Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Muğla’da çalınan tır kasası Hatay’da bulundu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde çalınan tır kasası, Hatay'ın Payas ilçesinde bulundu.

Marmaris’te lunaparka saldıran şahıslar yakalandı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde bulunan lunaparka gerçekleşen silahlı saldırının failleri olduğu iddia edilen 3 şüpheli İzmir'de yakalanarak gözaltına alındı. Muğla'ya getirilen şüpheliler ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından Marmaris'te hakim karşısına çıkarılmak üzere mahkemeye sevk edildi.

Sakin Kent’te 72 bin TL’lik kaçak ürün yakalandı

Muğla'nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesinde jandarma ekiplerince piyasa değeri 72 bin TL olan kaçak tütün ürünü ele geçirildi.

18 tonluk su tankerleri yangınlarda önemli rol aldı

Menteşe Belediyesine ait 18 ton su taşıma kapasiteli, 80 metre uzağa su atabilen ve 18 ton suyu 10 dakikada boşaltabilen 3 adet su tankeri, yangın süreci boyunca Menteşe bölgesindeki yangınların yanı sıra Marmaris yangınına da müdahale etti.

Otobüs şoföründen örnek davranış, Rus turistin parasını buldu, sahibine teslim etti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde havalimanından bindiği otobüste bin 200 dolarını düşüren Rus turistin parasını bulan şoför örnek bir davranış sergileyerek teslim etti.

Felaket böyle geldi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 29 Temmuz günü başlayan ve 8 gün sonra 5 Ağustos'ta kontrol altına alınan orman yangınlarının başlangıcı dakika dakika kaydedildi. Yangın felaketi başlar başlamaz ekiplerin zamanla yarıştığı ancak acı sonun bir türlü önlenemediği görüldü.

Tüfeği almak için Bensu’dan su istemiş

Muğla'nın Milas ilçesinde 23 yaşındaki Bensu Narlı'nın av tüfeği ile vurularak öldürülmesi ile ilgili ilk duruşma Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmada katil zanlısı ve ona yardım ve yataklık ettiği iddia edilen şahsın tutukluğunun devamına karar verildi.

Ceza yememek isterken canından oldu

Muğla'da meydana gelen feci kazada ehliyetsiz sürücü hayatını kaybederken arkadaşı ise ağır yaralandı. Ehliyetsiz motosiklet sürücüsü Mirkan Alpay, polis çevirmesinde ceza yememek için ters yöne girdi. 16 yaşındaki Mirkan Alpay ile arkasında yolcu olarak bulunan arkadaşı Mehmet Deniz (18), motosikletle ters yönden giderken, karşıdan gelen otomobil ile çarpıştı. Kazada Mirkan Alpay yaşamını yitirirken, Mehmet Deniz ağır yaralandı.

Deniz yolu ile kaçarken yakalanan FETÖ’den ihraç emniyet müdürleri tutuklandı

Muğla'nın Datça ilçesinden tekne ile Yunanistan'ın Kos Adası'na kaçarken yakalanan FETÖ'den ihraç 7'si emniyet müdürü, iki komiser yardımcısı ve bir diş tabibi mahkemeye çıkarıldı. Hakim karşısına çıkarılan FETÖ'cülerden 8'i tutuklandı.

Fethiye jandarmadan nokta operasyon

Muğla’nın Fethiye İlçesinde şahısların ikametlerinde uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah bulundurdukları ihbarı üzerine harekete geçen Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları başarılı operasyon sonucunda 5 kişiyi gözaltına aldı.

FETÖ’cüler Kos Adası’na kaçarken yakalandı

Muğla'nın Datça ilçesinden, Yunanistan'ın Kos Adası’na kaçmaya çalışan 10 FETÖ’cü ile organizatör oldukları öne sürülen 2 zanlı yakalandı.

Servis aracında başlayan yangın ormana sıçradı

Muğla'nın Yatağan ilçesi yakınlarında seyir halindeki bir servis aracında başlayan yangın ormana sıçradı. Olayda servis aracı tamamen yanarken, ormana sıçrayan yangını söndürmek için ekipler seferber oldu.

Denizde çırpınan genç, boğulmak üzereyken kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren genci, sahildeki vatandaşlar kurtardı.

4 kilo 960 gram esrar ele geçirildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, zehir tacirlerine yönelik uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alınırken şahsın ev ve iş yerinde yapılan aramada 4 kilo 960 gram esrar ele geçirildi.

Bodrum’da 6 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Yunan askerlerince Türk karasularına itilen 6 düzensiz göçmen kurtarıldı. Göçmen kaçakçılığı yaptığı değerlendirilen 1 kişi gözaltına alındı.

Makas atan otomobil sürücüsü kazaya neden olup kaçtı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde makas atarak ilerlediği iddia edilen bir otomobil, başka bir otomobile kaza yaptırdı. Kazada otomobilde yolcu konumundaki bir kişi yaralandı.

Kavaklıdere yangını kontrol altına alındı

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesi ile Aydın-Bozdoğan yol ayrımında çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

Bodrum’da uyuşturucu gözaltısı

Bodrum'da 1 kişi uyuşturucu madde ticareti yaptığı suçlamasıyla jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Su kuyusuna düşen kediyi kurtarmak için seferber oldular

Muğla'nın Bodrum ilçesinde su kuyusuna düşen kediyi kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu.