Yardımsever Haberleri

Yardımsever Haberleri

Muğlalı hayırseverden Üniversiteye 50 bilgisayar bağışı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesinde, hayırsever bir vatandaşın bağışlarıyla oluşturulan 50 bilgisayarlık bilgisayar salonu açıldı.

Vali Akbıyık’tan Ahilik Haftası mesajı

 Muğla Valisi İdris Akbıyık 18-24 Eylül tarihlerinde kutlanacak olan Ahilik Haftası nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada Türk tarihinin eşsiz miraslarından biri olan ahiliğin, bir mesleğin, iyi ahlak, doğruluk, yardımseverlik gibi güzel meziyetlerle yapılmasını emreden; ticaret ile ahlakı buluşturan bir hayat düsturu olduğunu açıkladı.

YARDIMSEVER VATANDAŞLAR İYİ PARTİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Depremzedeler için yardım çalışmalarında bulunan bazı vatandaşlar ile esnaflar, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdiler.

KÖYCEĞİZ'E GELEN DEPREMZEDELERİN İHTİYAÇLARINI YARDIMSEVERLER KARŞILIYOR

Muğla'nın Köyceğiz ilçesine gelen depremzede vatandaşların ihtiyaçları yardımsever gönüllüler tarafından karşılanıyor.

FAİK TORUNOĞULLARI HAYATINI KAYBETTİ

Karslı Torunoğulları ailesinin babası, yardımsever iş insanı Faik Torunoğulları 83 yaşında hayatını kaybetti.

Fethiye Zabıta Ekipleri Atatürk Anıtına Çelenk Sundu

Fethiye Belediyesi Zabıta ekipleri 1-7 Eylültarihleri arasının Zabıta Haftası olması nedeniyle Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenledi. Törende Atatürk Anıtı önüne çelenk sunan Zabıta Müdürü Sadık Bağlan, “Zabıta teşkilatı, her koşulda devletine bağlı milletimizin birlik ve beraberliği ile adalet ve güven, doğruluk ve dürüstlük, huzur ve sukunet, şeffaflık ve tarafsızlık, insan haklarına ve çevreye saygı, kalite ve verimlilik, şehir kültürünü oluşturmak ve korumak, katılımcılık, yardımseverlik ve halkımızın sağlığı için her geçen gün hizmet kalitesini artırarak vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam balanı oluşturmanın haklı gururu ile fedakarca çalışmaktadır” dedi.

Mustafakemalpaşa’dan Muğla’ya yardım eli

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin koordinasyonunda, yardımsever vatandaşların desteği ile hazırlanan yardım TIR'ı orman yangınlarıyla mücadele eden Muğla bölgesindeki ekipler ve mağdur vatandaşlar için yola çıktı.

Başkan Karaca’dan hayırsever vatandaşa teşekkür plaketi

Fethiye’de yardımseverliği ile bilinen,  Bekir Kaya, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti. Başkan Karaca, Bekir Kaya’ya yardımları ve göstermiş olduğu duyarlılık için teşekkür ederek, teşekkür plaketi verdi. 

İpek bebeğin bakımı için yardımseverlerin desteği bekleniyor

Anne ve babası cezaevinde olduğu için kalbinden, bağırsağından ve böbreklerinden rahatsız olan torunu İpek Su Yıldırım’a 3 aydır kendi imkanları ile baktığını belirten babaanne Aysel Tanlu; yardımseverlerin desteğini bekliyor. 950 TL engelli maaşı aldığını belirten Aysel Tanlu, “Torunumun bazı ihtiyaçları var, karşılayamıyorum. Benim 950 TL maaşım var, kirama bile yetmiyor. Çocuğumun bakımı için yardımseverlerin desteğini bekliyorum” ifadelerini kullandı. 

Yardımseverlerin bağışladığı yardımlar yerlerine ulaştıralacak

Türk Kızılay Fethiye Şubesi, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine umut olmaya devam edecek. Bu süreçte yardımseverlerin bağışladığı gıda kolileri, market alışveriş şifreleri, nakdi yardımların yerlerine ulaştırılacağı belirtildi. 

Dükkan Senin ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor

Fethiye Belediyesi’nin yardımlaşma eli Dükkan Senin Mağazası’nda, 2021 yılının ilk üç ayında 184 aileye kıyafet ve eşya yardımı yapıldığı bildirildi.

Kooperatiften anlamlı etkinlik 

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde kurulan Fethiye Ata Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Ata tohumlarından üretilen ürünleri, halkın beğenisine sunmaya devam ediyor. Kooperatif Başkanı Dr. Hüseyin Fikret Ünal, “Yardımsever vatandaşlarımız ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmek için kooperatifimize müracaat ediyorlar. Bizler de kooperatifimize ait yaş sebze ve meyve ile bakliyat ürünlerinden oluşan gıda yardım paketleri hazırlıyoruz” dedi.