Karaca, 'Sadece Projelerimi Anlatıyorum'

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimler öncesinde çalışmalarını değerlendirdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

40 gündür ekibi ile birlikte sahada olduklarını belirten Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, diğer adaylara incitici bir söz söylemeden yoluna devam ettiğini belirtti. 31 Mart Pazar günü seçmenlerin kararını vereceğinin altını çizen Karaca, bunun bir seçim yarışı olduğuna dikkat çekti. 
Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca yaptığı açıklamada, “40 günü geride bıraktık, şurada 9 günlük sürecimiz kaldı. Arkadaşlarımızla birlikte 41 mahallede seçmenlerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Şu ana kadar problem yaşamadık ama bazı aday arkadaşlarımız toplumu germeye devam ediyor. Biz ona ve ekibine oy verecek bütün arkadaşlarımızı sükunet halinde olmalarını, toplumu germemelerini rica ediyorum. Sonuçta bu seçim yarışı, savaşa gitmiyoruz. 31 Mart’ta seçmenimiz kararını verecek. Ondan dolayı belediye başkan adaylarına bugüne kadar incitici bir söz söylemeden yoluma devam ediyorum. Siyasi yaşamımda da bu hep böyle oldu. Biz sadece yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz ama bizim ile ilgili söylemler olursa da onların cevabını vermek zorundayız” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN