Fethiye'de Klasik Otomobil Tutkunları Buluştu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Fethiye Unu Club öncülüğünde klasik otomobil tutkunları Fethiye Beşkaza Meydanı'nda bir araya geldi. Onlarca arabanın sergilendiği meydanda adeta izdiham yaşanırken klasik otomobil tutkunları doyasıya vakit geçirdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye Beşkaza Meydanı’nda Fethiye Uno Club öncülüğünde onlarca klasik otomobil sergilendi. Klasik otomobil tutkunları meydana akın ederken doyasıya vakit geçirdi. Çeşit çeşit klasik aracın bulunduğu Fethiye Beşkaza Meydanı’nda Uno Club yetkilileri Mesut Karabulut ile Yücel Özdemir ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca açıklamalarda bulundu.

“GENÇLER HEP BU TUTKULARINI ATABİLECEK BİR ALAN İSTİYOR”
Fethiye Uno Club’tan açıklamalarda bulunan Mesut Karabulut yaptığı açıklamada “Burada otomobil seven, otomobil tutkunları bir araya geldik. Fırsattan istifade başkanımız da bizi onurlandırdı. Gençlerin pist istekleri ile ilgili bu alanların oluşturulması konusunda başkanımız ile görüşmemiz oldu. Gençler hep bu tutkularını atabilecek bir alan istiyor. Onun için bu güzel günde sohbet ve tanışma günü olarak geçirdik” dedi.

“GENÇLERİMİZ İÇİN YENİ PİSTLER YAPACAĞIZ”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yaptığı açıklamada “Fethiyemizde Türkiye’nin birçok yerinde derece yapmış sporcularımız var. Bugün de görüyorsunuz off road sevenler burada. Onların daha iyi şartlarda burada eğitim verebilmeleri gençlerimizi kötü alışkanlıklarından çekebilmeleri için önümüzdeki dönemde değerli başkanlarımız ile de görüştük ve onlar için yeni pistler yapacağız. Benim de bilmediğim mucitlerimiz varmış. Kendilerinin araçlarını yeniden yarataraktan buraya sergiye getirdiklerini gördüm ve çok mutlu oldum. Bu etkinliğe katılan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“ALİM BAŞKANIMIZ BİZE HER ZAMAN DESTEK VERDİ”
Fethiye Uno Club Başkanı Yücel Özdemir yaptığı açıklamada “Otomotiv bizim için bir tutku, sevda. Fethiye’de otomobil sporlarını yaparak Fethiyemizi tüm Türkiye’de ve dünyada temsil etmek istiyoruz. Her zaman Alim başkanımız bize tam destek verdi. Başkanımız bu güzel sporumuza destek vereceğini beyan etti. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“ARACI KOMPLE KENDİM YAPTIM”
Sergide 20 yaşında kendi aracını yapan Berk, “Modifiyeye gönül verdik, araç yaptık. Özel jantlar yaptım ve aracı komple kendim yaptım. Arkada televizyonu bile var gerçekten çok uğraştım. 93 Model arabam var. Arabayı satmıyorum ama hakkını veren olursa düşünürüm. Jant 50 bin lira, air 30 bin lira, televizyon 30 bin lira çok masraf yaptım. Otomobil tamircisiyim ve işten de anlıyorum.” Dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN