Fethiye İlçe Müftülüğü Yardım Kermesi Düzenliyor

Fethiye İlçe Müftülüğü, Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Erkek Kuran Kursu ve Çamköy Hz. Fatıma Kız Kuran Kursu'nun ihtiyaçları için yardım kermesi düzenliyor. Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay, düzenlenecek kermes ile ilgili bilgileri mikrofonlarımıza aktardı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye İlçe Müftülüğü, geliri tamamen öğrencilere harcanması üzerine Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Erkek Kuran Kursu ve Çamköy Hz. Fatıma Kız Kuran Kursu için kermes düzenliyor. Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay, düzenlenecek kermes ile ilgili bilgileri mikrofonlarımıza aktardı.
Fethiye Müftüsü Kamil Oktay, kermes ile ilgili yaptığı açıklamada “Fethiye İlçe Müftülüğü’müze bağlı 15 Temmuz Şehitleri Kuran Kursu’muz ve Çamköy Hz.Fatıma Kuran Kursu’muz yararına, geliri buradaki  kurslarımıza ve öğrencilerimize harcanmak üzere bir kermes programımız olacak. 1-2-3 Kasım tarihleri arasında planlıyoruz bu kermes programımızı. Kermesimiz yiyecek ağırlıklı olacak. Arzu eden kardeşlerimiz gelip kermesimize dahil olabilir. Kermesimizin yeri de Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu karşısında, Fethiye Ağız ve Diş Sağlığı merkezimizin yanında olacaktır. Yarın sabahtan başlayıp akşam namazı vaktine kadar 3 gün açık olacak. Bütün herkesi kermesimize bekliyoruz” dedi.
Müftü Oktay, Gazze için yardım yapmak isteyen vatandaşlar ile ilgili “Gazze’de yaşananlar ile alakalı sorular geliyor, malumunuz Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımız geçen Cuma ülkemiz genelinde ve yurtdışındaki soydaşlarımızın olduğu yerlerde bir yardım kampanyası yaptı. Fethiye’mizde buna çok büyük destek gösterdi. Hala bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız varsa müftülüğümüze gelip özel hesaba destek olabilirler” diyerek sözlerini tamamladı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN