FETHİYE KAYMAKAMI YUSUF İZZET KARAMAN'IN 'YENİ YIL' MESAJI

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman yayınladığı yeni yıl mesajında,’’ Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. Sevinçleriyle, hüzünleriyle 2022 yılını geride bırakırken, beklentiler ve umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bir yıl daha nihayete ererken, yaşanan her günden ayrı tecrübeler edinilmiş olması ve bu tecrübeler ışığında yeni yıla yepyeni umutlarla başlangıç yapılması huzur, mutluluk ve başarılara birlikte ulaşabilmemizin vazgeçilmez şartıdır.
2023 yılında İlçemizi, kültür, sanat, tarih, doğa, deniz ve sağlık turizminde önemli bir uluslararası destinasyon merkezi haline getirmek, yatırım ortamı ve iklimini daha da iyileştirmek, gelişen ve çeşitlenen ve hedeflenen yerlere ulaşmak için toplumun tüm kesimleri ile birlikte aynı bakış açısı ve sinerji içerisinde hareket ederek, birlik ve dayanışma içerisinde olmaya gayret edeceğiz. Tüm kamu kurum-kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile ilçemizin bir bütün olarak ortak bir iradeye sahip olması en büyük gücümüzdür. Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır.
Bu vesile ile 2023 yılının Ülkemize, Milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder, Fethiyeli hemşerilerim ile her kademedeki çalışma arkadaşlarımın yeni yılını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım’’ ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN