Karaca, Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimler öncesinde Paspatur ve Çarşı Caddesi esnafını ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Esnaflara hayırlı işler dileyen Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, 5 yıllık süreçte yapılan çalışmaları anlattı. Yeni dönem için hazırladığı projeleri de anlatan Başkan Karaca, kendisine gösterilen yoğun ilgi ve teveccühe teşekkür etti. Kalan günlerde sükûnetin hakim olmasını isteyen Karaca, bu anlayışla seçim kampanyalarını devam ettirdiklerinin altını çizdi.  
KALAN SÜREÇTE TOPLUMUMUZU GERMEYE BİZİM HAKKIMIZ YOK
Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca yaptığı açıklamada, “40-45 günlük bir seçim kampanyası sonucunda yerel seçimlere 5-6 gün kaldı. Bu süreci de esnaflarımıza ayırdık. Akşamları da bütün mahallelerimizde buluşmalarımız devam ediyor. Bugün Çarşı Caddesi ve Paspaturdayız. Burada baktığımız zaman ilgi ve alakanın çok iyi olduğunu görüyoruz ve sükunet içinde şu andan itibaren seçim kampanyasını yürütmeye çalışıyoruz. Kalan süreçte toplumumuzu germeye bizim hakkımız yok. Bugüne kadar 5 yıllık bir süreç içerisinde hayata geçirdiğimiz projeleri onlarla paylaşıyoruz. Bazı eksik kalan projelerimizi de neden hayata geçiremediğimizi iletiyoruz. Önümüzdeki dönem içerisinde de tekrar pandemi, ekonomik kriz ve deprem felaketi yaşamadığımız takdirde 2024-2029 dönemi için çok güzel projeler hazırladık” ifadelerini kullandı. 

Karaca, Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

ZOR ŞARTLARA RAĞMEN HİZMET ÜRETTİK 
Açıklamasını sürdüren Karaca, “Önümüzdeki dönem içerisinde büyükşehir belediyesinin de desteğini alaraktan, Fethiye’mizde çok daha güzel projelere imza atacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. 5 yılda sizler de gördünüz yapılabilecek altyapı ve üstyapı yatırımları ile birlikte totalde Cumhuriyet tarihindeki en büyük hizmetleri yaptık ki bu bizim için mutluluk verici. Zor şartlara rağmen bunu yaptık. İkinci dönemde de rekor hizmetlere imza atacağımızdan hiç şüphesi yok. 2 uyumlu belediye ile biz 5 yılda neler yapabileceğimiz ispatladık. Önümüzdeki dönemde de bu vadettiğimiz projelerin büyük bir bölümünü hayata geçireceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN