Karaca, 'Çalış Plajı'nda toplanacağız'

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP'nin Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, 2 Mart Cumartesi günü yapılacak olan 'Hizmet Tanıtım Töreni' ile ilgili açıklamada bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

2 Mart Cumartesi günü Çalış sahil bandı belediye çarşısı önünde yapılacak olan ‘Hizmet Tanıtım Töreni’ ile ilgili açıklama yapan Fethiye Belediye Başkanı ve CHP'nin Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, yapılan hizmetler hakkında açıklama yapacağını belirtti. Konuşmasına devam eden Karaca, “Lansmanımızı ise ayın 8’inde yapacağız” dedi. 

Karaca, 'Çalış Plajı'nda toplanacağız'
Program hakkında açıklamada bulunan Karaca, şunları söyledi:
“Yarın Çalış bölgesinde yapmış olduğumuz hizmetlerin açılışını yapacağız. Saat 17.00’da bu açılış programını gerçekleştireceğiz.  Lansmanımızı ise ayın 8’inde yapacağız. Yapabildiğimiz ve yapamadığımız projeleri bu programda açıklayacağız. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde ise yapacağımız projeleri bu tanıtım programında halkımıza sunacağız. Bu program ise Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde olacak. Meclis üyelerimiz ile birlikte hep beraber orada olacağız. STK, odalar ve vatandaşlar olmaz üzere herkesi yapacak olduğumuz toplantıya davet edeceğiz. Fethiye için ikinci dönemde pandemisiz, ekonomik krizsiz ve depremsiz bir dönem geçirmek istiyoruz. Fethiye Belediyesi olarak Fethiye’nin kalan sorunlarını çözmek istiyoruz. Bu sebepten ötürü halkımızın karşısına çıkacağız. Takdir, Fethiye’de yaşayan 129 bin 500 seçmenimizin… Seçmenimiz kimi takdir görürse başımızın üstüne. Bu durumu takdirle karşılarız. Şuana kadar 25 gündür seviyeli bir seçim kampanyası yapıyoruz. Gittiğimiz 41 mahallede yapmış olduğumuz ve yapacak olduğumuz hizmetleri paylaşıyoruz. Bu şehir için projelerim ve hayallerim var. Taktir Fethiye halkının.”

Karaca, 'Çalış Plajı'nda toplanacağız'

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN