Karaca, 'Ekibimizle çok iyi çalıştık'

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca seçim ofisinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Tebrikleri kabul eden Karaca, 'Fethiye'nin temel sorunlarını çözmeye devam edeceğiz' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlere Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı olarak giren Alim Karaca, oyların %45,43’ünü alarak tekrardan başkanlık görevine seçildi.

Tekrardan göreve gelen Karaca, yerel seçim çalışmalarının yürütüldüğü seçim ofisini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi. Burada tebrikleri kabul eden Karaca, “Fethiye’nin temel sorunlarını çözmeye devam edeceğiz” dedi.

“Tüm adaylardan daha fazla oy alacağımızı söylemiştik”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca,“ Seçimler başlamadan önce tüm adaylardan daha fazla oy alacağımızı söylemiştik. Fethiye’nin temel sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Çalışmadan başarılı olma şansınız yok, ekibimizle birlikte çok iyi çalıştık. Onca zamandır siyaset yapıyorum ama hayatım boyunca ilk kez bu kadar çirkin siyasete maruz kaldım. Bunların olmaması gerekiyordu. Yapay zekada beni konuşturup iftiralar atılmak istendi ama bu burada kalmayacak, hukuk yoluyla mahkeme başvuru yapacağız ve gereken neyse yapılmasını sağlayacağız. Vatandaş zaten sandıkta cevabını verdi. Cumhuriyet savcılarını göreve çağırıyoruz. Her gelen insan hizmet etmek için gelmek ister ancak bu kadar çirkin olmaması gerekiyordu. Halkımız bizi sahiplendi, Türkiye geneline baktığımızda da her yer kırmızı oldu. Fethiye, bu yaz itibariyle turizm rekoru kıracaktır. İngiltere’de kapak olduk ve herkesin buraya gelip görmesi gerekiyor. Dünyanın en güzel coğrafyasında tüm güzel insanlara hizmet vermeye devam edeceğiz. Büyük şehir ile birlikte koordineli çalışarak projelerimizi hizmete geçirmeye devam edeceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN