanı yaşadı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Hasan Günay İmam Hatip Ortaokulu ve anasınıfında öğrencilerin karne sevincine eşlik etti.

yetkililere seslendi: "Organ nakilli sporcular olarak destek bekliyoruz"

Avustralya’da düzenlenen Dünya Transplant Oyunları’nda Türkiye’yi temsil eden tek sporcu olan karaciğer nakilli Teoman Erdoğan (57), üç madalya ile yurda döndü. Yaşadığı onur ve sevincin çok büyük olduğunu belirten Erdoğan, “Gururlu ve sevinçliyim ancak bir o kadar da üzgünüm. Bu oyunlarda ülkemiz çok daha fazla nakilli sporcuyla temsil edilmeli. Bunu gerçekleştirmek için de yetkililerden destek bekliyorum” dedi.

Başkan Akdenizli; “Türkiye Kazandı"

Seydikemer’de resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferle ayrılması vatandaşlar tarafından büyük sevinçle karşılandı. Binlerce vatandaş Seydikemer’in cadde ve sokaklarında kutlama yaptı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Türkiye kazandı, mazlumlar kazandı, İslam coğrafyası kazandı” dedi.

İl Müftüsü Çapçı'nın Ramzan Bayramı mesajıI

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Rahmet, bereket ve arınma mevsimi ramazan ayının ardından; barış, kardeşlik ve esenlik rüzgârlarının dalga dalga yayılarak bütün hayatı kuşatacağı Ramazan Bayramına kavuşmanın sevincini yaşıyoruz” dedi.

Öğrencilere bayram hediyesi dağıtıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Ramazan Bayramı sevincini yaşamak ve yaşatmak amacıyla liselerde öğrenim gören elli öğrenciye giyim yardımı hediye çeki dağıtıldı.

SEYDİKEMER’DE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HEYECANI YAŞANIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 14 Ocak Cumartesi günü Muğla’ya gelerek, toplu açılış törenine katılacak olması Seydikemer’de sevinçle karşılandı. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Gelin bu mutluluğa, bu gurura, bu heyecana siz de ortak olun” diyerek tüm Seydikemer halkını davet etti.

ÜZÜMLÜ’DE ANTRENÖR DEĞİŞİKLİĞİ

Yeşilüzümlü Spor’u çalıştıran antrenör Fevzi Sevinç takımla yollarını ayırdı. Takımın yeni antrenörü ise Ali Abbak olduğu öğrenildi.

FTSO, KÖPRÜLÜ VİNÇ OPERATÖRÜ MESLEKİ YETERLİLİK SINAVI DÜZENLEDİ 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) TOBB MEYBEM işbirliğinde düzenlediği Köprülü Vinç Operatörü Seviye 3 mesleki yeterlilik sınavlarına Oda üyesi firma temsilcileri ve çalışanları katıldı. 

YEŞİLÜZÜMLÜSPOR HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Süper Amatör B Grubu’nda mücadele edecek olan Yeşilüzümlü Spor Kulübü, Antrenör Fevzi Sevinç eşliğinde antrenmanlara başladı.

SEVİNÇ,’’BENİM İÇİN YENİ BİR HEYECAN’’

Yeni sezonda Yeşilüzümlü Spor’u çalıştıracak olan Antrenör Fevzi Sevinç, FRT TV mikrofonlarına sezon ve takımla ilgili açıklamalarda bulundu.

ÖZEL FETHİYE’DE LGS’DE TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

Özel Fethiye Eğitim Kurumları akademik alandaki başarılarına bir yenisi daha ekledi. Özel Fethiye Eğitim Kurumları 2022 LGS de 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu. Ayrıca bugün açıklanan LGS yerleştirme sonuçları ile de 2022 LGS de 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olan 8. Sınıf öğrencisi Aslı Koçak Galatasaray Lisesi’ne yerleşti. İki sevinci bir arada yaşayan okul öğrencisi Aslı Koçak’ı ve ailesini okulda yapılan törenle tebrik etti.