Yerkesik Mahallesi Haberleri

Yerkesik Mahallesi Haberleri

Aşırı Yağış Sonrası Ovayı Su Bastı, Araç Su Altında Kaldı

Muğla’nın Menteşe ilçesi Yerkesik Mahallesinde aşırı yağışlar sonrası ova mevkiinde araçlar suya gömüldü, tarım arazileri sular altında kaldı.

MUĞLA'DA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE YANGIN EĞİTİMİ VERİLDİ

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü personelleri tarafından öğretmen ve öğrencilere orman yangınları ile mücadele eğitimi verildi. Muğla’nın merkez ilçesi Yerkesik mahallesinde engelli öğrencilere yönelik eğitim öğretim veren Özel Meslek Eğitim Okulu’nun öğretmen ve öğrencilerine yangın eğitimi verildi.

Buzağılar podyuma çıktı

Muğla'nın Menteşe ilçesi Yerkesik Mahallesinde boğa güreşleri sezonunda her yıl düzenlenen 'Buzağı Güzellik Yarışması' bu yıl da çok sayıda buzağının katılımı le yapıldı.

KÖY YAŞAM MERKEZİNDE LAVANTA HASADI YAPILDI

Muğla'nın Menteşe ilçesi Yerkesik Mahallesi'nde kapalı durumda olan ve Köy Yaşam Merkezine dönüştürülen okul bahçesine dikilen lavantaların ilk hasadı yapıldı.

BELEDİYE EKİPLERİ 5 YAVRU KÖPEĞİ KURTARDI

Menteşe Belediyesi ekipleri gelen ihbar üzerine Yerkesik Mahallesinde derenin içinde sıkışan anne köpeği ile 5 yavrusunu kurtardı.

Pandeminin parlayan sektörü kozmetik sanayi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) bünyesinde Menteşe'nin Yerkesik Mahallesi'nde Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) desteği ile açılan Kozmetik Ürünler Uygulama ve Araştırma Merkezi, ürettiği doğal sıvı sabun, kolonya, hijyenik ürünler ve deterjanlar ile bölge insanının ilgi odağı oluyor.

Muğla’da zeytinlik yangını

Muğla'nın Menteşe ilçesi kırsal Yerkesik Mahallesi Karacaören mevkiindeki zeytinlik alanda bulunan otların tutuşması sonrası zeytinlik alan kısmen zarar gördü.