Ziyaretlere Haberleri

Ziyaretlere Haberleri

Kökten'den seçim çalışması

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Muhammet Kökten'nin gerçekleştirdiği ziyaretlere Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Fethiye İle Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Cengiz Çay ve Ak Parti ve MHP ilçe yöneticileri eşlik etti.

"Sorunları Kökten Çözmek İçin Geliyoruz"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde "Fethiye'nin var olan sorunlarını kökten çözmek için geliyoruz"dedi. Kökten'nin gerçekleştirdiği ziyaretlere Ak Parti Fethiye İle Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Ak Parti Fethiye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Çetin ve çok sayıda partili katıldı.

Başkan Adayı Kökten, “Her zaman üreticimizin yanında olacağız"

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Karaçulha Toptancı Hali’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, “Her zaman esnafımızın yanında olacağız” şeklinde ifadeler kullandı. 

Söğütlü Yürek Camii Öğrencileri, Köyün Yaşlılarına Yapılan Ziyaretlere Devam Ediyor

Söğütlü Yürek Camii'nde eğitim gören öğrenciler, köylerinde yaşayan yaşlı amca ve teyzeleri ziyaret etmeye devam ediyor. Bugünkü ziyaret Mehmet Amca'ya..

YAKUP OTGÖZ: “Küskünlerin Ayağına Gideceğiz"

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Milas ilçesinde sürdürdüğü ziyaretlere Ören Mahallesi ile devam etti.

GÖKMEN SEÇİM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek, 2023 Genel Seçimleri’nde AK Parti Muğla Milletvekili aday adaylığını açıklayan Osman Gökmen, seçim çalışmaları için ziyaretlere başladı. 

ATMACA, ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, Zübeyde Hanım Anaokulu'nu ziyaret etti.

Turizm Derneği Ziyaretlere Devam Ediyor

Fethiye Turizm Derneği Başkanı Işıl Sungur ve Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Oytun Söğüt, Alp Berk, Dilek Akman, Fethiye Turizm Danışma Müdürü Saffet Dündar ve Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit’i ziyaret ettiler.

Başkan Kökten’den, Kaymakam Fırat’a iadeyi ziyaret

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen seçimli olağan kongre ile Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanlığına seçilen Muhammet Kökten ve yönetimi iadeyi ziyaretlere başladı. İlk olarak Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’a iadeyi ziyarette bulundular.

AK Parti ziyaretlere başladı

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, mahalle ziyaretlerine başladı. Göreve geldiği günden itibaren, mahalle ziyaretlerine başlayarak vatandaşlar ile buluşan Öztürk, pandemi döneminde bu ziyaretlere ara verdiklerini ve normalleşme süreci ile tekrar ziyaretlere başladıklarını belirtti.

YOĞUN BİR İLGİYLE KARŞILANMAKTALAR

CHP Muğla Milletvekili adaylarından Suat Özcan ile İbrahim Ertürk seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmekteler. 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Muğla’dan CHP Muğla Milletvekili adayı olan Suat Özcan ile Eczacı İbrahim Ertürk Fethiye’de bazı mahalleleri ziyaret ederek, partilerine destek istediler. Ziyaretlere CHP Fethiye İlçe başkanı Ali Özgür Kullukçu’da eşlik etti. CHP’li milletvekili adayları mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet ettiler…

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİ ZİYARET EDİYOR…

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’in eşi Semiha Şahiner, şehit aileleri ve gazilere yönelik yaptığı ziyaretlere devam ediyor.