Genç güreşçiler heyecanlandırdı

Minikler Kategorisinde Güreş İl Birinciliği Müsabakaları Fethiye Spor Salonu'nda yapıldı.50 sporcunun katıldığı müsabakalarda oldukça çekişmeli maçlar izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Fethiye Spor Salonu’nda Minikler Güreş İl Birinciliği karşılaşmaları yapıldı. Heyecan dolu geçen karşılaşmalara güreş severler ilgi gösterdi.
Yapılan karşılaşmalar ile ilgili açıklama yapan Fethiye İlçe Gençlik Spor Müdürü  Harun Reşit Yiğit “Bugün İl Müdürlüğümüz faaliyet programında yer alan güreş il birinciliği minikler kategorisinde 50 sporcuyla müsabakalara başladık. İl genelinde yaklaşık 50 sporcu değişik kilo ve yaş gruplarında Fethiye İlçe Müdürlüğü’müz bünyesinde Fethiye Spor Salonu’nda  karşılaşmalarımızı  gerçekleştiriyoruz.  Ben katılan tüm sporculara başarılar diliyorum. Finaller bugün. Ödül töreni de müsabakalar bitince akşamüstü salonumuzda yapılacak” dedi.
Fethiye’de yapılan karşılaşmalarda dereceye girenlerin Muğla’yı temsil edeceğini ifade eden Muğla Bölgesi Güreş İl Temsilcisi Ali Dönmez “Burada 11 yaş grubu, 12 yaş grubu ve 14-15 yaş grubu kategorilerinde il karşılaşmaları yapıyoruz. Dereceye giren sporcularımız il dışında gruplarda ve Türkiye Şampiyonalarında bizi temsil edecekler” diye konuştu.
Gençlerimize yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade eden Muğla Büyükşehir Antrenörü Yüksel Topçu “Bugün burada küçük minikler, büyük minikler kategorisinde Muğla İl Birinciliği yapılmakta. Ben Muğla Büyükşehir Antrenörü Yüksel Topçu. Yıllarca Muğla’mız adına çok madalyalar kazandırdım” dedi. 
Yapılan karşılaşmalar sonunda birinci olan Mutlu Okka “Birinci olduğum için çok mutluyum. Birinci olmayı çok istiyordum. Sabah geldiğimde heyecanlıydım. Birinci olduğum için mutluyum. 
Yapılan karşılaşmalara Fethiye’den katılan  Melih Yıldız “İlk defa Fethiye’mizde güreş yapıldığı için çok heyecanlıydım. Kendi evimde yenilme korkusu vardı. Ama rakiplerimin verdiği gözdağına karşı kendimi belli ettim ve onları yendim. Şuan birinciyim çok mutluyum” dedi. 
HaberHaber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN