Yükseliş Haberleri

Yükseliş Haberleri

Hangi banka ne kadar faiz veriyor?

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından yükselişe geçen mevduat faizleri yatırımcısını sevindirmeye devam ediyor. Faizlerde yüzde 56 bandı da aşıldı ve yüzde 60'a dayandı. Peki, hangi banka ne kadar faiz veriyor? İşte 3 aylık vadede 1 milyon TL'nin getirisi...

Gezen, ‘Altın piyasası yükselişte’

Fed'in 2024 yılında üç defa faiz indirimine gitmesini beklediklerini açıklamalarının ardından ons ve gram altından yeni rekor geldi. Altın fiyatları yükselmeye devam ederken Tufanlar Kuyumculuk’tan Caner Gezen piyasa hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Genel Başkan Özdağ, “Yükselişte Olan Bir Partiyiz”

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, 3’lü Masa programına konuk oldu. Genel Başkan Özdağ, “Muğla’da da aldığımız oyun üzerinde bir oy almayı hedefliyoruz. Arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre Muğla’da 2 ilçeyi kazanmaya çok yakınız” dedi.

Çokalp; Almanya’daki Grevleri Anlattı

Alman çiftçiler Berlin’de akaryakıt fiyatlarındaki yükselişe karşı hükümeti protesto ediyor.

Gram altından tarihi zirve

Altının gram fiyatı yeni güne de yükselişle başlamasının ardından saat 10.15 itibarıyla yüzde 0,9 yükselişle 1.844 lira seviyesinde bulunuyor. Gram altının zirvesi 1846 lirada bulunuyor.

Altından yeni rekor

Devam eden İsrail-Filistin savaş gerilimi altın fiyatlarındaki yükselişi desteklemeyi sürdürüyor. Altının ons fiyatı 1978 dolarla 3 ayın zirvesine çıkarken yurt içinde gram altın spot piyasada 1.788 liraya tırmanarak rekor kırdı.

Yılmaz'dan emekli maaşı ve enflasyon açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Enflasyonda bir süre sonra geçici yükseliş yönünü düşüşe bırakacaktır" dedi. Emekli maaşlarına yapılacak olan düzenlemeyle ilgili konuşan Yılmaz, "Emeklimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Düşük alanları destekleyici bir yaklaşımımız olacak." ifadelerini kullandı.

Bodrum FK Lige Yükselişle Başladı

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, geride kalan 5 haftada yalnızca 1 mağlubiyet yüzü gördü. Oynanan 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan yeşil beyazlılar, 7 gol atarken kalesinde 1 gol gördü.

Gram Altından Yeni Rekor: 1.701 Lira

Türk Lirası'nın döviz karşısındaki hızlı değer kaybı ile yükseliş ivmesini artıran altının gram fiyatı ise 1.701 lira ile yeni tarihi zirvesini gördü.

Benzine Yeni zam!

Başta benzin litre fiyatı ve motorin fiyatları olmak üzere akaryakıt fiyatları üzerinde etkili olan brent petroldeki ve dolardaki yükseliş, yeni bir zamma yol açtı. Mazot için gelen son 1,55 TL’lik zammın ardından benzin grubunda da bu gece artış yaşanacak. Akaryakıtta ÖTV artırımı ile gelen zamların ardından Avrupa’da iki ülke hariç asgari ücretle en az akaryakıt alınabilen ülkenin de Türkiye olduğu belirlendi.

Gram Altından Rekor Üstüne Rekor

Altın, ABD'de Tedarik Yönetim Enstitüsü (ISM) imalat endeksinin Mayıs 2020’den bu yana en düşük seviyeye gerilemesinin etkisi ile Asya'da hafif yükseldi. Türk Lirası'nın döviz karşısındaki hızlı değer kaybı ile yükseliş ivmesini artıran altının gram fiyatı ise 1.626 lira ile yeni tarihi zirvesini gördü. 

Dolarda yükseliş devam ediyor

'Dolar bugün kaç TL?' sorusu hafta boyunca yükseliş gösteren kur sonrası vatandaşların sorduğu sorular arasında yer aldı.

Dolar ve Euro'dan rekor üstüne rekor: 30 liraya çıkacak mı?

Seçimlerin ikinci turunun yapıldığı 28 Mayıs'tan sonra döviz kuru yükselişi hız kazandı ve geçen perşembe günü Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın 27 ay sonra ilk kez faiz artışı kararı almasıyla daha da yükseldi. Politika faizi yüzde 8,5'ten yüzde 15'e yükseltildi ve neredeyse her gün dolar ve euro tarihi zirvelerini yeniledi.

1 Gram Altın 1.464 TL

Gram altın fiyatında yükseliş devam ediyor. 1 gram altın 1.464 TL seviyesinden işlem görüyor.

Borsa haftaya yükselişle başladı

Piyasaların üzerinden seçim stresi kalktı. Yeni haftaya borsa yükselişle başlarken, dövizde sınırlı hareketler görülüyor. Türkiye, Cumhurbaşkanlığı için ikinci tur seçiminde tercihi yaptı. Sandıktan alınan sonuçla 13. Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan ile devam denildi. Seçim sürecini tamamlanmasıyla gözler ekonomiye çevrildi. Yeni dönemde en kritik konuların başında ekonomi geliyor. İstikrarın devam edeceği bu dönemde dolar ve altın fiyatlarındaki hareketlenmelere odaklanıldı.

Turizmde “Seçim” etkisi yaşandı

Bodrum turizm pazarında seçimler nedeniyle iç pazarda daralma oldu, yerli turist rezervasyonlarını durdurdu, yabancı turist sayısı ise yüzde 14 arttı. Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, 28 Mayıs'taki seçimin ardından iç ve dış pazarın yükselişe geçeceğini belirterek, “Bu dönemde biraz geride olsak bile gelecek aylarda iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum” dedi.

Ons altın son 1 yılın en yüksek seviyesinde

Gram altın, ons altın ve dolar kurunun yükselişiyle güne rekorla başladı. Tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselen gram altın, bin 280 liradan satılıyor.

ONS ALTIN 2 BİN DOLARIN ÜZERİNE YÜKSELDİ!

Ons altın son bir yılın en yüksek seviyesini gördü. 2 bin 9 dolar seviyesine kadar çıkan ons altındaki yükseliş, gram altına da yansıdı. Gram altın bin 232 lira seviyesine çıktı

ÇİMENTO ŞİRKETLERİNİN HİSSELERİ DEPREMLE TAVAN OLDU

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Borsa İstanbul'da çimento hisselerinde sert yükseliş görüldü.

MOTORİNE ZAM GELİYOR

Petrol fiyatlarındaki yükseliş ile bu geceden itibaren motorine zam gelecek. Benzin fiyatlarında işe değişiklik olmayacak.

ALTIN FİYATLARI HAREKETLENDİ

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 1052 lira seviyesinde işlem görüyor.

SAKARYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İLKER PÜREN: "ANTRENÖRLÜK HAYATIM BOYUNCA İLK DEFA BÖYLE BİR OYUN VE SKORLA KARŞILAŞIYORUM"

haftasında karşılaştığı Sakaryaspor'u evinde 5 golle geçti. Etkili futboluyla beğeni toplayan Bodrumspor yeniden yükselişe geçti.

ARAÇ SAHİPLERİ ÇILDIRACAK! HERKES İNDİRİM BEKLERKEN ZAM GELDİ

Milyonlarca araç sahibi büyük bir indirim beklerken, brent petroldeki yükseliş nedeniyle akaryakıta çifte zam geldi.

DOLAR’DAN HAMLE EUROYU GEÇTİ

Dolar güne yükselişle başladı. Euro’da ise düşüş devam ediyor. Dolar sabah saatlerinde yaptığı yukarı yönlü hamle ile Euro’yu geride bıraktı. İlerleyen günlerde bu yarışın ne olacağı merak konusu.

DOLAR, EURO VE ALTIN HAFTAYA YÜKSELİŞLE BAŞLADI

Dolar, Euro ve Altın haftaya yükselişle başladı. Dolar 18 lira 25 kuruş, Euro 18 lira 50 kuruş Gram Altın ise 1013 lira seviyelerinden işlem görüyor.

AKARYAKITA YENİ ZAM

Yılbaşından bu yana yüzde 130 artış yaşayan akaryakıt fiyatlarında yapılan indirimlerin yerini yeniden zamlar aldı. Petrol fiyatlarının hafta içinde yükselişe geçmesiyle önce motorine şimdi de benzine 1 lira 10 kuruşluk zam yapıldı.

Muğla 7 ayda 1,5 milyon turist ağırladı

Son iki yılda korona virüs salgını nedeniyle uluslararası uçuşların kısıtlanması ile dibe vuran turizm faaliyetleri 2022 yılında yükselişe geçti. Pandemi kurallarının gevşetilmesi ile Muğla'ya 7 ayda gelen yabancı turist sayısı 1,5 milyona ulaştı.

Paspatur Çarşısı’nın esnafı dertli

Fethiye’nin en eski yerleşim yerlerinden biri olan Paspatur Çarşısı esnafı dertli. Akaryakıt artışları ve döviz kurlarının önlenemeyen yükselişi ve buna bağlı olarak enflasyonun artması ile işlerinin sekteye uğradığını söyleyen esnaf iş yapamamaktan şikayetçi.

Bozdurmaya gelen memnun, almaya gelen üzgün

Haftayı yükselişle tamamlayan altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. 1000 lira bandını aşan altın ve 17 lirayı geçen dolar her geçen gün yükselmeye devam ediyor.

Benzin Ve Lpg’ye Yeni Zam

Akaryakıt fiyatlarına Brent petrol ve dolar kurundaki yükselişle beraber yeni zam geliyor. Buna göre benzine 1 lira 68 kuruş, LPG'ye 40 kuruş zam bekleniyor.