Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Yatağan’da kaçak kazı yapan 4 kişi suçüstü yakalandı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde arkeolojik sit alanında kaçak kazı yapan 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Fethiye KOM’dan sahte ehliyet çetesine büyük darbe

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince bazı şahısların sınava girmeden sahte ehliyet aldıkları ve bu ehliyetleri Fethiye İlçesinde bulunan 2 şahsın aracılığı ile 10-20 bin TL karşılığında temin ettikleri belirlenen şahıslara yönelik olarak operasyon düzenlendi.

Lüks tekne ile kaçarken yakalandılar

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından özel bir tekne içerisinde 16 düzensiz göçmen yakalandı.

Yunanlıların Türk karasularına bıraktığı 32 göçmen kurtarıldı

Bodrum açıklarında iki can sal içine Yunan Sahil Güvenlik unsurları tarafından bindirilerek geri itilen toplam 32 düzensiz göçmen kurtarılırken, 2 göçmen kaçakçısı yakalandı.

Duvara çarpan aracın tekeri koptu

Duvara çarpan aracın tekeri koptu

Kendisi gönüllü kurtarıcı idi, kimse onun imdadına yetişemedi

Muğla Datça’da serinlemek için denize giren bir genç, boğularak hayatını kaybetti. Kendisinin gönüllü olarak Dağ Arama Kurtarma ekibinde görev yaptığı öğrenilen 24 yaşındaki Cemal Karadağ’ın imdadına ise kimse yetişemedi.

Milas Bafa'da orman yangını

Milas İlçesi Bafa Mahallesi'nde orman yangını başladı.

14 yaşındaki Ahmet yaşam savaşını kaybetti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde denizde sara nöbeti geçiren 14 yaşındaki Ahmet Burhan Özdemir 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

670 bin liralık altın saat çalındı

Muğla'nın Bodrum ilçesine tatil için gelen Benan Kocadereli konakladığı otelin odasından 80 bin dolar (670 bin TL) değerindeki altın saatinin çalındığını belirterek Göltürkbükü Jandarma ekiplerinden yardım istedi.

Seydikemer Karaköy’de yangın başladı

Seydikemer Karaköy Mahallesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın ihbarının ardından bölgeye ekipler sevk edildi.

Fethiye’de tarihi eser operasyonu

Muğla’nın Fethiye İlçesinde ikametinde yüklü miktarda tarihi eser bulundurduğu ihbarı üzerine harekete geçen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Fethiye Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri yaptıkları operasyon neticesinde bir kişiyi gözaltına aldı. 

Bodrum’daki yangın büyümeden kontrol altına alındı

Bodrum Kızılağaç Alazeytin mevkiinde çıkan orman yangını havadanv e karadan yapılan müdahale ile büyümeden kontrol altına alındı.

Bodrum’da orman yangını çıktı

Bodrum'un Kızılağaç Mahallesi sınırları içerisinde yangın başladı.

Dinamo hırsızları JASAT’tan kaçamadı

Marmaris Çetibeli Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk bölgesinde içinde çok sayıda iş makinası, araç ve malzeme barındıran, çevresinde güvenlik tedbiri bulunmayan tesisten hırsızlık olayının olabileceği şüphesine üzerine Marmaris JASAT timleri tarafından kontroller başlatıldı.

Alev alev yanıp battı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 22 metre uzunluğundaki bir tekne alev alev yanarak battı. Teknedeki 5 kişi bota binerek kurtuldu.

15 yaşındaki çocuk 2. kattan aşağı düştü

Fethiye’de Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kuran Kursunda kalan 15 yaşındaki Ahmet, dengesini kaybedince 2. Kattan aşağı düştü.

Annesini yemek masasında bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yemek masasında kavga ettiği annesini 10 yerinden bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklanırken, gazetecilerin "neden öldürdün?" sorusuna "bilmiyorum" diyerek cevap verdi.

Sopalarla dövülen durak çalışanı kanlar içinde yerde kaldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 2 kişi tarafından sopalarla darp edilen taksi durağı çalışanı ağır yaralandı.

Motosiklet ile yolcu minibüsü çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir motosiklet ile yolcu minibüsünün çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Minibüs sürücüsü kazada minibüsünün altına giren gencin öldüğünü öğrenince fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.