Fethiye Sokak Lezzetleri Gerçekleşen Açılışla Faaliyetlerine Başladı

Likya Kadın Kooperatifi ve Fethiye belediyesi öncülüğünde hizmete sunulan projede ayaküstü lezzetler tek bir sokak üzerinde modern mutfak karavanlar içerisinde hazırlanıyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye ilçesi 510. Sokak üzerinde yer alan çeşitli lezzetlerin bir arada sunulduğu ‘Fethiye Sokak Lezzetleri’ açılışına Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Likya Kadın Kooperatifi Başkanı ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın eşi Çiğdem Karaca, CHP Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak,  Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Açılışta açıklamalarda bulunan Likya Kadın Kooperatifi Başkanı Çiğdem Karaca; “Likya Kalkınma Kooperatif olarak, kadın ve çocuk merkezli çalışmalar yapıyoruz hep ve bu alanda bizi destekleyen yereldeki kurumlar, devletin kurumları ile iş birliği içerisindeyiz. Bize gelen talepler üzerine karanlık sokakları aydınlatalım fikri gelişmişti. Belediyemizin destekleriyle kadın dostu olan kentler olarak bize gelen arkadaşları onlara yönlendirdik ve belediye bünyesinde güzel bir organizasyona dönüştü. Belediyemiz sayesinde kadın ve çocuklarımız gece bir vaktinde sokakta güzelce yürüyebilecek. Yiyecekler güzel herkese tavsiye ederiz” ifadelerini kullandı. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN