Karaca, 'Üzerimize Düşen Görevi Yapacağız'

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca beraberindeki heyetle Fethiye Alzheimer Derneği'ni ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Seçim çalışmaları hakkında Fethiye Alzheimer Derneği Başkanı Dr. Mehdi Sadat’a bilgiler aktaran Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, sivil toplum kuruluşları ile irtibat halinde olacaklarını belirtti. Dernek yönetiminin taleplerini de dinleyen Belediye Başkan Adayı Karaca, belediye olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerinin sözünü verdi. 
Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca yaptığı açıklamada, “Seçime 4 gün kaldı. Bugün Karaçulha Hali'ndeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Aynı zamanda Çalıca'daki esnaflarımızla buluştuk. Şimdi de burada Fethiye Alzheimer Derneği'nde buradaki dernek başkanımızla yönetimiyle birlikte buradaki hastalarımızla buluştuk. Dernek başkanımız Mehdi Sadat bey 2,5 sene önce bize geldiği zaman böyle bir projeyi ifade ettiği zaman onlara yer tahsisi yapabileceğimi ifade etmiştim. Sonrasında da Mehdi bey ve hayırseverlerin desteği ile bu güzel eser meydana çıktı. Hastalarımızın burada mutlu bir şekilde tedavi olduğunu gördük. Dernek yöneticilerinin bizlerden talepleri oldu. Belediye olarak üzerimize düşen görevi yapacağız. Başkanımızla birlikte diğer kurumlarla da konuşup talepleri çözeceğiz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN