Ziraat Bankası Haberleri

Ziraat Bankası Haberleri

Hangi banka ne kadar faiz veriyor?

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından yükselişe geçen mevduat faizleri yatırımcısını sevindirmeye devam ediyor. Faizlerde yüzde 56 bandı da aşıldı ve yüzde 60'a dayandı. Peki, hangi banka ne kadar faiz veriyor? İşte 3 aylık vadede 1 milyon TL'nin getirisi...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÇİFTÇİLERE KREDİ MÜJDESİ

Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftçilere 3 ayrı kredi müjdesi verdi.

ÇİFTÇİYE, SIFIR FAİZLİ KREDİ İLE ELEKTRİK BORCU FAİZLERİNİN P’SİNİ SİLME İMKANI

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, Ziraat Bankası ile imzaladıkları protokol kapsamında çiftçilere elektrik borçları için 60 ay vadeli ve 10 milyon liraya kadar sıfır faizli kredi verecek. Bu kapsamda elektrik borcu faizlerinin P’si silinerek, çiftçilere ve tarımsal sulama birliklerine destek sağlanacak.

Ziraat Bankası’na modern bina

Uzun yıllardan bu yana Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Ziraat Bankası Hizmet Binası , yeni modern bir hizmet binası yapmak üzere yıkıldı.Ziraat Bankası geçici olarak Çarşı Caddesi’nde hizmet veriyor.Yıkılan Ziraat Bankası Hizmet Binası yerine modern bir hizmet binası yapılacak.

MİTSO, Bodrum Ziraat'ı Milas OSB Yatırımcısına Desteğe Çağırdı

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, T.C. Ziraat Bankası Bodrum Ticari Şubesine, Milas Organize Sanayi Bölgesinde fabrika kuracak yatırımcıya ve ihracata yönelik coğrafi işaretli ürünlere yatırım yapacak oda üyelerine kredi desteği sağlanmasını istedi. Banka yöneticileri Milas ve Bodrum bölgesindeki yatırımcıları desteklemek istediklerini belirterek Milas OSB yatırımcısına da kredi desteği sağlayabileceklerini ifade ettiler.

Girgin, iktidarımızda Ziraat Bankası çiftçinin bankası olacak

CHP Muğla Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Süleyman Girgin Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan tarafından yazılı olarak yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde “Demirören Grubu’na, bir medya grubunu satın almak için, Ziraat Bankası tarafından verilen 750 milyon dolarlık kredinin akıbeti, kamu kaynaklarının ne şekilde kullanıldığına dair soru işaretlerini çoğaltmaktadır. Bir kamu bankası olması sebebiyle bugün bu bankaları kamu adına yöneten karar vericilerin bu soru işaretlerini giderecek açıklamalar yapmaları elzemdir” diyerek şunu sordu: ”Borsa İstanbul ve Sermaye Piyasası Kurulu tarafından Demirören Medya’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na özel durum açıklaması yapması talep edilecek midir?” Girgin açıklamasında “Çiftçimiz borç batağında, üretimden uzaklaşırken, ülkemiz bu nedenle ithal tarım ürünlerine mahkûm olurken, çiftçimizi desteklemesi gerekenler, yandaş medya sahiplerine para akıtıyor” dedi. 

Liderin deplasmandaki tek hedefi galibiyet

İlçeyi TVF 1. Lig’de başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı  Ankara deplasmanına çıkıyor.

Alaçat Mahallesi'ne Ziraat Bankası ATM'si kuruldu

Akdenizli Grup Yönetim Kurulu Başkanı, Seydikemer Belediye Meclis üyesi Önder Akdenizli'nin girişimleriyle Sendikemer Alaçat Mahallesi'ne Ziraat Bankası ATM'si kuruldu.

Marmaris Ticaret Odasından üyelerine nefes aldıran bir anlaşma daha hayata geçti

Marmaris Ticaret Odası Pandemi sebebiyle Mart ayından bu yana ödemelerinde zorluk yaşayan ve ticari açıdan zor günler geçiren işletmeciler için yeni bir proje hayata geçirilmesini sağladı. MTO ve Ziraat Bankası arasında tedarikçi ve alıcıların buluştuğu 'Güvenli Ticaret Sistemi Finansmanı Projesi' imzalandı.

MUTSO üyesine üretim ve ticarette devamlılık imkanı

TOBB ile Ziraat Bankası tarafından gerçekleştirilen Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi Lansmanının ardından MUTSO ile Ziraat Bankası Muğla Şubesi arasında protokol imzalandı.

Çıralı, Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi lansmanına katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın katılımıyla online olarak gerçekleştirilen, Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi Lansmanı’na katıldı. Lansmanda Hisarcıklıoğlu ve Aydın’ın imza attığı protokol ile ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânı için işbirliğine yapıldı.

Ziraat Bankası Fethiye Şubesi tadilata alındı

Fethiye’de Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Ziraat Bankası Fethiye Şubesi hizmet binasının tadilata alındığı belirtildi. Hafta sonu taşınma işlemleri yapılırken, şube Çarşı Caddesi üzerinde bulunan yeni yerinde geçici olarak faaliyetlerini sürdürecek.

İYİ PARTİ’DEN ÇIRALI’YA ZİYARET

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayı Koray Hayvacı, İyi Parti İlçe Başkanı Suat Aybek, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı Bülent Karakuş, Ziraat Bankası Fethiye Şubesi Müdürü Okan Önder Gürhan ile Likya Şubesi Müdürü Tolga Serin Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

HER CUMARTESİ GÜNÜ KURULUYOR

Her Cumartesi günü kordon boyu Ziraat Bankası arkasında kurulan “El Emeği, Göz Nuru Panayırı” vatandaşlardan ilgi ve destek bekliyor… Fethiye Belediyesi tarafından Fethiye’de yaşayan ev hanımlarının aile ekonomilerine katkı sağlamak amacıyla kurulan el emeği, göz nuru panayırında; birbirinden güzel el işinde üretilen çeşitli hediyelik süs eşyaları, takılar, örtüler, cam ve ahşap ürünleri satışa sunulmakta. Fethiye’de yaşayan vatandaşların çoğunluğunun bu panayırdan haberi olmadığını ifade eden bayanlar; Cumartesi günleri kurulan; El Emeği, Göz Nuru Panayırına herkesi davet ettiler…