Yıldız Kızlar Haberleri

Yıldız Kızlar Haberleri

Dalaman’daki okul, Türkiye Şampiyonu oldu

Dalaman Cumhuriyet Ortaokulu, Okul Sporları Rafting Türkiye Birinciliği’nde yıldız kızlar, yıldız erkekler ve karma takım kategorilerinde zirveye çıkarak altın madalyaların sahibi oldu.

Yıldız Kızlar Çim Hokeyi Muğla Şampiyonu Yatağan Ayser-Kazım Eren Ortaokulu

Açık Alan Yıldızlar Çim Hokeyi Türkiye şampiyonası Muğla finallerinde Bozüyük Yıldız Kızlar Çim Hokeyi takımı yenilgisiz Muğla şampiyonu olarak Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Okul Sporları Basketbol Yıldızlar Grup Birinciliği Muğla’da Başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda okul sporları Basketbol Yıldız Kızlar ve Erkekler grup birinciliği müsabakaları Muğla’da başladı.

Muğla’da Okul Sporları Bilek Güreşi İl Birinciliği Müsabakaları Yapıldı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları yıldız kızlar ve erkekler, küçük kızlar ve erkekler il birinciliği müsabakaları 55 sporcunun katılımıyla Muğla Atatürk Spor salonunda yapıldı.

Köyceğiz İmam Hatip Ortaokulu Yıldız Kızlar Takımı Şampiyon Oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Okul Sporları Voleybol Branşı Yıldız Kızlar Kategorisi İlçe elemesi müsabakaları tamamlandı.

Ağaçlıhöyük Ertuğrul Menteşe İlkokulu satrançta Türkiye yedincisi oldu

Muğla'nın Milas ilçesi Ağaçlıhöyük Ertuğrul Menteşe İlkokulu'nda Sınıf Öğretmeni olarak görev yapan Taylan Canca'nın emekleriyle her geçen gün emin adımlarla başarı yolunda ilerleyen öğrencileri, Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği Yıldız Kızlar Kategorisi'nde Türkiye yedincisi oldu.

MUĞLA’DA OKUL SPORLARI KRİKET YILDIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde 22-27 Nisan 2022 tarihleri arasında Ortaca’da düzenlenen Okul Sporları Kriket Yıldız Kızlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonası sona erdi.

FİLENİN YILDIZLARI ŞAMPİYON OLDU

Menteşe Belediyespor Kız Voleybol takımı 2021-2022 Voleybol Sezonu Yıldız Kızlar grubu finalinde karşılaştığı güçlü rakibi Fethiye Zirve Spor Kulübünü 3-0’lık skorla yenerek şampiyon oldu.

Köyceğiz’de Yıldızlarda Floor Curling il birincileri belli oldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Floor Curling İl Birinciliği Müsabakaları tamamlanırken, Ahmet Murat Yenici ve Ahmet Magat'ın hakemlikleri ile gerçekleştirilen turnuvada şampiyonlar da belli oldu. Çekişmeli geçen müsabakaların ardından Yıldız Kızlarda ve Yıldızlar Karma kategorisinde Toparlar Ortaokulu şampiyon olurken, Yıldız Erkekler kategorisinde Köyceğiz Atatürk Ortaokulu şampiyon oldu.

Okul Sporları Hentbol Yıldız Kızlarda Kupa Sahibini Buldu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan Okul Sporları Yıldız Kızlar Hentbol müsabakaları, final karşılaşmasıyla sona erdi. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, karşılaşmayı tribünlerden takip ederek sporcuların heyecanına ortak oldu.

FETHİYE'Yİ İKİ TAKIM TEMSİL EDECEK

Yıldız Kızlar takımı da Denizli’de yapılan maçlarda tüm maçlarını kazanarak Bölge şampiyonu olarak Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

Fethiyeli Boksör Türkiye Birincisi Oldu

Fethiye Gençlik İlçe Spor Müdürlüğü sporcusu Fethiyeli boksör Dilara Demirtaş; Cumhuriyet Kupasında Türkiye birincisi oldu. Yıldız kızlar 60 kilo grubunda Fethiye adına mücadele eden Dilara Demirtaş; büyük bir başarı elde ederek Türkiye birincisi oldu. Fethiye Şehit Sümer Deniz Kız İmam Hatip Lisesi 10-B sınıfı öğrencisi olan Dilara Demirtaş; geçen yılda Türkiye ikincisi olmuştu.