Herkesin Başkanı Akdenizli, Özel Öğrencilerin Kalplerini Fethetti

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli '21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü' kapsamında ilçede bulunan Özel Kemer Nursel Özdemir Özel Eğitim Merkezi ile Seydikemer Atılım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş ile “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü” dolayısıyla Özel Kemer Nursel Özdemir Özel Eğitim Merkezi ile Seydikemer Atılım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki etkinliklere katıldı. 
İlk olarak Özel Kemer Nursel Özdemir Özel Eğitim Merkezini ziyaret eden Akdenizli, kurumda eğitim gören öğrencilerle yakından ilgilenip, hediyeler verdi. Öğrencilerin büyük sevgi gösterisiyle karşılaşan Akdenizli, down sendromlu bireylerle oyunlar oynayıp, boyama yaptı. Kurumda eğitim gören bir öğrencinin Başkan Akdenizli’ye 31 Mart’ta destek vereceğini söyleyip; “Oyum Önder Akdenizli’ye” dedi. 
Ziyaret dolayısıyla Başkan Akdenizli’ye teşekkür eden Özel Kemer Nursel Özdemir Özel Eğitim Merkezi’nin kurucusu ve eğitimci Salih Dündar; “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde bizleri ziyaret eden Belediye Başkanımız Önder Akdenizli’ye teşekkür ederim” dedi.
Daha sonra Seydikemer Atılım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Akdenizli’yi, Kurum Müdürü Hakan Gökçen ve özel bireyler karşıladı. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Akdenizli yaptığı açıklamada; “Down sendromu, tedavi edilmesi gereken bir hastalık değil, genetik bir farklılıktır. Down sendromu hakkında erken yaşlardan itibaren yapılacak farkındalık çalışmaları ve toplumumuzu bilgilendirici faaliyetlerle bu bireylerimize destek olmak bizlerin insani sorumluluğudur.  Bu konuda toplum olarak göstereceğimiz destek, onların ve ailelerinin hayatlarını daha yaşanabilir bir hale getirecektir. Bu vesileyle, down sendromnlu kardeşlerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirtiyor, kardeşlerimize ve değerli ailelerine sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat diliyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN