Fethiye'de Uzman Ve Donanımlı Kadrosuyla Cep Klinik Hizmetinizde

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi No:37'de bulunan Cep Klinik Teknik Servis & Aksesuar, uzman ve donanımlı kadrosuyla hizmet vermeye devam ediyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye’de cep telefonunu tamir ettirmek isteyenler, sıfır ve ikinci el telefon satın almak isteyenler, cep telefonu aksesuarı satın almak isteyenler Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi No:37’de bulunan Cep Klinik Teknik Servis & Aksesuar’ı tercih ediyor. Uzman ve donanımlı kadrosuyla her daim hizmette olan Cep Klinik Teknik Servis & Aksesuar, haftanın 6 günü müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Cep Klinik Teknik Servis & Aksesuar Personeli Tunahan Savaş, verdikleri hizmet ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Cep telefonu dünyasında her türlü hizmet verdiklerini, aksesuar, sıfır ve ikinci el telefonlar ile müşterilerinin her daim hizmetlerinde olduklarını belirten Cep Klinik Teknik Servis & Aksesuar Personeli Tunahan Savaş, “Cep telefonu ile ilgili her şey, teknik servis, aksesuar ve sıfır ile ikinci el cihazlarımız mevcut. İşletmemiz için adeta bir aksesuar dünyası diyebiliriz çünkü cep telefonlarımız hassas cihazlar olduğu için özenle korunması gerekiyor. Sıfır cep telefonlarımız, çocuklar için akıllı saatlerimiz mevcut. Sıfır cihazların yanı sıra ikinci el ve tuşlu telefonlarımız da mevcut. Yüksek nano teknoloji ile özel teknolojimizle cihazlarınızın arkasını da kaplıyoruz. Fethiye’de bu cihaz sadece bizde var. Apple üzerine yoğun bir işletmeyiz. Her bütçeye göre cep telefonu kılıflarımız var” dedi.

Fethiye'de Uzman Ve Donanımlı Kadrosuyla Cep Klinik Hizmetinizde

“TELEFONUNUZU TAMİR EDİP 30 DAKİKA İÇİNDE TESLİM EDİYORUZ”
Cep telefonu tamir sürecinin çok hızlı olduğunu ve anakartsal bir sorun olmadığı sürece en geç yarım saat içerisinde müşteriye telefonunu teslim ettiklerini belirten Savaş, “Cep telefonunda anakartsal bir sorun olmadığı sürece telefonu tamir edip en geç yarım saat içerisinde teslim ediyoruz. Aksi bir durum olduğunda müşteri ile irtibata geçip fiyat bilgisi ve yapılma süresini bildiriyoruz” ifadelerini kullandı.

“İNDİRİMLERİMİZ VE ÇEKİLİŞLERİMİZ MEVCUT”
Cep Klinik Teknik Servis & Aksesuar Personeli Tunahan Savaş, işletmelerinde yüzde 50, yüzde 30 indirimler olduğunu ve sık sık çekiliş yaptıklarını belirtti. Savaş yaptığı açıklamada “Bizim belirlediğimiz ve özel günlerde yüzde 50, yüzde 30 indirimlerimiz ve arada çekilişlerimiz de oluyor. Toplu bir indirim de yapıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Cep Klinik Teknik Servis & Aksesuar, Muğla’nın Fethiye ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi No:37’de bulunuyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN