Fethiyeli Boksör Türkiye Birincisi Oldu

Fethiye Gençlik İlçe Spor Müdürlüğü sporcusu Fethiyeli boksör Dilara Demirtaş Cumhuriyet Kupasında Türkiye birincisi oldu. Yıldız kızlar 60 kilo grubunda Fethiye adına mücadele eden Dilara Demirtaş büyük bir başarı elde ederek Türkiye birincisi oldu. Fethiye Şehit Sümer Deniz Kız İmam Hatip Lisesi 10-B sınıfı öğrencisi olan Dilara Demirtaş geçen yılda Türkiye ikincisi olmuştu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Gençlik İlçe Spor Müdürlüğü  sporcusu Fethiyeli boksör Dilara Demirtaş; Cumhuriyet Kupasında Türkiye birincisi oldu.  Yıldız kızlar 60 kilo grubunda Fethiye adına mücadele eden Dilara Demirtaş; büyük bir başarı elde ederek Türkiye birincisi oldu. Fethiye Şehit Sümer Deniz Kız İmam Hatip Lisesi 10-B sınıfı öğrencisi  olan Dilara Demirtaş; geçen yılda Türkiye ikincisi olmuştu.

Fethiye Gençlik İlçe Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ile başarısını paylaşan Dilara Demirtaş gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada; antrenörü eski milli boksör Hidayet Aydoğumuş’a  teşekkür etti. Ankara’da  27-30 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ve  120 sporcunun katıldığı Cumhuriyet Kupasında büyük başarı elde den Dilara Demirtaş konuşmasında “Çok çalışarak emeklerimin karşılığını almaktayım. Hedefim Ocak ayında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında Türkiye şampiyonu olmak ve uluslar arası yarışmalarda ülkemi en iyi şekilde temsil etmektir. Öncelikle desteklerini esirgemeyen antrenörüm sayın Hidayet Aydoğmuş’a, Fethiye Gençlik İlçe Spor Müdürü  Sayın Harun Reşit Yiğit’e ve Sayın Kaymakamımız Ekrem Çalık’a çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra özverili çalışmalarıma devam edeceğim” dedi. Gazetemiz muhabirinin sorularına yanıt veren Dilara Demirtaş “2.5 senedir boks yapmaktayım.  Daha önce Türkiye üçüncülüğü ile Cumhuriyet kupasında iki kerede Türkiye ikinciliğim var” dedi…

 

Dilara Demirtaş’ı başarısından dolayı kutlayan Fethiye Gençlik İlçe Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit’te açıklamasında “öncelikle Dilara kızımızı çok tebrik ediyorum. Spor yapmak çok güzel bir şey ve sporda başarıda olunca sporun tadı da bir başka oluyor. İnşallah kızımızı Türkiye ve Avrupa şampiyonalarında hatta dünya şampiyonası ve olimpiyatlarda Fethiye’den bir sporcu olarak görmek  istiyoruz.  İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak gençlerimize kapımız açık; spor yapmak isteyen tüm gençlerimizi burada görmek isteriz. Sporda tesisleşme çok önemli. Fethiye’de tesisleşme konusunda büyük ilerlemeler yaptık. Kaymakamımız ve Valimiz ile hükümetimizin milletvekilleri bizlere her konuda destek ve yardımcı oluyorlar. Tesisleşme konusunda  önümüzdeki günlerde çok daha fazla ilerlemeler yapacağız ve yapmaya da devam ediyoruz. Ben tüm anne ve babalara çocuklarını hangi branş olursa olsun spora yönlendirmelerini tavsiye ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN