İSTİKLAL MARŞI'NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'İstiklal Marşı'nın Tamamını Güzel Okuma Yarışması' ilçemiz Ortaokul Kategorisi bugün Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleşti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye’de İstiklal Marşı'nın Kabulünün yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde program düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “İstiklal Marşı’nın Tamamını Güzel Okuma Yarışması” ilçemiz Ortaokul Kategorisi bugün Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleşti. Yarışma sırasında öğrenciler katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Düzenlenen yarışmalar sonucunda;

YARIŞMADA DERECEYE GİREN
1. Özel Fethiye Girne Ortaokulu 5.sınıf öğrencisi İpek Büber,
2.Fethiye Gazi Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi İbrahim Yiğit Yavuz ve Fethiye Şehit Feramil Ferhat Kaya Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Ülker Ela Erkan,
3.Fethiye Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Eymen Ata Çınar, Özel Fethiye Bahçeşehir Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Zeynep Serap Kuru ve Yanıklar Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Ekin Bağlıca'yı SED Medya olarak tebrik ederiz.

Yarışmada 1. olan öğrenci Muğla'da 6 Mart'ta düzenlenecek olan İl Finalinde ilçemizi temsil edecek olup, dereceye giren öğrenciler 12 Mart İstiklal Marşının Kabulu ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma İlçe Programında Müdürlüğünce ödüllendirileceklerdir.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN