'İnegölspor'u yeneceğiz'

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ikinci yarının ilk maçına teknik direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde kendi evinde çıkıyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Laciver beyazlı ekip Pazar günü saat 14.00'te İnegölspor’u konuk edecek. Selahaddin Dinçel ile kendi evinde ikinci yarının ilk maçına çıkacak Fethiyespor’da kart cezalısı Murat Yılmaz ile sakat oyuncular Selçuk ve Abdullah kadroda yer almayacak. İnegölspor karşılaşması hazırlıklarını tamamlandığın belirten teknik direktör Selahaddin Dinçel, “Taraftarın desteğiyle İnegölspor’u yeneceğiz” dedi.


“Taraftarın desteğiyle İnegölspor’u yeneceğiz”
Fethiyespor’un Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, 21 Ocak Pazar günü oynacak olan İnegölspor maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ben bunu Fethiye’de yaşadım ve bu büyük taraftar ile Pazar günü tekrar çıkacağız. İnşallah onların da desteği ile Pazar günü ilk engeli aşacağız. Ben buna inanıyorum. Buradan da tüm taraftarlarımıza, Apaçiler’e çağrı da bulunmak istiyorum, “Biz sizler ile güçlüyüz” inşallah Pazar günü tekrardan o gücü göreceğiz. Biz şu günden itibaren görüşme yapmıyoruz sadece bizim yapımıza uyan oyuncu ismi gelirse onu değerlendirmeye alacağız dedik ama bu hafta tamamen İnegöl maçına odaklandık. İnegöl maçını düşünüyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN